2014 Yarenleri! :)

yaparmı yapar erkekler pskopat baya ayy kıskanılmakta cok hosuma gıdıyr da bnm can abartyor ama kuzu:)
ahhh ahh ben hiç alışık değildim kıskançlığa erkanı tanıyınca dedim ki bu son nokta galiba adam kafayı yiyo ya resmen kafayı yiyo arkadaş adı olunca gezme olunca makyaja bile :) bizim aramızı yapan burç bile problem oluyo ama olsun yaa kıskansın oda sevginin göstergesi sanırımmm :)

valla aynen bende bi kuzenim vardır herşeyimi bilir ama bu ayrılıkda beni en umutsuzluğa o itiyo boşver diye diye ama dinlemicemmm onuuu aşkımdan vazgeçmicemmm :)
vazgecme dınleme kuzum o kadr sene emek var bn artk anlatmıorm kuzu sordgnda aryrmu dıe hee arada dıyorm gecstryrm

Benm de acemi Ankara Mamaktı. Şimdi Kayseri Gesi'de.Güya bizim de meslekçi 21 gün yaptı acemiyi ama henüz meslekçiliğini göremedik :))
aman bizimki meslekçide noldu :) yapmadığı iş kalmadı kendi işi dışında tek güzel yanı kendi odası var konuşma yönünden çok rahattık hatta sabahdan geceyarısına kadar konuşuoz ama sanırım bitti bizim askerlik öyle gözüküyo :)

Ay bir de ne dicrm kızlar :) etrafmdakiler diyo naptı geçti mi ust birliğine evet diyorum oooo baya geçti zaman ya baksana sanki daha dün gitti Ankaraya ama meğer Gesiye geçmiş bile diyolar. O diyenlerin ağzına hep kürekle vurasım geliyo onlara geçiyo zaman valla bana geçmiyo

vazgecme dınleme kuzum o kadr sene emek var bn artk anlatmıorm kuzu sordgnda aryrmu dıe hee arada dıyorm gecstryrm
o kadar değil bi sene ama bana ömür gibi geliyo daha yaşayacak günlerimiz var :) yaşamayan bilmez ki asker sevgilisi halini cidden farklı bi dünyaa :)

Hangi bölümdeydi canım ? Şafak kaç buarada :) ?

kuzum 300 küsürler çok zor geçerrr inanılmaz hemde ama 299a düşsün rahay edersi akar gider ha bide gün gün sayma biz askerime saymazdık sayınca sana hiç kavuşamıcam gibi geliyo diyodu üzülüyodu o yüzden şimdi bırak aksın ondan sonrası aksın zamannn gelsin sevdicklerrrr :)

Benm aşkitoşkoşum çok ilgi beklediği için her tlfn konuşmamızdaki değişmez dialog 'Şafak kaç askerrrrrr??' her seferinde soruyo :)

aynen kuzucum bılmez anlatılmaz yasanırr:) 1senede az dgl kuzum
ama güzel anılar var be kuzum o ankesörlüden arandığınız anların kıymetini bilin telefona geçince o zevki ararsınız:) ben çok özlüyorum ankesörlü sürecini adam tel soktu sokalı ankesörlüyü unuttuk ama tadı bambaşka ortada bi emek var yaa :)

Benm aşkitoşkoşum çok ilgi beklediği için her tlfn konuşmamızdaki değişmez dialog 'Şafak kaç askerrrrrr??' her seferinde soruyo :)
beim ki de sayınca umutsuzluğa kapılıyoduuu sayma plakalarda sayarız dedi bende kabul ettim zaten sizin terhisler bizden önce olur galibaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…