AMIN kuzucum ALLAH sızıde barıstırsın bıdaha hıc ayırmasın INSALLAH :) bana dedı ztn hep kzlar teklf ederdı bana ılk defa sna ettm dedımaşallah yyaaa enişte baya zorlanmış ama almış kızı sonuçtaaa allah ayıymasım daimi olsunn inşallahhhh :)
olsun ne güzel iştee anlatmışsın tekrardan canlanmış :)oku kuzum cok uzun oldu ama detaylı anlatm ddmsız nasl tanstnz sekerım
bu erkeklerin kendine güvenleri :) erkanda ben hiç kızların peşinden koşmadım sen süründürdün dedi altı üstü 20 gün uğraştırdımm :)AMIN kuzucum ALLAH sızıde barıstırsın bıdaha hıc ayırmasın INSALLAH :) bana dedı ztn hep kzlar teklf ederdı bana ılk defa sna ettm dedıne kdr dogru bılememde gercı:) sızn nasl oldu tansmanz kuzum
Doğru kuzum dığru malesef ki 327yazdım tatlm dogru yazmısmıym 327 dmı :)
ayy MASSALLAH kuzum yaa ne kadr da guzel tansma surecınız bak ıste o zamandan gelelım ıstıyelm dıyenden sevgısınden suphelenyon olacak seymı vaybe ask ıste sehır tanımıyor nerden nerye:) INSALLAH barısırsnz sonu evlılıge gıder kuzum ALLAHın ıznyle :)olsun ne güzel iştee anlatmışsın tekrardan canlanmış :)
bizde ben ankarada üni de okuyorum erkanın bi kuzeni ankarada okuyo onu görmeye geliyo istanbuldan ben tanımıyorum ama kuzenini burç diye bi arkadaşım var erkanın kuzeni onu tanıyo onun yanına geliyolar bende otururken burç çağırdı hoş beş muhabbet ama erkanın yüzüne bile bakmıyorum bizim okulda falan sanıyorum sonra konuştuk oturduk o gün biz ama arkadaşça zaten benim aklımda bi ilişki falan yok çünkü güvenemiyorum erkeklere :) akşam buç aradı anlattı çocuk numaranı istedi diye asla verme dedim ertesi gün burç bana gel kitap alcaz dedi tamam dedim çıktık gidiyoruz okuldan acıktım oturalım dedi tamam dedim oturduk bi kafeye burç lavaboya gitti pat erkan masada :) ben sinirlendim ettim ama nafile direk girdi konuya ben sana sevgili olalım demiyorum sen benim evleneceğim kadınsın diye ben baya dalga geçtim bayat numaralar bunlar diye :) ama bi baktım ki sevgili olmuşuz aşık olmuşum aileleri devreye sokmuşuz :) ailesi arar oldu gelelim isteyelim diye :) bizimde böyle kuzum :) geçen sene bu zamanlardı ahhh ahhh :)
cnm bnmde dha 325 ama sabredelım :) sen nasl tanstn anltrmsn :)Ayyy maşallah maşallah kızlar,ağzının tadı bozulmasın hiç :)
aynen kuzum yaa neyse ugrassnlar bzı almak kolaymı okdr dmıbu erkeklerin kendine güvenleri :) erkanda ben hiç kızların peşinden koşmadım sen süründürdün dedi altı üstü 20 gün uğraştırdımm :)
inşallah kuzum öyle ya adam 2. hafta biz gelcez dedi de olmadı askere gitmeden evlenelim demişliği bile var ama olmadı zaten olmazdı nasıl dayanırdım diyorum bazende keşke olsa diyorum :) amannn ne bileyimm yaaa seviyorum ya öküz falan ama seviyorummm :)ayy MASSALLAH kuzum yaa ne kadr da guzel tansma surecınız bak ıste o zamandan gelelım ıstıyelm dıyenden sevgısınden suphelenyon olacak seymı vaybe ask ıste sehır tanımıyor nerden nerye:) INSALLAH barısırsnz sonu evlılıge gıder kuzum ALLAHın ıznyle :)
uğraşsınlar tabi en azından onların kısa sürdü biz sürekli çekiyoz şu halde :) sürekli triplerini çektik durduk :) ama öylede güzel ya nazı bile güzelll :)aynen kuzum yaa neyse ugrassnlar bzı almak kolaymı okdr dmı
kuzum herseyın hayırlısı ınan evlıyken beklemek daha zordur ya :S gelsnde hayrlısıyla evlenrsınz INSALLAH :)inşallah kuzum öyle ya adam 2. hafta biz gelcez dedi de olmadı askere gitmeden evlenelim demişliği bile var ama olmadı zaten olmazdı nasıl dayanırdım diyorum bazende keşke olsa diyorum :) amannn ne bileyimm yaaa seviyorum ya öküz falan ama seviyorummm :)
öyle tabi ya nasıl dayanacaksınn :) inşallah eğer hayırlıysa olsun kuzumm :)kuzum herseyın hayırlısı ınan evlıyken beklemek daha zordur ya :S gelsnde hayrlısıyla evlenrsınz INSALLAH :)
biz ayrıyız şu an ama :/ siz nasıl tanıştınız kuzummm anlatırsan zevke dinlerizzz :)Ayyy maşallah maşallah kızlar,ağzının tadı bozulmasın hiç :)
