2014 Yarenleri! :)

canım eline emeğinee sağlıkkk mickey_mouse11 de katıldı aramıza kuzum ona sor da onu da ekle istersen bebeğim listemize

kızçeleerriiiimmm canlarııııım günaydıııınnlaarrr, evdekiler tarafından zar zor çekeleye çekeleye yataktan kaldırıldığım bir Pazar hahahah

Günaydıııııııııınnnnn,iğrenç bir pazar erkenden kalktım yine bir de gece sevdiceğimi gördüm rüyamda kavga ettil sürekli

Benii kimse istemiyo glb topikte kimse şafağımızı attırmıyooo :) ben attırayım madem $:326

Hayır olsun mikicimmm.. Rüyalar tersine çıkarmış ya sevdiceğinle aşk tazeliyceniz bebeğim Güzel yorumlayalım güzel olsn

Kızlar buarada dün yazıcaktm unuttum,bölümümüz belli oldu Acil Müdahale Mangası olmuş Enes. Ne işe yaradığını araştırdım nette her yer farklı bir şey yazmış. Sizin bi bilginiz var mı ?

günaydınn rüyalar tersine çıkarmış bebeğiiimm iyi düşün iyi olsun lütfenn, arkadaşımıza söyledim canımm ben seni de ekler muhtemelen bu akşamki listeyeee

Günaydın kızlaaar:) ben çalıştım işimi bitirdim evime bile döndüm siz uyanmadınız mı halaaaa
cık cık cıkk... ben uyandım kiiiiiii nasılsın hayatım?
iyi hatırlattın bak ben bizimkine sorayım bakayım

Şu haftasonlarıno da sevmemeye başladm yarim gitti gideli haftaiçi daha rahat arıyo sanki ya sor kuzum sor :) enes bey de sorucaktı ama dünden beri knuşamadığmz için bilgim yok

Ayyy inşallah canm benm yaa :) buarada sen ne iş yapıyosun pazar gnü bile işe gidiyosun ?
Devlet memuruyum bebeğim ben.. Devlet hastanesinde fizyoterapi teknikeriyim.. Önceden yoktu ama 6aydır haftasonu nöbet getirdiler Hem ctesi hem pazar gidip sadece yatan hastaları tedaviye alıyoruz.. 2saat bişi sürüyo ama hftasonun gidiyo resmen Allahtan 3haftada 1 oluyo..

İyiyim kuzucummmmm eve geldim forumlara bakınıyorum öyle Sen nasılsıııın? Napıosuuuun?

ohhh askerin yirtmis canim :) AMM erdi de cok istiyodu en rahati orasiymis ama oda posta oldu onun da gorevi cok rahat hep amm deyim falan diyo rahat olabilir icin gercekten cok iyiymis amm :)

Hııı anladım canım. Aynen bak 3haftada 1 vuruyı

ohhh askerin yirtmis canim :) AMM erdi de cok istiyodu en rahati orasiymis ama oda posta oldu onun da gorevi cok rahat hep amm deyim falan diyo rahat olabilir icin gercekten cok iyiymis amm :)
Aaaa cidden mi canımmm çok sevindim şuan ya inşallah dediğin gibidir Eneslerin orası da

Bende az once ona baktim kuzu kardesimi goturmek Istiyorum ama sanirm orasi Bize baya uzak hayırlı olsın tatlım :) tatlını yeriz ilk Maaş tatlısını

inşallah balım
İnşşallh canımm :)
Eneeeem bugün sevdicekle konuşurken balayına nereye gitsek diye konuştuyduk

Ayyy nereye gıdıyorsunuz kuzu peki? Benm hayallerimde yurt dışı var ama bizim ki sıcak bakmıyor :/

Biz bi dönem yunan adalarına gidelim diye konuşmuştuk ama vazgeçtik.. Marmaris yada datça istiyoruz kuzucum Ben özellikle datçayı istiyorum, hem daha önce hiç gitmedim hemde bi arkadaşımız var datçada yapmışlardı balayılarını çok memnun kalmışlardı.. Yoğun yerleri sevmiyorum ben pek bebeğim sakin olmalı, başbaşa olmanın tadını çıkartabilmeliyiz.. Özel bi zaman dilimi sonuçta

Datça yı şiddetle tavsiye ederim canım özellikle sakin bir yer istiyorsanız, bodrumdan daha güzel ve daha sakin, halam da geçen yaz tatilini orda geçirdi ve çok memnun kaldı, bize de önermişti

Datça yı şiddetle tavsiye ederim canım özellikle sakin bir yer istiyorsanız, bodrumdan daha güzel ve daha sakin, halam da geçen yaz tatilini orda geçirdi ve çok memnun kaldı, bize de önermişti
Selam kızlarrr, sıkıcı bir pazar gününden daha merhabaaa
Merhaba tatlım Kesinlikle çooook sıkıcıııı bi pazaaar.. Sabahtan ağladım hatta aşkitoyla konuşurken.. Biz her pazar erkenden pazara çıkar taze meyve sebze alırdık pazar çıkışındada bazlama satan teyzeler olurdu onlardan bazlama alırdık snra eve gelirdik ben okkalı bi pazar kahvaltısı hazırlardım Snrada üstüne bi güzel türk kahvelerimizi içerdik Ama şimdi hiç birini yapamıyorum Uff neyse neyse güzel şeylerden bahsedelim.. Evet kuşum sakin bi yer istiyoruz.. Bizim arkadaşlarımızda datça'da yapmışlardı balayılarını çok memnun kalmışlardı.. Fotolarını fln gördüm inanılmaz güzel görünüyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…