2014 Yarenleri! :)

iim kuzum ya ,pazarlari ozlem daha fena bastırıyor tek sorun o şimdilik cok sukur

Ohhh çookk şükür bebeğimmmm sevindimmm Evci izni dönüşü nizamiyeye kaçta dönüyo bebeğim merak ettim

kızlar bırazdan gelcem tekrar dolabımı duzenleym bı kıyaftler alms basını gıdıyor

iim kuzum ya ,pazarlari ozlem daha fena bastırıyor tek sorun o şimdilik cok sukur
iyi ol kuzummm :) aynen canim ozlem beni de boyle bi depresyona surukluyo da herseferinde kendime yapacak bisey buluyorum sende yap kuzum cok seyle oyalan ugras ozaman iyi geliyo yavrumm
Ohhh çookk şükür bebeğimmmm sevindimmm Evci izni dönüşü nizamiyeye kaçta dönüyo bebeğim merak ettim
saol balimmm :) galiba aksam 6 dan once orda olmalari gerekiyo canim erdi de bugun erken gitti 4 5 gibi girdi iceri
naber hayatım? kız Demetin sevdiceği evciye mi çıkmıışş? ben nasıl kaçırdım
hee kuzum evciye cikmisti cuma gunu babasi geldi istanbuldan allahtan uzak degilde geliyo saolsun bugun 4 5 gibi girdi tekrar iceri kuzum :) sen nasilsin kuzum ne var ne yok?

kızlar bırazdan gelcem tekrar dolabımı duzenleym bı kıyaftler alms basını gıdıyor
hadi bekliyoruz kuzum kolay gelsin bu arada sen ne iş yapıyosun tatlımm
ayy süper hayatımmm yaaa ee nasıl geçtiii??? iyiyim canım bildiğin gibi devam

valla gecen ay ciktiginda cok superdiii :) ama bu sefer durgun gecti keyfi yoktu hic.. kisitlanmis hissetmek cok kotu bisey, alisamadim bu sefer ciktigimda dedi.. yani askerlik bitince sudan cikmis baliga donecek bizi zor gunler bekliyo canim valla hissediyorum.. ama herseye ragmennnnn gulumsuyorummm erdime moral veriyorummmm :)

bnde kndimi alışverişe vurmuştum dün :) bugunde baya bi ders calistim :)

Gúzel yarenler iyi akşamlar Yarim dün van'a gtti, bir hafta ktm de kalck snrada ilçelere dagitm yapcklarmış hç raht deilmiş aramızda yok mu sevdiceği van da olan

geldım kuzucummm yaa hemsıreym olmaz olaydm pazar gunu baskasnın nobetı vardı rahatszlanms bana gagaladılar anlıcann :) nasılsn kuzum

Canımcım cuma çkıyr pazar aksamı 6 da teslim oluyr.. Bu arada sen merak ediyrdun , gecen hafta volkanin yanina gttim komutanla knstu nısanlm geldi die o da nisanlın kimlik kaydini yapırsn tmm ck dedi :) yani sevdiceğimi evci iznine cıkardım

Gúzel yarenler iyi akşamlar Yarim dün van'a gtti, bir hafta ktm de kalck snrada ilçelere dagitm yapcklarmış hç raht deilmiş aramızda yok mu sevdiceği van da olan
kuzum ALLAH kavustursun ALLAH tum askerlerımızı korusun safak kac yenımı gıttı korkma dogu dıe kuzum ALLAHa emanetler canm kotu dusunme

hg canim aramiza ..bnm sevdicek VAN da degil ama birligine gitmeden ktmde 20 gun kaldi,ktmler cok cok pismis bilgin olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…