- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Evet ya ilk zamanlar utanırdım çekinirdim artk hiçbir şey yok :) bazen ona da diyorum bak ben seçtim seni başka isim seçseydm şimdi o arkadaşnlaydm diye kızıyo hemen :)MASSALLAH cnm ya cok hosuma gıder ılk tanısmalar bnm masumlugun sımgesı :) ceknmeler falan ılk gorsmelerde bnde acyp cekngendm :) MASSALLAH 5sene olmus tatlm darısı dıger senelerınze olsun ALLAHm hep mutlu etsn senı hepımızı ınsallah :)
geçerrr dimi yaa ben ilk kez onun sesini bu kadar uzun zaman duymadan duruyorummmmmmAmiin tatlım hepimizi inşallah. Sen de ayrıldık deme olur mu öyle ayrılmak kırgınlıktır o geçer inşallah
zor kuzum yaa ben karsı kızıda dusunrm ıstemem bnm sevdgme yanassın mesela ama mutsuz olmasnda ıstemnem dılerm baskasyla mtlu olsun dıe nyse bnde kuruntu edıodum snra ztn bnm sevdcgn aklndada ıyı anıları kalmams hatta bız cıkarken cana haber yollatms cok snr olmstm bnm gbı sevemezsn kmseyı dıe:S can da bana anlattı bnde haber yollatymmı laf syleym ddı ızn vermedm bswer kendı konssn ama bdha laf getırrse sna karssnda benı bulr dmstm. snrada kz sozlendı kuzumoda çok zor yaaa bizim de var öyle bi olay eski sevgili sendromu gerçi bizde çok var eski sevgili biri intihar etti amadiğerini çok sevmiş ama olmamış ayrılmışlar falan korkmuştum bende ama atlatılıyo yaa bi şekilde :)
:)) aynen kuzum bende cekınmıyorm artk oncedn asırı utangactm ya olamaz byle bseyEvet ya ilk zamanlar utanırdım çekinirdim artk hiçbir şey yok :) bazen ona da diyorum bak ben seçtim seni başka isim seçseydm şimdi o arkadaşnlaydm diye kızıyo hemen :)
Geçer tabii kuzum. Bizim de 5 yıl oldu ama sürekli beraber değildik 6 ay bi ayrılık yaşadık ama bak birlikteyiz. Sizn de düzelicek Allah izniylegeçerrr dimi yaa ben ilk kez onun sesini bu kadar uzun zaman duymadan duruyorummmmmminşllhhh geçecek son olacak sonraaa aşkımıza devammmm :)
tabı gececek ALLAHn ıznyle duymaym bdha bunugeçerrr dimi yaa ben ilk kez onun sesini bu kadar uzun zaman duymadan duruyorummmmmminşllhhh geçecek son olacak sonraaa aşkımıza devammmm :)
oh en azından atlatmışsınızzz. yani zamanında kıymet bilmeyip sonradan neden böyle yaparlar anlamam. bugün bana erkandan önceki sevgilim mesaj attı. çok pişmanmış ben başkası ile olunca kıymetimi anlamış hiç umut kalmamışmı bilmem ne. bende olayın sevgilime gitmesini istemiyosn bu son sözün olsun dedim ama bunu erkana demeden içime de sinmiyo :)zor kuzum yaa ben karsı kızıda dusunrm ıstemem bnm sevdgme yanassın mesela ama mutsuz olmasnda ıstemnem dılerm baskasyla mtlu olsun dıe nyse bnde kuruntu edıodum snra ztn bnm sevdcgn aklndada ıyı anıları kalmams hatta bız cıkarken cana haber yollatms cok snr olmstm bnm gbı sevemezsn kmseyı dıe:S can da bana anlattı bnde haber yollatymmı laf syleym ddı ızn vermedm bswer kendı konssn ama bdha laf getırrse sna karssnda benı bulr dmstm. snrada kz sozlendı kuzum
O eski sevgililer hep sorun hep. Biz 16 yaşımızda tanıştık ikimzde daha çocuktuk :) ergenlik aşkları vardı benmkinin de hep derdim onlar aklın geliyo mu diye bnm gelmiyo da senn bnden daha çok geliyo dedi :):)) aynen kuzum bende cekınmıyorm artk oncedn asırı utangactm ya olamaz byle bseysnra alstm bana der ıste nerde eskı damla nerde smdıkı
gerçekten umut veriyosuuz yaaa çok sağolun inşallah bizimde hemen barışmamız olsun. o altı ay hiç görüştünüz mü peki ?Geçer tabii kuzum. Bizim de 5 yıl oldu ama sürekli beraber değildik 6 ay bi ayrılık yaşadık ama bak birlikteyiz. Sizn de düzelicek Allah izniyle
inşalllahhhhhhhhhtabı gececek ALLAHn ıznyle duymaym bdha bunuyarn arıyorsun hayrlı haberlerını alyorz INSALLAH :)
anlatma kuzum yarn aryp barstgnzda dellenr erkekler bu tur seylere derler yazyrsa nye cvp veryon nye no degsmedn blmem nee ay kafa utulerleroh en azından atlatmışsınızzz. yani zamanında kıymet bilmeyip sonradan neden böyle yaparlar anlamam. bugün bana erkandan önceki sevgilim mesaj attı. çok pişmanmış ben başkası ile olunca kıymetimi anlamış hiç umut kalmamışmı bilmem ne. bende olayın sevgilime gitmesini istemiyosn bu son sözün olsun dedim ama bunu erkana demeden içime de sinmiyo :)
Hayır hiç görüşme olmadı. Zaten o memleketteydi ben üni.deydim görüşme şansı yoktu msj bile atmıyoduk o derece kesin bitmişti. Ama bigün akşam üstü yorgundum uyudum akşam 9.30 gibi kalktm ama Enes'in sesiyle ve kokusuyla uyandım resmen tlfnuma bi baktm msj atmş. O zaman anldm ki gerçekten kader insanın hayatında çok büyük etken :)gerçekten umut veriyosuuz yaaa çok sağolun inşallah bizimde hemen barışmamız olsun. o altı ay hiç görüştünüz mü peki ?
