valla bende o umutla yatcam bugünn sarılcam sevdiğimin kokusuna uyucammmm :) edelim kuzum inşallah tüm askerlerimiz sağ salim yuvalarına sevdiklerine kavuşsunnnn :) aminnnnnn :)rahat uyu kuzum yaa tabı herseyde bı umt var umudunu yıtırme.dua edelım bugun hem askerlermz ıcn hem ıknz ıcn yarına mutlu haberlerını beklıcem kuzum benm :)
atlar gelir samsundan benim kiiii :)yanı barsmanın ustune adamı cınnet gecırrsn kz anlatrsan
AMIN kuzum aynen sag saglım sevdıklerımıze kavusurz INSALLAH kuzum yaa hayrlısıyla yarn cok mutlu haberler alırsn sevdcgnden bebegım :)valla bende o umutla yatcam bugünn sarılcam sevdiğimin kokusuna uyucammmm :) edelim kuzum inşallah tüm askerlerimiz sağ salim yuvalarına sevdiklerine kavuşsunnnn :) aminnnnnn :)
inşallahhhhh hepimiz alalım bizde barışlımmm :)AMIN kuzum aynen sag saglım sevdıklerımıze kavusurz INSALLAH kuzum yaa hayrlısıyla yarn cok mutlu haberler alırsn sevdcgnden bebegım :)
yaparmı yapar erkekler pskopat bayaatlar gelir samsundan benim kiiii :)
AMIN kuzucummm ALLAHım gonlune gore versn kz cook sevdm senı valla :)inşallahhhhh hepimiz alalım bizde barışlımmm :)
öyle oluyoo yaaa haklısın bizimde olmuştu bi ara ama dayanamadı o :) öyle ya hayırsızsa zaten olmaz ama inşallah hayırlııdrrrr :)Her şerde bir hayır vardır derler ya bak cidden öyle. Üzme kendiini demek bize kolay gelyo belki evet ama sen duanı et elinden geleni de yap Allah'a bırak. Hakkında hayırlısysa zaten gelir bulur seni. Bizim kasım da başladı askerlik biz ağustosta da bi ayrıldık ama bu sefer de kesinim çnü diyorm ki ben gdcm okula k askere gidicek şimdi ayrıldım bıraktm diye asla asla dönmez ben okula gelmeden 1 hafta önxe blştk barıştk :)
aynen kuzu kadere ınanyorm ben ALLAH alnımıza yazmssa o kısyı ıstedgmz kadr ayrlsakta kader bırlestırır ıllakı :)Ve hep şunu derim birbiri içi çarpan 2 yürek varsa fizanda bile olsa Allah ol derse olur kuzucm :)
vallaa bende çok sevdim kuzum ya hiç aklıma gelmezdi tanımadığım biri ile böyle yakın olacağım ama oluyomuşşş iyi ki de olmuşşşş :)AMIN kuzucummm ALLAHım gonlune gore versn kz cook sevdm senı valla :)
aynenn öyle valla tatlımmm :)aynen kuzu kadere ınanyorm ben ALLAH alnımıza yazmssa o kısyı ıstedgmz kadr ayrlsakta kader bırlestırır ıllakı :)
aynen tatlm bnmde aklma gelmezdı kuzenlermle paylasmıyorm bnı anlamıyorlar sızın gbı bosa demems atmz ceken anlar dıe :) bende ıyıkı tanısms senı tatlm :)vallaa bende çok sevdim kuzum ya hiç aklıma gelmezdi tanımadığım biri ile böyle yakın olacağım ama oluyomuşşş iyi ki de olmuşşşş :)
nevşehir merkez kuzum meslekçi benimki :) senin askerin nerede ?Buarada kızlar askerleriniz nerde görev yapıyo ?
bnm asker acemıde dha tatlm ankara da. usta brlıgı acklandı kırklarelı. senın asker nerde tatlmBuarada kızlar askerleriniz nerde görev yapıyo ?
valla aynen bende bi kuzenim vardır herşeyimi bilir ama bu ayrılıkda beni en umutsuzluğa o itiyo boşver diye diye ama dinlemicemmm onuuu aşkımdan vazgeçmicemmm :)aynen tatlm bnmde aklma gelmezdı kuzenlermle paylasmıyorm bnı anlamıyorlar sızın gbı bosa demems atmz ceken anlar dıe :) bende ıyıkı tanısms senı tatlm :)
aynen kuzum INSALLAH ta hcbrmzn sevdcgıyle ayrlma olmaz ınsallah kaderımz olur onlar bzm :)aynenn öyle valla tatlımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?