2014 Yarenleri! :)

aa sen nerde oturuyodun canım?

Kır atımı bahçeye bağladım osmanı askere yolladım
Osman askere gidince kırk gün kırk gece ağladım hahaha bu şarkıda bile asker sözü geçiyosaa
ar gelirr osman aga ar geliiiir...

Ne güzel geçiyormuş pazarlarınız bebeğim inşallah gelince de devam eder Biz de yılbaşı gecesinden bahsettik geçen yılbaşı ailerimizle hep birlikte evdeydik, bu yılbaşı gecesi yanında olamıcam diyip üzüldü biraz ben de kötü oldum ama sabretmekten başka çaremiz yok, sağlıklı olalım da önemli olan o değil mi ama Balayı konuşmaya başladığınıza göre düğün yakın mı

Osman askere gidince kırk gün kırk gece ağladım hahaha bu şarkıda bile asker sözü geçiyosaa
Allah seni naapmasın kııııız bunu nerden buldunn Ar gelir osman aga ar gelir safiyeme karyola dar gelirrrrr Hobaaaa
Askerden dönüşte bebeğim allah izin verirseNişanlıyız zaten şuanda Daha var aslında düğüne malum bnm askerim anca 1 ay 1 haftalık asker ama olsn kuşum yaa ogünlerin hayalini kurmak planını yapmak çooook güzeeeel

Of kızlar aşkitom aramadı bugün ya en son dün sabah 11.45 te aradıdaha da ses seda yok

Şu haftasonlarıno da sevmemeye başladm yarim gitti gideli haftaiçi daha rahat arıyo sanki ya sor kuzum sor :) enes bey de sorucaktı ama dünden beri knuşamadığmz için bilgim yok
canım bizimkiyle konuştum rahat eder dedi geceleri uyanık olacakmış gündüz uyuyacakmış, birliğe herhangi bir saldırı durumunda savunmaya ilk onlar geçiyormuş.. rahat dedi ama benim askerim
İyiyim kuzucummmmm eve geldim forumlara bakınıyorum öyle Sen nasılsıııın? Napıosuuuun?
iyiyim canım yeni geldim eve ben de

Selam kızlarrr, sıkıcı bir pazar gününden daha merhabaaa
selam hayatııım hoşgeldin

ohhhh bir çiftetelli daha patlat oynayalım Nidoşş

Of kızlar aşkitom aramadı bugün ya en son dün sabah 11.45 te aradıdaha da ses seda yok
inşallah arar kuzum bu akşam

selam kızlarr ben geldiim, bugün kayınvalidem ve annemle Emirsultan Yeşil Ulucami falan gezdik sonra dönüşte oturduk çay kahve içtikk ve koştum size geldimm napıyosunuz bakalım?

Hafta sonu rahat olur arar dedim ama hafta içi daha rahattık biz
İlk haftası ya tatlım oranın düzenini tam bilmiyosunuz sonuçta.. Belki saçma sapan bi yığın iş yapmıştır bütün gün.. Sabret sen.. arıycaktır ilk fırsatta bebeğimmm
evet canim hadi insallah. :) merdeydi askerin
Canımmmm nasılsııın? Erdinle ısıttını mı arayııı

selam kızlarr ben geldiim, bugün kayınvalidem ve annemle Emirsultan Yeşil Ulucami falan gezdik sonra dönüşte oturduk çay kahve içtikk ve koştum size geldimm napıyosunuz bakalım?
Yemek hazırladım az sonra tıkınıcam bebeğim Ohhh misss gibi ne güzeeeel anneciğin kayınvalideciğin gezmişsiniz.. Keşke bnm annem ve kayınvalidemde yanımda olabilseydi, bende gezebilseydimm

Yemek hazırladım az sonra tıkınıcam bebeğim Ohhh misss gibi ne güzeeeel anneciğin kayınvalideciğin gezmişsiniz.. Keşke bnm annem ve kayınvalidemde yanımda olabilseydi, bende gezebilseydimm
ah kuşumm o günler de gelir inşallah yaa sen gönlünü ferah tuttt afiyet olsun bebeğim şimdidenn

A aaa olur mu canım ben kaç gündür düzenli giremiyorum hiç görmemişimm

Ayyyyy saldırı mıııııı ????? İlk onlar mı müdahale ediceeeeekkkk ??? Gece uyanık gündüz uyumak mıııııııııııııı ?? Aman Allahımmmm bu askerlik zehir olcak gibi duruyo demedi demeyin
Of saf çocuk aramıyo da iyice moralim yerlerde

öyle deme canım yaa arar bak bu akşamm sakın ona da böyle olumsuz konuşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…