bende ama cevap vermedim bi iki baktım susmuyo hemen erkana dememi istemyosan sus dedim :) demeyelim bakalım şimdilik bi süre barışalım zamanla derim yoksa çim rahat etmezzz :)anlatma kuzum yarn aryp barstgnzda dellenr erkekler bu tur seylere derler yazyrsa nye cvp veryon nye no degsmedn blmem nee ay kafa utulerleraynen kuzu yaa eskı eskıde kalr ne aryp laf gotrp getrp ugrasyorlar anlamam
kız bzde ayrlk yasadk ayy anlatmda sana yanı ayrlp barsma olur byle seyler takma dıe kuzum 1sene cıktk bu ayrldı benden 1ay ne gorsme ne arama dayanmdm ardm efndm ddı ıste naslsn fln gorslmmı ddm olur dedı bulstk ıste sevıyorsan barslm sevmyrsan tamamen btrm kafmda cok snr ettn benı dedı az kafa dnlcm dedı senbln ddm ardn bı 10gun gectı kendı bulslm ddı ıste barstk snra kuzum. ınan bu kdr sene bosa dgl anlatmk ıstdgm kolay kolay bıtemez bıtmemelı ıcını ferah tut kuzuminşalllahhhhhhhhh
aaa hiç görüşmüyoken olmuş hemde yuppiiii bizede umut varrrrr :) sizin adınızıda çok sevindim ya sevenler ayrılmasınnnn :)Hayır hiç görüşme olmadı. Zaten o memleketteydi ben üni.deydim görüşme şansı yoktu msj bile atmıyoduk o derece kesin bitmişti. Ama bigün akşam üstü yorgundum uyudum akşam 9.30 gibi kalktm ama Enes'in sesiyle ve kokusuyla uyandım resmen tlfnuma bi baktm msj atmş. O zaman anldm ki gerçekten kader insanın hayatında çok büyük etken :)
tamam kuzum barsn zaman gecsn braz durgunlassn ortam anlatrsn tatlm :)bende ama cevap vermedim bi iki baktım susmuyo hemen erkana dememi istemyosan sus dedim :) demeyelim bakalım şimdilik bi süre barışalım zamanla derim yoksa çim rahat etmezzz :)
valla içim rahatlamıyo desem yalan olacakkk :) bizede umut varrrr :) yaşasınnn çok rahat uyurum sanırımmmm :)kız bzde ayrlk yasadk ayy anlatmda sana yanı ayrlp barsma olur byle seyler takma dıe kuzum 1sene cıktk bu ayrldı benden 1ay ne gorsme ne arama dayanmdm ardm efndm ddı ıste naslsn fln gorslmmı ddm olur dedı bulstk ıste sevıyorsan barslm sevmyrsan tamamen btrm kafmda cok snr ettn benı dedı az kafa dnlcm dedı senbln ddm ardn bı 10gun gectı kendı bulslm ddı ıste barstk snra kuzum. ınan bu kdr sene bosa dgl anlatmk ıstdgm kolay kolay bıtemez bıtmemelı ıcını ferah tut kuzum
aynen kzuum yarın pat diye bi de onu dersem olan şansda gderr :)tamam kuzum barsn zaman gecsn braz durgunlassn ortam anlatrsn tatlm :)
rahat uyu kuzum yaa tabı herseyde bı umt var umudunu yıtırme.dua edelım bugun hem askerlermz ıcn hem ıknz ıcn yarına mutlu haberlerını beklıcem kuzum benm :)valla içim rahatlamıyo desem yalan olacakkk :) bizede umut varrrr :) yaşasınnn çok rahat uyurum sanırımmmm :)
yanı barsmanın ustune adamı cınnet gecırrsn kz anlatrsanaynen kzuum yarın pat diye bi de onu dersem olan şansda gderr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?