2014 Yarenleri! :)

yalnız değilsin kız denizlilili de çalışıyorrr günaydın canııım napıyosun

gerçi iyi oluyor canım ya sevdicek gelene kadar pazar günleri bile çalışmaya varım ben, evde zaman geçmiyooorr napıyım tatlım 12 ye kadar ofisteyim sonra istikamet ev sen neler yapıyosuuuun, denk gelemedik neler yaptın

günaydınnnnn güzellerrrr herkese iyi tatiller diliyorum aramızda bugün çalışanlar da var tabii mesela beeen yarım gün iş mi oluur yahuuu
Aynen bebeğim yaa.. Bnmki yarım günde değil 2saat 2saat için sıcacık yatağımdan kaldırıyolar pislîkler.. Hemde yarında var Neyseki her hfta diil

iş devam işte aynı devam kuzu yeni yıl hediyeliklerini hazırladık bu hafta velilerin onun dışında dün akşam misafirler vardı gitmeleri de geceyi buldu direkt uyudum bende, sevdicekte uyuyor hala hastaydı 3 gün istirahat vermişler bebeğime ayy doğru söylüyorsun ek iş falan olsa da haftasonları ben de çalışsam diyorum yaaa boş duruyormuşum gibi geliyor o 2 gün evdeyken

Pofuduğuuuuuum nasılsın napıosun bebeğimmmmmmm Dün akşam yoktun buralardaaaa
yoktum ama aklım burdaydı bebeğim misafirler vardı geç gittiler kuzum sonra direkt uyudum gece kimse yoktur diye burda girmedim hiç iyiyim canımm sevdiceğimin uyanmasını bekliyorum ne yapayııımm sen napıyosunn iyi misinn

Aynen bebeğim yaa.. Bnmki yarım günde değil 2saat 2saat için sıcacık yatağımdan kaldırıyolar pislîkler.. Hemde yarında var Neyseki her hfta diil

azıcık tembellik yaptırmıyorlar iyiki her hafta değilmiş bebeğim gerçekten sinir bozucu çünküüü gerçi askerim 5te kalkarken benim de içime sinmiyor öğlene kadar yatmak, pazar günleri bile erkenden uyanıyorum

yılbaşına birşey kalmadı ama öyle içimde heyecan falan da yokk, geçen sene bu zamanlar yılbaşı akşamı için planlar yapıyorduuukk ahh ahh istirahat vermişler iyi olmuş canım dinlensin, geçmiş olsun bebeğim annem bana iş çıkarıyor yaaa artık mutfağa girip yemek yapmayı öğrenme zamanım gelmiişşş

sağol canım benim, doğru söylüyor bana da söylüyorlar ama hiç oralı değilim inanır mısnn geçen yılbaşı da kötüydü bu da öyle geçecek muhtemelenn artık 2016ya belki mutlu mesut gireriz

Şimdi hastaneye geldim bende kuzucum anca başlıycam hasta almaya Gece bayaa iyiydi sohbet bebeğim yaa.. Bu akşam telafi ederiz artk sende gelirsin:) sensiz olmuyo bak kuzu Neyse ben şimdi hastalara geçiyim öpüyorum çok çok

oy yerim yaa tamam bakalımmm hadi bu akşam acısını çıkarırız inşallah, tamam hayatımm kolay gelsiinn gelince hatırlat sana bir şey soracağım bebeğim.

sağol canım benim, doğru söylüyor bana da söylüyorlar ama hiç oralı değilim inanır mısnn geçen yılbaşı da kötüydü bu da öyle geçecek muhtemelenn artık 2016ya belki mutlu mesut gireriz

kayınvalideme gittiğimde mamalar yapıyoruz onu da kıskanıyor biraz ben de kırmıyım bari bu hafta, yumurta bile kıramıyorum doğru dürüst ahahah sevdicek de şikayetçi belli etmese de geçen yılbaşı niye kötüydü ki kuzuummm, inşallah bebeğim inşallah

ayyy aynı bennnn aynı durum bende de mevcut kuzum annem hastaydı anneannem hastaydı kuzum o yüzden

ne olacak bizim bu halimizzz geçmiş olsun kuzucum inşallah geçmiştir bu zamana kadar
ölmüşüz ağlayanımız yok canım anneannemi kaybettik zaten 5 Ocakta, annem de ameliyatlıydı kanser yüzünden ameliyat olmuştu son 5 aydır iyiydi ama şu sıralar tekrar nüksetti hastalık sanırım

ölmüşüz ağlayanımız yok canım anneannemi kaybettik zaten 5 Ocakta, annem de ameliyatlıydı kanser yüzünden ameliyat olmuştu son 5 aydır iyiydi ama şu sıralar tekrar nüksetti hastalık sanırım

Allah rahmet eylesin canım benim, annen de iyileşir inşallah o da sizlerden sağlık bulacak kuzucum Rabbim sağlık versin inşallah bütün sıkıntılı günleriniz geride kalır

Başınız sağolsun kuzum annenede acil şifalar diliyorum.. Rabbim şifasını versin bitanem..

Allah rahmet eylesin canım benim, annen de iyileşir inşallah o da sizlerden sağlık bulacak kuzucum Rabbim sağlık versin inşallah bütün sıkıntılı günleriniz geride kalır
amin canım benim çok sağoll, amiin inşallahhh
S

Sağol kuşum.. Ay merak ederim beeen ne sorucan kıııız:)

Başınız sağolsun kuzum annenede acil şifalar diliyorum.. Rabbim şifasını versin bitanem..
çok sağol canım benim Allah razı olsunn annemle ilgili bir şey soracaktım ya sonuçlarımızı daha doktora göstermedik ama kandaki kanser oranı yükselmiş mi ne annem öyle söyledi normal değer 0-5 arasıymış sanırıım geçen kontrolümüzde 4tü şuan 5 buçuk mu ne olmuş canım sana özelden sonuçları söylesem yardımcı olabilir misin az çok fikrin vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…