- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Bnm sevdicek daha yeni gitti ya 2015 kasımda dönücek allahın izniyle kuzucum oyüzden 2016 nisan mayıs gibi olucak.. Bahara istiyorum benEylül gibi düşünüyoruz kuzum Allah nasip ederse siz?
Ayyy ben onu yerim yeriiim
Ah dert ortagm benm kac ayimiz var daha ohoooo:)Bnm sevdicek daha yeni gitti ya 2015 kasımda dönücek allahın izniyle kuzucum oyüzden 2016 nisan mayıs gibi olucak.. Bahara istiyorum ben
Sağol bebeğimmm rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsinnnn inşaAllahNe demek kuzim RABBIM gonlunuzdeki yazsn kaderinize insallah ne diliyorsanz oyle olsun. Bende yirim seni kizmuuuuuck
cok guzelsin canim benim masallah sana :) cokta yakismissiniz nazar degmesinBende paylasim dedim evci izne geldiginde cekilmistik:)
tamam canim benim saolKuzum bak demste krlmdm die hem evt kotu bsey demednki sen duzelr arnz kuum skma canini
Sorma kuzu yaaaa beraber baş koyduk bu yola beraber bitirice vallaAh dert ortagm benm kac ayimiz var daha ohoooo:)
AMIN kuzum sizede nazar degmesin MASSALLAH atmstn fotonu ordan bilyorm cok guzelsn sende:)cok guzelsin canim benim masallah sana :) cokta yakismissiniz nazar degmesin
tamam canim benim saol
Kiz gelsinler icimiz sogusun birazz yaaSorma kuzu yaaaa beraber baş koyduk bu yola beraber bitirice vallaEneeem bizim çömezlerimizde gelicek mi kıııız
amin canim cok saol tatlim :)AMIN kuzum sizede nazar degmesin MASSALLAH atmstn fotonu ordan bilyorm cok guzelsn sende:)
Ne demek tatlm gercekler:)amin canim cok saol tatlim :)
Kızlar valla darılıcam artık ben de varımmmm beni neden unutuyosunuzzzzzSorma kuzu yaaaa beraber baş koyduk bu yola beraber bitirice vallaEneeem bizim çömezlerimizde gelicek mi kıııız
Aynen bebeğim yaaaKiz gelsinler icimiz sogusun birazz yaaazcik bzde safk arttrmada ustlerde olaklim fenami olur
Kuzum senide unuturmuyuz dert ortagmzsn sende yoktun die dimedim kizKızlar valla darılıcam artık ben de varımmmm beni neden unutuyosunuzzzzz
Hahahaha ay kuzum benm ne guzel soyledin oyle AMIN kuzum ya bende isterem .d yaslanmamayi isterimAynen bebeğim yaaaOgünleri görelim daha ne isterim? Askerliğimizin tamamen bitmesini isterim.. Düğünümüzün olmasını isterim efenîme söliim bebişimiz olsn snracığıma bebişimi büyüsün okula başlasın isterim.. İsterimde isterim Kuzu bn cozutmaya başladım uykum geldi belliki
Bebeğiiiiim unutmuyoruuuuuz gel sokul aramızaaaaKızlar valla darılıcam artık ben de varımmmm beni neden unutuyosunuzzzzz
Tamam kuzum yarin detayli konusursunuz duzelir aranz insallah sıkma canini. Opyorm iyi geceler ALLAH rahtlk versn kuzumerdiyi daha uyandirmam uyusun uykusunu alsin kizlar.. bende yatiyorum optum hepinizi
Bnm nobetm yok bu hafta gecn haftlar hep vardi brazda pislik personller olsun pis gcklarGüzellikler ben yatıyim artk yarında işe gidicem bu hfta nöbetim var ıyyyGerçi 2saat bişi ama hastanenin havasını soluycam hiçte istemiyorum Ama mecbuuur.. İyi geceler size yarın görüşürüz iniaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?