2014 Yarenleri! :)

oy kuzum kıyamam sana :) vala bn ıcımde yasıyorm hıc aglamadm suana kadr ama ozlem asırı fazla oldu tabı hayrlısıyla gelsnlerde :)

ay kuzum benm tabı kz sevmese 1sene kım kımı ceker :) kuruntu etme guzelm ardgnda da deme ıste armysn bn ardm fln tatlı dıl yılanı delıgnden cıkarr bosa dememsler

bende korku flm ayarlıyorm kuzum olumcul kacıs dıe flm var bakınacm fragmanına fln :) sen ne ızlıceksın tatlm
Ben izledim bebeğim Yıldızlararası diye bi film var 2 bucuk saat suruyor korku degil ama cok guzeldi begendim yani sana bi film öneriiyim hiç bakma direk the othersı izle sonu mukemmel!

oy kuzum kıyamam sana :) vala bn ıcımde yasıyorm hıc aglamadm suana kadr ama ozlem asırı fazla oldu tabı hayrlısıyla gelsnlerde :)
o daha kötü ama kuzum yıpranıyosun biz en azından gözyaşı ile atıyoruz sen içine atıyosunn inşallah gelsin sarıl tüm sıkıntıların hafiflicek Allahın izniyle :)

Ben izledim bebeğim Yıldızlararası diye bi film var 2 bucuk saat suruyor korku degil ama cok guzeldi begendim yani sana bi film öneriiyim hiç bakma direk the othersı izle sonu mukemmel!
tamam kuzum acarm ızlerm smdı cok sagol korku dmı bana dedgn sekerım :)

oyy kuzum bnm yaa dusunmen yeter tatlm ALLAHın ıznyle olsunda ben basını sısırrm ısmımı yaz dıe haha
şişir tabi kuzum barışırsak önce Allahın izni sonra sizin desteğinizle olacak :) burdaki yarenleri yazarsam ayakkabıda yer kalmıcak zaten :)

o daha kötü ama kuzum yıpranıyosun biz en azından gözyaşı ile atıyoruz sen içine atıyosunn inşallah gelsin sarıl tüm sıkıntıların hafiflicek Allahın izniyle :)
evet kuzum aglamak rahatlatr enazndn ama aglayamadm bı turlu :) aynen gelsn sarlcm ıple baglcm gıtmesn dıe hahah

ay kuzum benm tabı kz sevmese 1sene kım kımı ceker :) kuruntu etme guzelm ardgnda da deme ıste armysn bn ardm fln tatlı dıl yılanı delıgnden cıkarr bosa dememsler
haklısın kuzum damardan girmem lazım inat laz'a :) laz inadı dedikleri şeye inandım zaten :) en azından sevgisinden şüphem kalmadı :) siz nasıl tanıştnız kuzum birazda sizden konuşalım kuzum :)

şişir tabi kuzum barışırsak önce Allahın izni sonra sizin desteğinizle olacak :) burdaki yarenleri yazarsam ayakkabıda yer kalmıcak zaten :)
bak benı sılınen yere yaz haa hemen gıdım ben kuzum benm ıcımde olumsuz dusunmyrm ınsallah barscksnz gbı bı hssm var ınsallah ta oyle olur :)

haklısın kuzum damardan girmem lazım inat laz'a :) laz inadı dedikleri şeye inandım zaten :) en azından sevgisinden şüphem kalmadı :) siz nasıl tanıştnız kuzum birazda sizden konuşalım kuzum :)
yanı suphen kalmasn bak tanısmamz uzun anlatacm smdı ckma ha hemen

inşallah sonuzluk ipi bağlanır aranızda Allahın izniyle Allah kimseyi sevdiğinden hayallerinden ayırmasın :)
oy AMIN kuzum INSALLAH senınde sonsuzluk ıpı ıle baglanr ALLAHın ıznyle barısır hıc ayrlmazsnz INSALLAH kuzum tum sevenler mutlu olur ınsallah:)

sımdı unıye gıdyordum ben kuzu. lıseden de arkım vardı adı ırem unıdende arkm. neyse d.gunu vardı cafede kutlıcaktı bu aksam okul cıkısı bnde gelemem gıtmem gelmem zor olur dedm ıkna ettı bı sekılde nyse tamam dedım. okul cıkısı cıktık gıttık bz sınıfta samımı oldgmz kzlarla. nyse bnm can lada cok samımı ırem ama ben tanımıyorum can ı tabı nyse bnmsevdgm vardı o zamanlr karsılıksz tabı :) gırdk cafeye bı baktm sevdgm cocuk ta orda sok oldum tabı ben heycan bastı benı o esnada can da bana bakıyormusta haberm yok benm. nyse kuzu kareoke de vardı arkadaslr sesmı begnrler bana ısrar ettıler kalk soyle dıe nyse kalktm hıc unutmam bn sectm sarkıyı ercan demırelden ayrılamam kı severken onu soyluyordm ben sevdgm cocuga bakıyorm tabı cocuk dınlıo oralı olmuo nyse partı bıttı samımı oldgm 3arkı vardı ırem de dahıl bunlar bana demezmı canın arabasyla gıdecz brakack bzı eve gel sende dıe. bende ddmkı yok bnmem tanımyrm cocugu bde bzmkler mahalledekler gorur gelmem ddm tanmdgm bırının arbasna nye bnm dedm. kzlar dedı ıste ne var bzde gelyorz eve bırakck alt tarafı yok dedm o esnada abm ardı gelp almak ıcn yoldaydı oda. nyse geldı kzlara ddm geln braklm szı bz canla gdcz ddler tmm ddm bndm bn. eve gectm can ıreme sorms ıste cok begndm ayrlsana arbya bndgı kmdı nye bzle gelmedı fln ıremde anltms nedenını gelmk ıstmdı onun dha cok hosuna gtms. ırem bana msj attı tnsmk ıstıo yok ddm sevdgm var bıluosn ddm oda karslksz dedı olsn dedm ıstmyrm haytmda kmseyı. nyse ertsı gunu can okula gelıo bzm. bnı gormk ıcn nyse ders molası verdk ırem tanstrdı bızı merblstk bı naslsn ddm o kdr konsmadm pek ders bttı can hala beklıo tabı ıreme dedı bn brakm sızı hem menderese gecerz salep ıcmeye bana sordu ırem yok ddm eve gdcm 3kz ark dha vardı nyse ıkı ksı benle geldı samımı oldgm otbsle gttk bn bnmk ıstmdm braklm dedı de can yok ddm ıremle bı kz gıttı onla canın amacı bnm gelmem de yemezleer hem kabl etmıorm bde cocgu kullanp arbsna bnmzdm bnde o dusunce vardı. bu ertesı gunu bdha geldı eve brakmak ıcn gene bnmedm ukala ya bnmyrm kıt anlmyrmu dedm ıreme ırem guldu kendı gttı bndı nyse face ekledı bnı snr oldm reddettm hem ıstmyrm hem eklıo sevmdgm tpler nyse 3ay kbl etmedm kuzucm snra baktm sevdgm cock evlendı braz zmn gectı kabl ettm o esnda ugrasyrdu dvmlı arkdn alms numarmı bndn habersz msj attı ılknde tersledm snra zamanla benle msjlstm sans verdm. snra ayrldm barstm ıkı defa snra o ayrldı bı defa bu hale geldk

maşallah yyaaa enişte baya zorlanmış ama almış kızı sonuçtaaa allah ayıymasım daimi olsunn inşallahhhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…