- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Ben bi kaç gün saymadım şafak karıştı :) yok kız saçmalama sen erken alırsın sevdiceğini :)beim ki de sayınca umutsuzluğa kapılıyoduuu sayma plakalarda sayarız dedi bende kabul ettim zaten sizin terhisler bizden önce olur galibaaa :)
aaa çok mu yağıyo kuzummm :/kızlar yagmurdan net gıdıo yaa :S
kuzum bizim sürekli haa değişiminden uzuyo normalimiz 130du çünkü :)Ben bi kaç gün saymadım şafak karıştı :) yok kız saçmalama sen erken alırsın sevdiceğini :)
Sülüsünde santral operatör çavuşu yazıyodu ama yalan oldu :) rahat olalım da ther yer olur :)beni
mkide istemiyodu ki dosyadan görüp yapmışlar tek faydası oda işi :) onun harici yoğun oluyo
Neden öyle çok hava değişimi alıyo ki ? Bnmkide dün diyodu 1 2 ay snra hav değişimi alıcam diye ama gözden gidcekmiş sanmam göze hava değişimi versinler diyekuzum bizim sürekli haa değişiminden uzuyo normalimiz 130du çünkü :)
sülüs etki etmiyo yaaa o rastgele olduğundan çok ona bakmıyolar benimkinde de şöfor yazıyodu meselaSülüsünde santral operatör çavuşu yazıyodu ama yalan oldu :) rahat olalım da ther yer olur :)
verirler kurbanda kurban keserken parmağına bıçak değen bile aldı. akciğer de sıkıntı var ilk hava değişimi uzatıyo 30 gün ama 30 gün üzeri askerliğe etki ediyo ne yazık kiiNeden öyle çok hava değişimi alıyo ki ? Bnmkide dün diyodu 1 2 ay snra hav değişimi alıcam diye ama gözden gidcekmiş sanmam göze hava değişimi versinler diye
Uzatırsa o askerliği gebertirim onu :):) aaa bnde dedm ki göze vermezler ümitlenme :| sanki ben 5 kez askerlik yaptmverirler kurbanda kurban keserken parmağına bıçak değen bile aldı. akciğer de sıkıntı var ilk hava değişimi uzatıyo 30 gün ama 30 gün üzeri askerliğe etki ediyo ne yazık kii
verirler kuzum ama dikkat etsin abarmasın biz izinleri bile düştük hiç gelmedi etti ama uzattık daha fazla uzamışsa da arttırmam valla yeterrr :)Uzatırsa o askerliği gebertirim onu :):) aaa bnde dedm ki göze vermezler ümitlenme :| sanki ben 5 kez askerlik yaptm
Valla hava değişimini ben kendime alcam okul için :) askerliği yapan ben o kdr stresliyim ki Enes bnm kdr değl heralde :)verirler kuzum ama dikkat etsin abarmasın biz izinleri bile düştük hiç gelmedi etti ama uzattık daha fazla uzamışsa da arttırmam valla yeterrr :)
bekleyene daha zor zaten bencedeeee :)Valla hava değişimini ben kendime alcam okul için :) askerliği yapan ben o kdr stresliyim ki Enes bnm kdr değl heralde :)
Ahahahaİyiym kuzucum bendeeee vakit geçirmeye çabalıyoruuum
Günaydın kuzuum.. Ben işe gidicem birazdan ama yataktan hiç çıkasın yoook zaten rüyamdada aşkımı gördümmmGünaydın yarenler
Gördüüüüm gördüüüüüüm rüyamda aşkımı gördüüüümBnm nobetm yok bu hafta gecn haftlar hep vardi brazda pislik personller olsun pis gcklarkolay gelsn kuzum sana :) i y i geceler ALLAH rahtlk versn opuldun kocaman ruyanda sevdicegini gör:)
günaydın hayatıııımmGünaydın yarenler
ah rüyalarr rüyalarrHerkese iyi haftasonlarııııııGünaydın güzel yarenleeer hadi uyanın artıkkk ben aşkımı rüyamda gördümmmm çooook mutluyuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?