- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
aa sen nerde oturuyodun canım?Bende az once ona baktim kuzu kardesimi goturmek Istiyorum ama sanirm orasi Bize baya uzakhayırlı olsın tatlım :) tatlını yeriz ilk Maaş tatlısını
İnşşallh canımm :)
Ayyynereye gıdıyorsunuz kuzu peki? Benm hayallerimde yurt dışı var ama bizim ki sıcak bakmıyor :/
Merhaba tatlımKesinlikle çooook sıkıcıııı bi pazaaar.. Sabahtan ağladım hatta aşkitoyla konuşurken.. Biz her pazar erkenden pazara çıkar taze meyve sebze alırdık pazar çıkışındada bazlama satan teyzeler olurdu onlardan bazlama alırdık snra eve gelirdik ben okkalı bi pazar kahvaltısı hazırlardım Snrada üstüne bi güzel türk kahvelerimizi içerdik Ama şimdi hiç birini yapamıyorum Uff neyse neyse güzel şeylerden bahsedelim.. Evet kuşum sakin bi yer istiyoruz.. Bizim arkadaşlarımızda datça'da yapmışlardı balayılarını çok memnun kalmışlardı.. Fotolarını fln gördüm inanılmaz güzel görünüyodu
Allah seni naapmasın kııııız bunu nerden buldunnKır atımı bahçeye bağladım osmanı askere yolladım
Osman askere gidince kırk gün kırk gece ağladımhahaha bu şarkıda bile asker sözü geçiyosaa
ar gelirr osman aga ar geliiiir...
Askerden dönüşte bebeğim allah izin verirseNe güzel geçiyormuş pazarlarınız bebeğim inşallah gelince de devam ederBiz de yılbaşı gecesinden bahsettik geçen yılbaşı ailerimizle hep birlikte evdeydik, bu yılbaşı gecesi yanında olamıcam diyip üzüldü biraz ben de kötü oldum ama sabretmekten başka çaremiz yok, sağlıklı olalım da önemli olan o değil mi ama Balayı konuşmaya başladığınıza göre düğün yakın mı
Ancak arıycaktır tatlım yaa şimdi akşam yemeği vakti dur bi bakalım.. Fırsatı olmamıştır gündüzden, umudunu yitirmeOf kızlar aşkitom aramadı bugün yaen son dün sabah 11.45 te aradıdaha da ses seda yok
Hafta sonu rahat olur arar dedim ama hafta içi daha rahattık bizAncak arıycaktır tatlım yaa şimdi akşam yemeği vakti dur bi bakalım.. Fırsatı olmamıştır gündüzden, umudunu yitirmeArar inşallah
evet canim hadi insallah. :) merdeydi askerinAaaa cidden mi canımmmçok sevindim şuan ya inşallah dediğin gibidir Eneslerin orası da
canım bizimkiyle konuştum rahat eder dedi geceleri uyanık olacakmış gündüz uyuyacakmış, birliğe herhangi bir saldırı durumunda savunmaya ilk onlar geçiyormuş.. rahat dedi ama benim askerimŞu haftasonlarıno da sevmemeye başladm yarim gitti gideli haftaiçi daha rahat arıyo sanki yasor kuzum sor :) enes bey de sorucaktı ama dünden beri knuşamadığmz için bilgim yok
iyiyim canım yeni geldim eve ben deİyiyim kuzucummmmm eve geldim forumlara bakınıyorum öyleSen nasılsıııın? Napıosuuuun?
selam hayatııım hoşgeldinSelam kızlarrr, sıkıcı bir pazar gününden daha merhabaaa
ohhhh bir çiftetelli daha patlat oynayalım NidoşşKır atımı bahçeye bağladım osmanı askere yolladım
Osman askere gidince kırk gün kırk gece ağladımhahaha bu şarkıda bile asker sözü geçiyosaa
ar gelirr osman aga ar geliiiir...
inşallah arar kuzum bu akşamOf kızlar aşkitom aramadı bugün yaen son dün sabah 11.45 te aradıdaha da ses seda yok
İlk haftası ya tatlım oranın düzenini tam bilmiyosunuz sonuçta.. Belki saçma sapan bi yığın iş yapmıştır bütün gün.. Sabret sen.. arıycaktır ilk fırsatta bebeğimmmHafta sonu rahat olur arar dedim ama hafta içi daha rahattık biz
Canımmmm nasılsııın? Erdinle ısıttını mı arayıııevet canim hadi insallah. :) merdeydi askerin
Yemek hazırladım az sonra tıkınıcam bebeğimselam kızlarr ben geldiim, bugün kayınvalidem ve annemle Emirsultan Yeşil Ulucami falan gezdik sonra dönüşte oturduk çay kahve içtikk ve koştum size geldimmnapıyosunuz bakalım?
ah kuşumm o günler de gelir inşallah yaa sen gönlünü ferah tutttYemek hazırladım az sonra tıkınıcam bebeğimOhhh misss gibi ne güzeeeel anneciğin kayınvalideciğin gezmişsiniz.. Keşke bnm annem ve kayınvalidemde yanımda olabilseydi, bende gezebilseydimm
Günaydıııııııııınnnnn,iğrenç bir pazar erkenden kalktım yinebir de gece sevdiceğimi gördüm rüyamda kavga ettil sürekli
Benii kimse istemiyo glb topikte kimse şafağımızı attırmıyooo:) ben attırayım madem $:326
merhaba hayatımm, iyi çok şükürr sen nasılsıın?mrb bebekler keyifler nasil :)
Kayseri Gesi'de canımevet canim hadi insallah. :) merdeydi askerin
Ayyyyy saldırı mıııııı ????? İlk onlar mı müdahale ediceeeeekkkk ??? Gece uyanık gündüz uyumak mıııııııııııııı ?? Aman Allahımmmmcanım bizimkiyle konuştum rahat eder dedi geceleri uyanık olacakmış gündüz uyuyacakmış, birliğe herhangi bir saldırı durumunda savunmaya ilk onlar geçiyormuş.. rahat dedi ama benim askerim
iyiyim canım yeni geldim eve ben de
selam hayatııım hoşgeldin
ohhhh bir çiftetelli daha patlat oynayalım Nidoşş
inşallah arar kuzum bu akşam
öyle deme canım yaa arar bak bu akşamm sakın ona da böyle olumsuz konuşmaAyyyyy saldırı mıııııı ????? İlk onlar mı müdahale ediceeeeekkkk ??? Gece uyanık gündüz uyumak mıııııııııııııı ?? Aman Allahımmmmbu askerlik zehir olcak gibi duruyo demedi demeyin
Of saf çocuk aramıyo da iyice moralim yerlerde
Sağol bitanemmmah kuşumm o günler de gelir inşallah yaa sen gönlünü ferah tutttafiyet olsun bebeğim şimdidenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?