2014 Yarenleri! :)

İnşallah canım benim, Rabbim nasip eder inşallah Hayaller güzeeellllll

Nasılsın pofuduguuum Gezmeler yapmışsın bugün ohhh, ben de ağac süslemesi almaya gidicektim ama onu bile istemedi canım, bütün günü film izleyerek gecirdim

iyiyim kusummm cok sukur isittik arayi hatta beraber kazak falan baktik senin zevkine cok guveniyorum falan dedi :) az once geri dondu nizamiyeye dedim küstüm ben sana naz fln yaptim :) ozur diledi ben bu iki gun naptim hic bilmiyorum zaman kisitli falan ya alisamadim icimden hicbisey yapmak gelmedi dedi bende ustune dusmedim iki gun bunalmasin diye ama gecti sukur canim
mrb bebekler keyifler nasil :)
slm tatlim hosgeldinnn :) keyifler yerine geliyor yavas yavas sukur sen nasilsin

Ona bir şey belli etmicem diye zaten hiçbir şey diyemiyorum ama aşırı canım sıkıldı moralim bozuldu offf offf
tatlim zaten o duruma geldi mi allah korusun butun askerler zaten gidecek yani tek amm ler gidecek diye bisey yok skma sen canini eger savas cikarsa zaten hepimiz dokuz doguracagiz hepsi vatan icin hizmet edecek

kuzum ama rahatmışş riskli bir bölgede değiller çok şüküürr

tatlim zaten o duruma geldi mi allah korusun butun askerler zaten gidecek yani tek amm ler gidecek diye bisey yok skma sen canini eger savas cikarsa zaten hepimiz dokuz doguracagiz hepsi vatan icin hizmet edecek
Benim şansıma rahat olmaz yani eminim. Allahım sen sabır ver bütüm yarenlere yarabbim ya

haahhaha sıkıldıkca acıyorum gobek atıyorum

Selam bebişler ben geldiiimm bugun görumcemle cıktık yemek yedik kahve içtik son pazarımı degerlendıreyım dedim :)) Şokta cemin üçlü tavası 20 tlydi hemen kaptımm bide gorumcem bana tepsi almış çok cicişş

Eklentiler

• 10382148_675099509274312_1653342390608325506_n.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 73
  • 138237879_tn24_0.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 68
Nereyi gezdin yaa??
Nerde gezdin?
Ulucami Emirsultan Yeşil, Bursanın güzelliklerini gezdiikk
Amaan aynı işte. Sıkılıyom.
sıkılma ya amannn
selam canım hadi güle güle kullanırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…