2014 Yarenleri! :)

rahat uyu kuzum yaa tabı herseyde bı umt var umudunu yıtırme.dua edelım bugun hem askerlermz ıcn hem ıknz ıcn yarına mutlu haberlerını beklıcem kuzum benm :)
valla bende o umutla yatcam bugünn sarılcam sevdiğimin kokusuna uyucammmm :) edelim kuzum inşallah tüm askerlerimiz sağ salim yuvalarına sevdiklerine kavuşsunnnn :) aminnnnnn :)

Her şerde bir hayır vardır derler ya bak cidden öyle. Üzme kendiini demek bize kolay gelyo belki evet ama sen duanı et elinden geleni de yap Allah'a bırak. Hakkında hayırlısysa zaten gelir bulur seni. Bizim kasım da başladı askerlik biz ağustosta da bi ayrıldık ama bu sefer de kesinim çnü diyorm ki ben gdcm okula k askere gidicek şimdi ayrıldım bıraktm diye asla asla dönmez ben okula gelmeden 1 hafta önxe blştk barıştk :)

valla bende o umutla yatcam bugünn sarılcam sevdiğimin kokusuna uyucammmm :) edelim kuzum inşallah tüm askerlerimiz sağ salim yuvalarına sevdiklerine kavuşsunnnn :) aminnnnnn :)
AMIN kuzum aynen sag saglım sevdıklerımıze kavusurz INSALLAH kuzum yaa hayrlısıyla yarn cok mutlu haberler alırsn sevdcgnden bebegım :)

Ve hep şunu derim birbiri içi çarpan 2 yürek varsa fizanda bile olsa Allah ol derse olur kuzucm :)

öyle oluyoo yaaa haklısın bizimde olmuştu bi ara ama dayanamadı o :) öyle ya hayırsızsa zaten olmaz ama inşallah hayırlııdrrrr :)

vallaa bende çok sevdim kuzum ya hiç aklıma gelmezdi tanımadığım biri ile böyle yakın olacağım ama oluyomuşşş iyi ki de olmuşşşş :)
aynen tatlm bnmde aklma gelmezdı kuzenlermle paylasmıyorm bnı anlamıyorlar sızın gbı bosa demems atmz ceken anlar dıe :) bende ıyıkı tanısms senı tatlm :)

aynen tatlm bnmde aklma gelmezdı kuzenlermle paylasmıyorm bnı anlamıyorlar sızın gbı bosa demems atmz ceken anlar dıe :) bende ıyıkı tanısms senı tatlm :)
valla aynen bende bi kuzenim vardır herşeyimi bilir ama bu ayrılıkda beni en umutsuzluğa o itiyo boşver diye diye ama dinlemicemmm onuuu aşkımdan vazgeçmicemmm :)

Benm de acemi Ankara Mamaktı. Şimdi Kayseri Gesi'de. Güya bizim de meslekçi 21 gün yaptı acemiyi ama henüz meslekçiliğini göremedik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…