Allah seni naapmasın kııııız bunu nerden buldunnAr gelir osman aga ar gelir safiyeme karyola dar gelirrrrr Hobaaaa
Askerden dönüşte bebeğim allah izin verirseNişanlıyız zaten şuanda Daha var aslında düğüne malum bnm askerim anca 1 ay 1 haftalık asker ama olsn kuşum yaa ogünlerin hayalini kurmak planını yapmak çooook güzeeeel
Ona bir şey belli etmicem diye zaten hiçbir şey diyemiyorum ama aşırı canım sıkıldı moralim bozuldu offf offföyle deme canım yaa arar bak bu akşamm sakın ona da böyle olumsuz konuşma
canım bizimkiyle konuştum rahat eder dedi geceleri uyanık olacakmış gündüz uyuyacakmış, birliğe herhangi bir saldırı durumunda savunmaya ilk onlar geçiyormuş.. rahat dedi ama benim askerim
iyiyim canım yeni geldim eve ben de
selam hayatııım hoşgeldin
ohhhh bir çiftetelli daha patlat oynayalım Nidoşş
inşallah arar kuzum bu akşam
kuzum ama rahatmışş riskli bir bölgede değiller çok şüküürrOna bir şey belli etmicem diye zaten hiçbir şey diyemiyorum ama aşırı canım sıkıldı moralim bozuldu offf offf
iyiyim kusummm cok sukur isittik arayi hatta beraber kazak falan baktik senin zevkine cok guveniyorum falan dedi :) az once geri dondu nizamiyeye dedim küstüm ben sana naz fln yaptim :) ozur diledi ben bu iki gun naptim hic bilmiyorum zaman kisitli falan ya alisamadim icimden hicbisey yapmak gelmedi dedi bende ustune dusmedim iki gun bunalmasin diye ama gecti sukur canimİlk haftası ya tatlım oranın düzenini tam bilmiyosunuz sonuçta.. Belki saçma sapan bi yığın iş yapmıştır bütün gün.. Sabret sen.. arıycaktır ilk fırsatta bebeğimmm
Canımmmm nasılsııın? Erdinle ısıttını mı arayııı
slm tatlim hosgeldinnn :) keyifler yerine geliyor yavas yavas sukur sen nasilsinmrb bebekler keyifler nasil :)
tatlim zaten o duruma geldi mi allah korusun butun askerler zaten gidecek yani tek amm ler gidecek diye bisey yok skma sen canini eger savas cikarsa zaten hepimiz dokuz doguracagiz hepsi vatan icin hizmet edecekOna bir şey belli etmicem diye zaten hiçbir şey diyemiyorum ama aşırı canım sıkıldı moralim bozuldu offf offf
kuzum ama rahatmışş riskli bir bölgede değiller çok şüküürr
Benim şansıma rahat olmaz yani eminim. Allahım sen sabır ver bütüm yarenlere yarabbim yatatlim zaten o duruma geldi mi allah korusun butun askerler zaten gidecek yani tek amm ler gidecek diye bisey yok skma sen canini eger savas cikarsa zaten hepimiz dokuz doguracagiz hepsi vatan icin hizmet edecek
haahhaha sıkıldıkca acıyorum gobek atıyorumAllah seni naapmasın kııııız bunu nerden buldunnAr gelir osman aga ar gelir safiyeme karyola dar gelirrrrr Hobaaaa
Askerden dönüşte bebeğim allah izin verirseNişanlıyız zaten şuanda Daha var aslında düğüne malum bnm askerim anca 1 ay 1 haftalık asker ama olsn kuşum yaa ogünlerin hayalini kurmak planını yapmak çooook güzeeeel
iyiyim canım benim aynen gezdiinn, ne izledin bakalıımm?Nasılsın pofuduguuumGezmeler yapmışsın bugün ohhh, ben de ağac süslemesi almaya gidicektim ama onu bile istemedi canım, bütün günü film izleyerek gecirdim
amin canım beniiim..Benim şansıma rahat olmaz yani eminim. Allahım sen sabır ver bütüm yarenlere yarabbim ya
Nereyi gezdin yaa??iyiyim canım benim aynen gezdiinn, ne izledin bakalıımm?
amin canım beniiim..
Amaan aynı işte. Sıkılıyom.oo hoşgeldiiinniyiyizz sen napıyosunn?
Ulucami Emirsultan Yeşil, Bursanın güzelliklerini gezdiikkNereyi gezdin yaa??
Nerde gezdin?
sıkılma ya amannnAmaan aynı işte. Sıkılıyom.
selam canım hadi güle güle kullanırsınız inşallahSelam bebişler ben geldiiimm bugun görumcemle cıktık yemek yedik kahve içtik son pazarımı degerlendıreyım dedim :)) Şokta cemin üçlü tavası 20 tlydi hemen kaptımm bide gorumcem bana tepsi almış çok cicişş
Yazmıyonuz kızım yazsanızaUlucami Emirsultan Yeşil, Bursanın güzelliklerini gezdiikk
sıkılma ya amannn
selam canım hadi güle güle kullanırsınız inşallah
ya sevdicekle mesajlaşıyorduk sonra aradı falan napiyim aa hızına yetişemiyorumYazmıyonuz kızım yazsanıza
Tesekkurler cnm bizde oyle yapmaya calisiryoruz :)ne güzel kuzum bol bol tadını çıkartın güzel günlerin
Tesekkurler cnm bizde oyle yapmaya calisiryoruz :)ne güzel kuzum bol bol tadını çıkartın güzel günlerin
özlem dışında iim tatlim napim iste sıkıcı bir pazarmerhaba hayatımm, iyi çok şükürr sen nasılsıın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?