yalnız değilsin kız denizlilili de çalışıyorrrgünaydınnnnn güzellerrrrherkese iyi tatiller diliyorum aramızda bugün çalışanlar da var tabii mesela beeen yarım gün iş mi oluur yahuuu
yalnız değilsin kız denizlilili de çalışıyorrrgünaydın canııım napıyosun
Aynen bebeğim yaa.. Bnmki yarım günde değil 2saatgünaydınnnnn güzellerrrrherkese iyi tatiller diliyorum aramızda bugün çalışanlar da var tabii mesela beeen yarım gün iş mi oluur yahuuu
iş devam işte aynı devam kuzu yeni yıl hediyeliklerini hazırladık bu hafta velileringerçi iyi oluyor canım ya sevdicek gelene kadar pazar günleri bile çalışmaya varım ben, evde zaman geçmiyooorrnapıyım tatlım 12 ye kadar ofisteyim sonra istikamet ev sen neler yapıyosuuuun, denk gelemedik neler yaptın
Pofuduğuuuuuum nasılsın napıosun bebeğimmmmmmmben gelene kadar herkes burdaymış ben geldim herkes kayboldu yaa bu kadar mı bıktınız
yoktum ama aklım burdaydı bebeğimPofuduğuuuuuum nasılsın napıosun bebeğimmmmmmmDün akşam yoktun buralardaaaa
Aynen bebeğim yaa.. Bnmki yarım günde değil 2saat2saat için sıcacık yatağımdan kaldırıyolar pislîkler.. Hemde yarında var Neyseki her hfta diil
iş devam işte aynı devam kuzu yeni yıl hediyeliklerini hazırladık bu hafta velilerinonun dışında dün akşam misafirler vardı gitmeleri de geceyi buldu direkt uyudum bende, sevdicekte uyuyor hala hastaydı 3 gün istirahat vermişler bebeğime ayy doğru söylüyorsun ek iş falan olsa da haftasonları ben de çalışsam diyorum yaaa boş duruyormuşum gibi geliyor o 2 gün evdeyken
sağol canım benim, doğru söylüyor bana da söylüyorlar ama hiç oralı değilim inanır mısnnazıcık tembellik yaptırmıyorlariyiki her hafta değilmiş bebeğim gerçekten sinir bozucu çünküüü gerçi askerim 5te kalkarken benim de içime sinmiyor öğlene kadar yatmak, pazar günleri bile erkenden uyanıyorum
yılbaşına birşey kalmadı ama öyle içimde heyecan falan da yokk, geçen sene bu zamanlar yılbaşı akşamı için planlar yapıyorduuukk ahh ahhistirahat vermişler iyi olmuş canım dinlensin, geçmiş olsun bebeğim annem bana iş çıkarıyor yaaa artık mutfağa girip yemek yapmayı öğrenme zamanım gelmiişşş
Şimdi hastaneye geldim bende kuzucum anca başlıycam hasta almayayoktum ama aklım burdaydı bebeğimmisafirler vardı geç gittiler kuzum sonra direkt uyudum gece kimse yoktur diye burda girmedim hiç iyiyim canımm sevdiceğimin uyanmasını bekliyorum ne yapayııımm sen napıyosunn iyi misinn
oy yerim yaa tamam bakalımmm hadi bu akşam acısını çıkarırız inşallah, tamam hayatımm kolay gelsiinn gelince hatırlat sana bir şey soracağım bebeğim.Şimdi hastaneye geldim bende kuzucum anca başlıycam hasta almayaGece bayaa iyiydi sohbet bebeğim yaa.. Bu akşam telafi ederiz artk sende gelirsin:) sensiz olmuyo bak kuzu Neyse ben şimdi hastalara geçiyim öpüyorum çok çok
sağol canım benim, doğru söylüyor bana da söylüyorlar ama hiç oralı değilim inanır mısnngeçen yılbaşı da kötüydü bu da öyle geçecek muhtemelenn artık 2016ya belki mutlu mesut gireriz
ayyy aynı bennnnkayınvalideme gittiğimde mamalar yapıyoruz onu da kıskanıyor biraz ben de kırmıyım bari bu hafta, yumurta bile kıramıyorum doğru dürüst ahahah sevdicek de şikayetçi belli etmese degeçen yılbaşı niye kötüydü ki kuzuummm, inşallah bebeğim inşallah
ayyy aynı bennnnaynı durum bende de mevcut kuzum annem hastaydı anneannem hastaydı kuzum o yüzden
ölmüşüz ağlayanımız yokne olacak bizim bu halimizzzgeçmiş olsun kuzucum inşallah geçmiştir bu zamana kadar
ölmüşüz ağlayanımız yokcanım anneannemi kaybettik zaten 5 Ocakta, annem de ameliyatlıydı kanser yüzünden ameliyat olmuştu son 5 aydır iyiydi ama şu sıralar tekrar nüksetti hastalık sanırım
Sağol kuşum.. Ay merak ederim beeen ne sorucan kıııız:)oy yerim yaa tamam bakalımmm hadi bu akşam acısını çıkarırız inşallah, tamam hayatımm kolay gelsiinn gelince hatırlat sana bir şey soracağım bebeğim.
Başınız sağolsun kuzumölmüşüz ağlayanımız yokcanım anneannemi kaybettik zaten 5 Ocakta, annem de ameliyatlıydı kanser yüzünden ameliyat olmuştu son 5 aydır iyiydi ama şu sıralar tekrar nüksetti hastalık sanırım
amin canım benim çok sağoll, amiin inşallahhhAllah rahmet eylesin canım benim, annen de iyileşir inşallah o da sizlerden sağlık bulacak kuzucum Rabbim sağlık versin inşallah bütün sıkıntılı günleriniz geride kalır
S
Sağol kuşum.. Ay merak ederim beeen ne sorucan kıııız:)
çok sağol canım benim Allah razı olsunn annemle ilgili bir şey soracaktım ya sonuçlarımızı daha doktora göstermedik ama kandaki kanser oranı yükselmiş mi ne annem öyle söyledi normal değer 0-5 arasıymış sanırıım geçen kontrolümüzde 4tü şuan 5 buçuk mu ne olmuş canım sana özelden sonuçları söylesem yardımcı olabilir misin az çok fikrin vardırBaşınız sağolsun kuzumannenede acil şifalar diliyorum.. Rabbim şifasını versin bitanem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?