2014 Yarenleri! :)

Ayyyyyyy nazar edicem kııııZ Totonu kaşıııııııı Ne güzel yakışıyosunu siz öyleee.. Eneeem sizin bebişinizde yüksek ihtimal renkli göZlü oluuuurrr çok tatlı oluıuur
Sagol kuzum ya sizden nazar degmez bana:) bencde oyle olur kuzum cnku annemde yesl gozlu kaynanamda yesl gozlu.d.d

Sagol kuzum ya sizden nazar degmez bana:) bencde oyle olur kuzum cnku annemde yesl gozlu kaynanamda yesl gozlu.d.d
Artiiizz seniii.. Kız ben renkli göze bayılırım.. Bnm annemin gözleri yeşildir ama çekmemişim ona kapkara bişi gözlerim Bnm aşkımın gözleride yeşildîr babasınında öyle inş bnm bebişimin gözleri babasına çeker

İnşallah kuzum bende senn gibi renkli gözlü bebişlere bayılırımm hatta hep demişimdir bigün mavi gözlü bi bebeğim olsun diye Allahım bana deniz gözlü bi eş nasip etti bi bebiş de nasip eder inşşallah bizlere kuzuu

Kuzum kara gozlerede ben baylrm yaa inan renklder dha cok hosuma gder bnm arkadasn gozleri siyah baba mavi bebekleri renkli.dogdu kuzum insallah senin bebisnde oyle olur renkli:)

İnşallah bitanem inşallah Askerlerimiz bi gelsin düğünlerimizi bi yapalım ondan snra hiç beklemeye gerek yok yaş ilerliyo çünkü.. Gençlik enerjisi varken bi bebiş patlatalım Aşkımızın meyvesini yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…