- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
ALlah cezanı vermesiiiiiiiiin hahaha evlenmeden daha öldürdün kızım biziay cok güldüm yaa hahaha
Ahahahaha analarına bulaşık yıka dese yıkamazlar mı kuzuuueskiden bende yapardım sonra sonra baktım cildimde bozulma oldu pütürcükler cıktı fondoteni hemen emiyor cildim kuru kuru dokuluyor cok kotu goruntu oluyor.. Ay bırak sabahın 7 sinde full makyaj yapıyor hatunlar annesi kalk bulasıkları yıka dese zahmet etmez. sinir olurum öylelerine hem onların cildi daha şimdiden yaslanıyor bakma.. bide gece silmiyorlar oyle yatıyorlarrrr..
Sakin ol bitanem.. Bildiğin duaları oku bak rabbim bi ferahlık veriyo.. Lütfen kötü şeyler getirme aklına askerin orda nelerle uğraşıyo kimbilir.. Askerlik psikolojisi bambaşka bişi zaten.. Senin dahada güçlü olman lazımki onada güç verebilesinInsallah ya unsallah Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
hahahaha ayy inanmıyorum pot mı kırdım neAhahahaha analarına bulaşık yıka dese yıkamazlar mı kuzuuuEskiden bende yapardım kız işe giderken full makyaj.. sabahın 06,30unda kalkıp.. Şimdi şaşıyorum kendime Nası yapmışım hiç işim gücüm yokmuş mu bilmiyom valla.. Bide hastaneye giderken yaa.. Herkes paspal paspal zaten ay
Yok kız ne potuhahahaha ayy inanmıyorum pot mı kırdım neyok kuzum ya ful fondoten kıpkırmızı ruj sürüyorlar sabahın körunde ben onlardan bahsedıyorum yoksa bende işe giderken sabah vs günlük makyajımı yaparım
he yaa bende öyle eskiden daha süslüydüm saclarım hep maşalı fönlü olurduu.. şimddiii?? ahahahah pasaklı paçozlara döndüm evdeYok kız ne potuBende dediğin gibi işte günlük makyaj yapıodum.. Saçlarımla çok ğraşıodum bi gün düz bi gün maşa fln tabii öyle düğüne gider gibi tiplerden değil kız ıyyy hiç sevmiorm öyle yapan kızları Şimdi dışarı çıkarken yapıorm tabi ama hastaneye giderken o günlük makyajı bile yapmıyorum.. Bazen cnm isterse yapıorum Dosdoğal bı kız oldm çıktım
Tamam iyi olduğunu bilsem .. icim cok huzursuz kendime telkinler veriyorum bu gece bitcek yarin sesini duycam hayirlisiyla[/QUOTE][QUOTE="denizlililili, post: 38305485, member: 6328l bitanem.. Bildiğin duaları oku bak rabbim bi ferahlık veriyo.. Lütfen kötü şeyler getirme aklına askerin orda nelerle uğraşıyo kimbilir.. Askerlik psikolojisi bambaşka bişi zaten.. Senin dahada güçlü olman lazımki onada güç verebilesin
he yaa bende öyle eskiden daha süslüydüm saclarım hep maşalı fönlü olurduu.. şimddiii?? ahahahah pasaklı paçozlara döndüm evde
Uyumaya çalış tatlım.. Haklısın için içini yiyoken uyuyabilmek zor ama uyursan daha çabuk yarın olur daha çabuk sevdiğinin sesini duyarsınTamam iyi olduğunu bilsem .. icim cok huzursuz kendime telkinler veriyorum bu gece bitcek yarin sesini duycam hayirlisiyla
ayy evettt bibiğimmPztesiden itibaren yepyeni bi başlangıç olucak bebiş eski bakımlı günlerine geri dönüceksiiin
Tmm oyle yapmays caliscam simdi Allah razi olsun senden de yardimci oldun.cok sagol dediklerini yapıcam[/QUOTE]Uyumaya çalış tatlım.. Haklısın için içini yiyoken uyuyabilmek zor ama uyursan daha çabuk yarın olur daha çabuk sevdiğinin sesini duyarsınBunu düşünerek yum gözlerini.. Yarın inşallah onun tlfyla uyanıcaksın
Bibiğim bibiğim ben yatıyim gariayy evettt bibiğimm
Tmm oyle yapmays caliscam simdi Allah razi olsun senden de yardimci oldun.cok sagol dediklerini yapıcam
pisliklereskiden bende yapardım sonra sonra baktım cildimde bozulma oldu pütürcükler cıktı fondoteni hemen emiyor cildim kuru kuru dokuluyor cok kotu goruntu oluyor.. Ay bırak sabahın 7 sinde full makyaj yapıyor hatunlar annesi kalk bulasıkları yıka dese zahmet etmez. sinir olurum öylelerine hem onların cildi daha şimdiden yaslanıyor bakma.. bide gece silmiyorlar oyle yatıyorlarrrr..
oy bebegm benım hadi yatt iyi geceler sende rüyanda sevdiceğini gör inşallah opuyorum sni balımmBibiğim bibiğim ben yatıyim gariYarında çalışıcam çnkü çok geç kalkmamalıyım.. İyi geceler rüyanda gökini görürsün işşallah bitanemmm Öptüm seni çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?