Hayrli olsn kuzum gule gile kullan bndw uzatm tam uclarna isilti attrmak istiyorm:)çok sağol kuzum bnde uzun saça bayılırım şimdi sarı kullanıyorum :)
Ayyyyyyy nazar edicem kııııZdenizlililili burda net kuzum onun gozleride
Sagol kuzum ya sizden nazar degmez bana:) bencde oyle olur kuzum cnku annemde yesl gozlu kaynanamda yesl gozlu.d.dAyyyyyyy nazar edicem kııııZTotonu kaşıııııııı Ne güzel yakışıyosunu siz öyleee.. Eneeem sizin bebişinizde yüksek ihtimal renkli göZlü oluuuurrr çok tatlı oluıuur
sağol kuzum yakısır canım sanada ışıltılar tenin kaldırır attır bencede çok güzelolurHayrli olsn kuzum gule gile kullan bndw uzatm tam uclarna isilti attrmak istiyorm:)
Ahahahaha harbiden kız çıplak gibi çıkmış sen diyince farkettimKz straplez seklnde bol kinalk gbi gymstm ha burda cplak gbi ckms tam boydan cekmediler .d
Hahah yanls anlaslmasn die soyleym dedm kz cekenler duzgn cekemems kuzu.dAhahahaha harbiden kız çıplak gibi çıkmış sen diyince farkettim
AMIN kuzum hepimzn gozleri gulsun boyle INSALLAH kuzum:)Hep gözleriniz gülsün böyle maşallah kuzumm
Sagol kuzum Sacim uzasn tatlm dusunyorm:)sağol kuzum yakısır canım sanada ışıltılar tenin kaldırır attır bencede çok güzelolur
Sagol kuzum ya sizden nazar degmez bana:) bencde oyle olur kuzum cnku annemde yesl gozlu kaynanamda yesl gozlu.d.d
İnşallah kuzum bende senn gibi renkli gözlü bebişlere bayılırımm hatta hep demişimdir bigün mavi gözlü bi bebeğim olsun diye Allahım bana deniz gözlü bi eş nasip etti bi bebiş de nasip eder inşşallah bizlere kuzuuArtiiizz seniii.. Kız ben renkli göze bayılırım.. Bnm annemin gözleri yeşildir ama çekmemişim ona kapkara bişi gözlerim Bnm aşkımın gözleride yeşildîr babasınında öyle inş bnm bebişimin gözleri babasına çeker
Kuzum kara gozlerede ben baylrm yaa inan renklder dha cok hosuma gder bnm arkadasn gozleri siyah baba mavi bebekleri renkli.dogdu kuzum insallah senin bebisnde oyle olur renkli:)Artiiizz seniii.. Kız ben renkli göze bayılırım.. Bnm annemin gözleri yeşildir ama çekmemişim ona kapkara bişi gözlerim Bnm aşkımın gözleride yeşildîr babasınında öyle inş bnm bebişimin gözleri babasına çeker
İnşallah bitanem inşallahİnşallah kuzum bende senn gibi renkli gözlü bebişlere bayılırımm hatta hep demişimdir bigün mavi gözlü bi bebeğim olsun diye Allahım bana deniz gözlü bi eş nasip etti bi bebiş de nasip eder inşşallah bizlere kuzuu
hihihii aynen kuzucummmmİnşallah bitanem inşallahAskerlerimiz bi gelsin düğünlerimizi bi yapalım ondan snra hiç beklemeye gerek yok yaş ilerliyo çünkü.. Gençlik enerjisi varken bi bebiş patlatalım Aşkımızın meyvesini yiyelim
Ayyy inşallah bebeğim yaa gece gece ne güzel söyledinnnn yirim seni ben yirimmmKuzum kara gozlerede ben baylrm yaa inan renklder dha cok hosuma gder bnm arkadasn gozleri siyah baba mavi bebekleri renkli.dogdu kuzum insallah senin bebisnde oyle olur renkli:)
Bu yaza mı düşünüyosunuz düğünü bebeğim nasipse siz?hihihii aynen kuzucummmm
Eylül gibi düşünüyoruz kuzum Allah nasip ederse siz?Bu yaza mı düşünüyosunuz düğünü bebeğim nasipse siz?
Ne demek kuzim RABBIM gonlunuzdeki yazsn kaderinize insallah ne diliyorsanz oyle olsun. Bende yirim seni kizAyyy inşallah bebeğim yaa gece gece ne güzel söyledinnnn yirim seni ben yirimmmMuuuaaaahhhh
Ayy ne tatli kz bu bebek ooy massallah haha ona bakmaktn seni unttm .d.d iyi geceler kuzum:) opuldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?