aynen kuzum bak benden oncesınıde cok sevms ogrendm ben ayrlma nedenıde gunahnı almaym kızın oyle duydm aldatms guya can ı 4sene ckmslar kuzu bunlar snra bn cktm karsısna hatta ckarkende kuruntu edydm onu sevıyrdr untrmu dıe fln snradn astık tabı o durumları :)uğraşsınlar tabi en azından onların kısa sürdü biz sürekli çekiyoz şu halde :) sürekli triplerini çektik durduk :) ama öylede güzel ya nazı bile güzelll :)
AMIN kuzucum :)öyle tabi ya nasıl dayanacaksınn :) inşallah eğer hayırlıysa olsun kuzumm :)
Anlatrm canm tabi :)cnm bnmde dha 325 ama sabredelım :) sen nasl tanstn anltrmsn :)
oda çok zor yaaa bizim de var öyle bi olay eski sevgili sendromu gerçi bizde çok var eski sevgili biri intihar etti amaaynen kuzum bak benden oncesınıde cok sevms ogrendm ben ayrlma nedenıde gunahnı almaym kızın oyle duydm aldatms guya can ı 4sene ckmslar kuzu bunlar snra bn cktm karsısna hatta ckarkende kuruntu edydm onu sevıyrdr untrmu dıe fln snradn astık tabı o durumları :)
maşallahhh yaaa Allah ayırmasın inşallah tamamına ersin :)Anlatrm canm tabi :)
Bizim çok yakın arkdaşlarmx sevgiliydi onun arkdşı bana hep diyoduki sana birini ayarlıcam fln istemem ben diyodum bi gn arkdşı bana durup dururken 3 isim sordu neden soruyosun dedm öylesine dedm iyi tmm dedm ortadakini seçtim benmkinin adını işte aradan 3 4 gn önce baktm bi msj slm nasılsn diye cvp vermedim bir daha yazdı görmiyosun msjmı glb mrb yazdı bn de arkdşma sordm tanıyo msn diye hayır dedi bn iyice tedrgn oldm kim bu diye sonra bnmkinim arkdşna sordm bu numara km diye o da dedki seçtiğin isim işte ben bi sinirlendim neden böyle bşy yaptnz istmyem fln snra bnm hatrıma knş biraz snra kesersin knşmayı dedi iyi tmm dedm ama kısa kısa msj atyrm o arada da ben trabzonda babanemn yanndaym 1 ay fln biz knştuk msjlaştk sabahlara kdr msjlaşmalar tlfn knşmaları sürüyo derken ben bursaya döndüm görüştük biz ama aklımızda hala sevgili olma fikri yok yani en azından bnm yok meğer on da varmş :) ve herkes bize yakında konşmayı kesicez gözüyle bakıyo o senenin ramazan bayramnn 2.gnü buluşalm dedk blştk çocuk gibi eğlendk lunaparka gttk çimlerde oturdk sabahtan akşama kdr gezdk artk bşyler olucak anlıyorm ama ses çıkartmıyorm en son yolda yürürken elimi tuttu bakm böyle ona hayırdır dedm güldüm hayır hayır artk adı konsun dedi öyle adını koyduk :) hala bizim btrceğmizi düşünüyolardı öyle böyle 5.yılımıza girdik :) :)
MASSALLAH cnm ya cok hosuma gıder ılk tanısmalar bnm masumlugun sımgesı :) ceknmeler falan ılk gorsmelerde bnde acyp cekngendm :) MASSALLAH 5sene olmus tatlm darısı dıger senelerınze olsun ALLAHm hep mutlu etsn senı hepımızı ınsallah :)Anlatrm canm tabi :)
Bizim çok yakın arkdaşlarmx sevgiliydi onun arkdşı bana hep diyoduki sana birini ayarlıcam fln istemem ben diyodum bi gn arkdşı bana durup dururken 3 isim sordu neden soruyosun dedm öylesine dedm iyi tmm dedm ortadakini seçtim benmkinin adını işte aradan 3 4 gn önce baktm bi msj slm nasılsn diye cvp vermedim bir daha yazdı görmiyosun msjmı glb mrb yazdı bn de arkdşma sordm tanıyo msn diye hayır dedi bn iyice tedrgn oldm kim bu diye sonra bnmkinim arkdşna sordm bu numara km diye o da dedki seçtiğin isim işte ben bi sinirlendim neden böyle bşy yaptnz istmyem fln snra bnm hatrıma knş biraz snra kesersin knşmayı dedi iyi tmm dedm ama kısa kısa msj atyrm o arada da ben trabzonda babanemn yanndaym 1 ay fln biz knştuk msjlaştk sabahlara kdr msjlaşmalar tlfn knşmaları sürüyo derken ben bursaya döndüm görüştük biz ama aklımızda hala sevgili olma fikri yok yani en azından bnm yok meğer on da varmş :) ve herkes bize yakında konşmayı kesicez gözüyle bakıyo o senenin ramazan bayramnn 2.gnü buluşalm dedk blştk çocuk gibi eğlendk lunaparka gttk çimlerde oturdk sabahtan akşama kdr gezdk artk bşyler olucak anlıyorm ama ses çıkartmıyorm en son yolda yürürken elimi tuttu bakm böyle ona hayırdır dedm güldüm hayır hayır artk adı konsun dedi öyle adını koyduk :) hala bizim btrceğmizi düşünüyolardı öyle böyle 5.yılımıza girdik :) :)
Amiin tatlım hepimizi inşallah. Sen de ayrıldık deme olur mu öyle ayrılmak kırgınlıktır o geçer inşallahmaşallahhh yaaa Allah ayırmasın inşallah tamamına ersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?