2014 Yarenleri! :)

Neden öyle çok hava değişimi alıyo ki ? Bnmkide dün diyodu 1 2 ay snra hav değişimi alıcam diye ama gözden gidcekmiş sanmam göze hava değişimi versinler diye
verirler kurbanda kurban keserken parmağına bıçak değen bile aldı. akciğer de sıkıntı var ilk hava değişimi uzatıyo 30 gün ama 30 gün üzeri askerliğe etki ediyo ne yazık kii

verirler kurbanda kurban keserken parmağına bıçak değen bile aldı. akciğer de sıkıntı var ilk hava değişimi uzatıyo 30 gün ama 30 gün üzeri askerliğe etki ediyo ne yazık kii
Uzatırsa o askerliği gebertirim onu :):) aaa bnde dedm ki göze vermezler ümitlenme :| sanki ben 5 kez askerlik yaptm

Uzatırsa o askerliği gebertirim onu :):) aaa bnde dedm ki göze vermezler ümitlenme :| sanki ben 5 kez askerlik yaptm
verirler kuzum ama dikkat etsin abarmasın biz izinleri bile düştük hiç gelmedi etti ama uzattık daha fazla uzamışsa da arttırmam valla yeterrr :)

verirler kuzum ama dikkat etsin abarmasın biz izinleri bile düştük hiç gelmedi etti ama uzattık daha fazla uzamışsa da arttırmam valla yeterrr :)
Valla hava değişimini ben kendime alcam okul için :) askerliği yapan ben o kdr stresliyim ki Enes bnm kdr değl heralde :)

Bnm nobetm yok bu hafta gecn haftlar hep vardi brazda pislik personller olsun pis gcklar kolay gelsn kuzum sana :) i y i geceler ALLAH rahtlk versn opuldun kocaman ruyanda sevdicegini gör:)
Gördüüüüm gördüüüüüüm rüyamda aşkımı gördüüüüm Ayyy çok güzeldiii sarıldım ben ona yaaa ohh şükür allahın Günaydın buarada damlacan

Herkese iyi haftasonlarıııııı Günaydın güzel yarenleeer hadi uyanın artıkkk ben aşkımı rüyamda gördümmmm çooook mutluyuuum

kızçeler yahu dün hiç giremedim ama bütün akşam aklım burdaydı hahahaha misafirlerimiz vardı baya kayınvalidem de gelenlerin içindeydi misafirlerin gitmesi falan saat 1e geliyordu e malum cuma günü iş stresi yorgunluğu vurdum kafayı yattım hemen. anca döndüm aranıza. muhabbet zaten yine almış başını gidiyor maşallahınız var

günaydınn güzel yarenleriiiimm, nasılsınızzz?

günaydınnnnn güzellerrrr herkese iyi tatiller diliyorum aramızda bugün çalışanlar da var tabii mesela beeen yarım gün iş mi oluur yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…