hos geldın kuzum nerelerdesın :)hehehhiihi ben gelldiiiiiiiiim
yazdım tatlm dogru yazmısmıym 327 dmı :)Ay tam yazıcaktım ki attırın şafakları da rahatlayalım :)
oo massallah cnm eklıyorm hemen :) ne kaldı sunun surasında ALLAH kavustrsn :) uzun donemmıydı cnmKızlar benide eklermisiniz şafagımız 16
ay AMIN cnm ne guzel yaa boyle gormek bende uzun donemım 16 yı gorebılecekmym cook uzun gelıyor bana :)evet canım uzun donem ama yedırdık bıtırdık çok şükür darısı basınıza :)
Allahım hayırlısıyla bizde barışalımmm yaaa zaten direk bascam nikahıııııı :)Seviyodur tabiki bebeğim yaa.. Bak bizde sevdiceğimle nişanlanmadan önce bi dönem ayrılık yaşamıştık 1ay fln hiç konuşmadık..Sevmiyomuuduk ozmn biz? Seviyoduuuk1ay snra barıştık ve şuan nişanlıyız kuzucumm
ayy tatlm ya cok moral verdın suan bana :) su 300ler bıtmıo ya bı bıtse ıskence gıbı gelıyorBende kendımı gordum sende suanBoyle konusuyordum bende ama bak 16 ya düştüm Gelir tatlım gelirr ömründen ömür gider ama yine gelir o sayılarr , hatta sayı denen bırsey bile kalmaz
AMIN kuzum yaa hayrlısyla barsırsn :) bas nıkahı ayagınada basAllahım hayırlısıyla bizde barışalımmm yaaa zaten direk bascam nikahıııııı :)
aynenn benimki tam öküz :) öyle kuzum bizde de aynısı sinirliyse ben sinirliyken bana karışma ben yumusar ararım kırmak istemiyrum derr. ayy ne bileyim mal gibiyimm :) sevgisinden şüphe eder oldum iyiceee :) seviyodurr ya sevmese çekmezdi dimi :)Bak sordugu soruya plumsuz dusnme kz seviyor tabi km 1sene ceker bir insani sevmeden:) bak bnmkde snrli olsn ne msj atr ne arar okuzz ikmz tartsrsak alttn almam bende o der bana bn snrlym ztn bde sen laf syleynxe tam dellnyorm bitti lafni cok kullanr bu snrlykn illa bn alttn alacam bende laf sylersem bttiye kadr gidyr valla o yzden birinden biri alttn almali kuzum. Erkekler bzm gbi sabredemz alttn alamaz bunlarn huyu nyle huylari batasicalar
tamammm kuzucumm sakin sakinn arıcam konuşcamm aşkıma zaten çok özledim sesini kokusunu herşeyini yaa :)Kuzucum benimmm ne demek yaaBak sen yarın ara.. Ama öyle beni aramadında nedendide nasıl yaptında fln diye konuşma.. Yapıcı bi şekilde konuş bitanem.. nasılsın seni merak ettim fln diye gir konuya ne biliyim işte alttan ala ala konuş bi güzel.. İnşallah güzel haberlerini getir bize tamam mı
film izliyodum kuşum ya :) napıyosunn?hos geldın kuzum nerelerdesın :)
ayy sagol kız ıcım sogudu300 ler bitmiyorr canım kolay kolay çok sıkıntılı sayılar onlarrama gerisi hemen geciyorr
amin canımcımm darısı sizlerin basına
ayyy kuzumm yaaa :) bende giderken ağlamadım ama 19.gün patladım bomba gibi hüngür hüngür ağladım ama onun ruhu bile duymadı bi gece 4 de aradı nöbetdeymiş kapattı nasıll ağladım anlatamam bu saatte beni düşündü aradı diyee :)Bnmki askere gitti aglamadm die sasryrlr kuzum yengm falan napm ama icmde duygusalm ben ahaha:) ALLAH senden de razi olsun kuzum insallah barisirsnz bebegim yaa yatmadn dua edimde yarina hayirli olsun da barisrsnz insallah kuzum:)
bende korku flm ayarlıyorm kuzum olumcul kacıs dıe flm var bakınacm fragmanına fln :) sen ne ızlıceksın tatlmfilm izliyodum kuşum ya :) napıyosunn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?