canım eline emeğinee sağlıkkk mickey_mouse11 de katıldı aramıza kuzum ona sor da onu da ekle istersen bebeğim listemize14 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ
TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA
PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 44---MALATYA
PLASLAN / 49--- MUŞ
MYNM / 80---OSMANİYE
OZGEEMRE / 80----OSMANİYE
PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
NİDAGKHN / 90
ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
EFERVA / 125
WAİT_AND_WAİT / 125
EVMAKİNESİ / 126
TUCE_TUCE / 126
SAMOZLEM/126
PERİ__KİZİ / 127
PRENSES / 127
EFULİ__ / 127
POFUDUK16 / 141
YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:
EVREM2724 / 162
100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA / 217
ZAMANSİZ93 / 237
YESMCEYHN / 240
200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
UZAKMAWİ / 323
KAMUHE / 324
PANZEHİR121/ 324
DENİZLİLİLİLİ / 326
MLTM / 334
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
Hayır olsun mikicimmm.. Rüyalar tersine çıkarmış ya sevdiceğinle aşk tazeliyceniz bebeğimGünaydıııııııııınnnnn,iğrenç bir pazar erkenden kalktım yinebir de gece sevdiceğimi gördüm rüyamda kavga ettil sürekli
Benii kimse istemiyo glb topikte kimse şafağımızı attırmıyooo:) ben attırayım madem $:326
Ayyy inşallah canm benm yaa :) buarada sen ne iş yapıyosun pazar gnü bile işe gidiyosun ?Hayır olsun mikicimmm.. Rüyalar tersine çıkarmış ya sevdiceğinle aşk tazeliyceniz bebeğimGüzel yorumlayalım güzel olsn
günaydınn rüyalar tersine çıkarmış bebeğiiimm iyi düşün iyi olsun lütfenn, arkadaşımıza söyledim canımm ben seni de ekler muhtemelen bu akşamki listeyeeeGünaydıııııııııınnnnn,iğrenç bir pazar erkenden kalktım yinebir de gece sevdiceğimi gördüm rüyamda kavga ettil sürekli
Benii kimse istemiyo glb topikte kimse şafağımızı attırmıyooo:) ben attırayım madem $:326
cık cık cıkk... ben uyandım kiiiiiii nasılsın hayatım?Günaydın kızlaaar:) ben çalıştım işimi bitirdim evime bile döndüm siz uyanmadınız mı halaaaa
iyi hatırlattın bak ben bizimkine sorayım bakayımKızlar buarada dün yazıcaktm unuttum,bölümümüz belli oldu Acil Müdahale Mangası olmuş Enes. Ne işe yaradığını araştırdım nette her yer farklı bir şey yazmış. Sizin bi bilginiz var mı ?
Şu haftasonlarıno da sevmemeye başladm yarim gitti gideli haftaiçi daha rahat arıyo sanki yagünaydınn rüyalar tersine çıkarmış bebeğiiimm iyi düşün iyi olsun lütfenn, arkadaşımıza söyledim canımm ben seni de ekler muhtemelen bu akşamki listeyeee
cık cık cıkk... ben uyandım kiiiiiii nasılsın hayatım?
iyi hatırlattın bak ben bizimkine sorayım bakayım
Devlet memuruyum bebeğim ben.. Devlet hastanesinde fizyoterapi teknikeriyim.. Önceden yoktu ama 6aydır haftasonu nöbet getirdilerAyyy inşallah canm benm yaa :) buarada sen ne iş yapıyosun pazar gnü bile işe gidiyosun ?
İyiyim kuzucummmmm eve geldim forumlara bakınıyorum öylegünaydınn rüyalar tersine çıkarmış bebeğiiimm iyi düşün iyi olsun lütfenn, arkadaşımıza söyledim canımm ben seni de ekler muhtemelen bu akşamki listeyeee
cık cık cıkk... ben uyandım kiiiiiii nasılsın hayatım?
iyi hatırlattın bak ben bizimkine sorayım bakayım
ohhh askerin yirtmis canim :) AMM erdi de cok istiyodu en rahati orasiymis ama oda posta oldu onun da gorevi cok rahat hep amm deyim falan diyo rahat olabilir icin gercekten cok iyiymis amm :)Kızlar buarada dün yazıcaktm unuttum,bölümümüz belli oldu Acil Müdahale Mangası olmuş Enes. Ne işe yaradığını araştırdım nette her yer farklı bir şey yazmış. Sizin bi bilginiz var mı ?
Hııı anladım canım. Aynen bak 3haftada 1 vuruyıDevlet memuruyum bebeğim ben.. Devlet hastanesinde fizyoterapi teknikeriyim.. Önceden yoktu ama 6aydır haftasonu nöbet getirdilerHem ctesi hem pazar gidip sadece yatan hastaları tedaviye alıyoruz.. 2saat bişi sürüyo ama hftasonun gidiyo resmen Allahtan 3haftada 1 oluyo..
Aaaa cidden mi canımmmohhh askerin yirtmis canim :) AMM erdi de cok istiyodu en rahati orasiymis ama oda posta oldu onun da gorevi cok rahat hep amm deyim falan diyo rahat olabilir icin gercekten cok iyiymis amm :)
hahahahİStanbulda minopolis var canım kocaman bi cocuk sehri yapmıslar i.çinde meslek simüülasyonları var cocuklar geliyor işte her yas gruplarından gercege yakın meslekleri icra ediyorlar sonunda mino para kazanıp o parayla hediye alıyorlar kendine :))
İnşşallh canımm :)inşallah balım
Eneeeem bugün sevdicekle konuşurken balayına nereye gitsek diye konuştuyduk
Biz bi dönem yunan adalarına gidelim diye konuşmuştuk ama vazgeçtik.. Marmaris yada datça istiyoruz kuzucumBende az once ona baktim kuzu kardesimi goturmek Istiyorum ama sanirm orasi Bize baya uzakhayırlı olsın tatlım :) tatlını yeriz ilk Maaş tatlısını
İnşşallh canımm :)
Ayyynereye gıdıyorsunuz kuzu peki? Benm hayallerimde yurt dışı var ama bizim ki sıcak bakmıyor :/
Biz bi dönem yunan adalarına gidelim diye konuşmuştuk ama vazgeçtik.. Marmaris yada datça istiyoruz kuzucumBen özellikle datçayı istiyorum, hem daha önce hiç gitmedim hemde bi arkadaşımız var datçada yapmışlardı balayılarını çok memnun kalmışlardı.. Yoğun yerleri sevmiyorum ben pek bebeğim sakin olmalı, başbaşa olmanın tadını çıkartabilmeliyiz.. Özel bi zaman dilimi sonuçta
Datça yı şiddetle tavsiye ederim canım özellikle sakin bir yer istiyorsanız, bodrumdan daha güzel ve daha sakin, halam da geçen yaz tatilini orda geçirdi ve çok memnun kaldı, bize de önermişti
Merhaba tatlımSelam kızlarrr, sıkıcı bir pazar gününden daha merhabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?