2014 Yarenleri! :)

Ahahahaha analarına bulaşık yıka dese yıkamazlar mı kuzuuu Eskiden bende yapardım kız işe giderken full makyaj.. sabahın 06,30unda kalkıp.. Şimdi şaşıyorum kendime Nası yapmışım hiç işim gücüm yokmuş mu bilmiyom valla.. Bide hastaneye giderken yaa.. Herkes paspal paspal zaten ay

Insallah ya unsallah Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
Sakin ol bitanem.. Bildiğin duaları oku bak rabbim bi ferahlık veriyo.. Lütfen kötü şeyler getirme aklına askerin orda nelerle uğraşıyo kimbilir.. Askerlik psikolojisi bambaşka bişi zaten.. Senin dahada güçlü olman lazımki onada güç verebilesin

hahahaha ayy inanmıyorum pot mı kırdım ne yok kuzum ya ful fondoten kıpkırmızı ruj sürüyorlar sabahın körunde ben onlardan bahsedıyorum yoksa bende işe giderken sabah vs günlük makyajımı yaparım

[QUOTE="denizlililili, post: 38305485, member: 6328l bitanem.. Bildiğin duaları oku bak rabbim bi ferahlık veriyo.. Lütfen kötü şeyler getirme aklına askerin orda nelerle uğraşıyo kimbilir.. Askerlik psikolojisi bambaşka bişi zaten.. Senin dahada güçlü olman lazımki onada güç verebilesin[/QUOTE]
Tamam iyi olduğunu bilsem .. icim cok huzursuz kendime telkinler veriyorum bu gece bitcek yarin sesini duycam hayirlisiyla

Yok kız ne potu Bende dediğin gibi işte günlük makyaj yapıodum.. Saçlarımla çok ğraşıodum bi gün düz bi gün maşa fln tabii öyle düğüne gider gibi tiplerden değil kız ıyyy hiç sevmiorm öyle yapan kızları Şimdi dışarı çıkarken yapıorm tabi ama hastaneye giderken o günlük makyajı bile yapmıyorum.. Bazen cnm isterse yapıorum Dosdoğal bı kız oldm çıktım

he yaa bende öyle eskiden daha süslüydüm saclarım hep maşalı fönlü olurduu.. şimddiii?? ahahahah pasaklı paçozlara döndüm evde

Tamam iyi olduğunu bilsem .. icim cok huzursuz kendime telkinler veriyorum bu gece bitcek yarin sesini duycam hayirlisiyla[/QUOTE]
Uyumaya çalış tatlım.. Haklısın için içini yiyoken uyuyabilmek zor ama uyursan daha çabuk yarın olur daha çabuk sevdiğinin sesini duyarsın Bunu düşünerek yum gözlerini.. Yarın inşallah onun tlfyla uyanıcaksın

Tamam iyi olduğunu bilsem .. icim cok huzursuz kendime telkinler veriyorum bu gece bitcek yarin sesini duycam hayirlisiyla
Uyumaya çalış tatlım.. Haklısın için içini yiyoken uyuyabilmek zor ama uyursan daha çabuk yarın olur daha çabuk sevdiğinin sesini duyarsın Bunu düşünerek yum gözlerini.. Yarın inşallah onun tlfyla uyanıcaksın[/QUOTE]
Tmm oyle yapmays caliscam simdi Allah razi olsun senden de yardimci oldun.cok sagol dediklerini yapıcam

Tmm oyle yapmays caliscam simdi Allah razi olsun senden de yardimci oldun.cok sagol dediklerini yapıcam[/QUOTE]
Yarın güzel haberlerini verirsin bizede bebeğim.. ALLAH hepimizden razı olsun.. Rüyandada sevdiceğini görürsün inşallah.. İyi geceler fıstık..

Tmm oyle yapmays caliscam simdi Allah razi olsun senden de yardimci oldun.cok sagol dediklerini yapıcam
Yarın güzel haberlerini verirsin bizede bebeğim.. ALLAH hepimizden razı olsun.. Rüyandada sevdiceğini görürsün inşallah.. İyi geceler fıstık..[/QUOTE]
Amin insallah sende gör sevdicegini ruyanda tekrar teşekkürler iyi geceler sanada canim bnim.

pislikler

14 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ

TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:

MUTELLA

PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:

HUZURAERDİM / 44---MALATYA

PLASLAN / 49--- MUŞ

MYNM / 80---OSMANİYE

OZGEEMRE / 80----OSMANİYE

PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:

NİDAGKHN / 90

ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

EFERVA / 125

WAİT_AND_WAİT / 125

EVMAKİNESİ / 126

TUCE_TUCE / 126

SAMOZLEM/126

PERİ__KİZİ / 127

PRENSES / 127

EFULİ__ / 127

POFUDUK16 / 141

YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:

EVREM2724 / 162

100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

PEMBECANTA / 217

ZAMANSİZ93 / 237

YESMCEYHN / 240

200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

UZAKMAWİ / 323

KAMUHE / 324

PANZEHİR121/ 324

DENİZLİLİLİLİ / 326

MLTM / 334

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR

ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…