2014 Yarenleri! :)

Kiz gelsinler icimiz sogusun birazz yaa azcik bzde safk arttrmada ustlerde olaklim fenami olur
Aynen bebeğim yaaa Ogünleri görelim daha ne isterim? Askerliğimizin tamamen bitmesini isterim.. Düğünümüzün olmasını isterim efenîme söliim bebişimiz olsn snracığıma bebişimi büyüsün okula başlasın isterim.. İsterimde isterim Kuzu bn cozutmaya başladım uykum geldi belliki

Hahahaha ay kuzum benm ne guzel soyledin oyle AMIN kuzum ya bende isterem .d yaslanmamayi isterim ne var hep genc kalsak yani:)

Güzellikler ben yatıyim artk yarında işe gidicem bu hfta nöbetim var ıyyy Gerçi 2saat bişi ama hastanenin havasını soluycam hiçte istemiyorum Ama mecbuuur.. İyi geceler size yarın görüşürüz iniaAllah..

Bnm nobetm yok bu hafta gecn haftlar hep vardi brazda pislik personller olsun pis gcklar kolay gelsn kuzum sana :) i y i geceler ALLAH rahtlk versn opuldun kocaman ruyanda sevdicegini gör:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…