iim kuzum ya ,pazarlari ozlem daha fena bastırıyor tek sorun o şimdilik cok sukuriyiyim kusummm cok sukur isittik arayi hatta beraber kazak falan baktik senin zevkine cok guveniyorum falan dedi :) az once geri dondu nizamiyeye dedim küstüm ben sana naz fln yaptim :) ozur diledi ben bu iki gun naptim hic bilmiyorum zaman kisitli falan ya alisamadim icimden hicbisey yapmak gelmedi dedi bende ustune dusmedim iki gun bunalmasin diye ama gecti sukur canim
slm tatlim hosgeldinnn :) keyifler yerine geliyor yavas yavas sukur sen nasilsin
doğrudur hayatımözlem dışında iim tatlim napim iste sıkıcı bir pazar
Ohhh çookk şükür bebeğimmmm sevindimmmiyiyim kusummm cok sukur isittik arayi hatta beraber kazak falan baktik senin zevkine cok guveniyorum falan dedi :) az once geri dondu nizamiyeye dedim küstüm ben sana naz fln yaptim :) ozur diledi ben bu iki gun naptim hic bilmiyorum zaman kisitli falan ya alisamadim icimden hicbisey yapmak gelmedi dedi bende ustune dusmedim iki gun bunalmasin diye ama gecti sukur canim
slm tatlim hosgeldinnn :) keyifler yerine geliyor yavas yavas sukur sen nasilsin
Bebiiiiiişkızlaaarrrr
naber hayatım?Bebiiiiiiş
iyi ol kuzummm :) aynen canim ozlem beni de boyle bi depresyona surukluyo da herseferinde kendime yapacak bisey buluyorum sende yap kuzum cok seyle oyalan ugras ozaman iyi geliyo yavrummiim kuzum ya ,pazarlari ozlem daha fena bastırıyor tek sorun o şimdilik cok sukur
saol balimmm :) galiba aksam 6 dan once orda olmalari gerekiyo canim erdi de bugun erken gitti 4 5 gibi girdi iceriOhhh çookk şükür bebeğimmmm sevindimmmEvci izni dönüşü nizamiyeye kaçta dönüyo bebeğim merak ettim
hee kuzum evciye cikmisti cuma gunu babasi geldi istanbuldan allahtan uzak degilde geliyo saolsun bugun 4 5 gibi girdi tekrar iceri kuzum :) sen nasilsin kuzum ne var ne yok?naber hayatım?kız Demetin sevdiceği evciye mi çıkmıışş? ben nasıl kaçırdım
hadi bekliyoruz kuzum kolay gelsin bu arada sen ne iş yapıyosun tatlımmkızlar bırazdan gelcem tekrar dolabımı duzenleym bı kıyaftler alms basını gıdıyor
ayy süper hayatımmm yaaa ee nasıl geçtiii??? iyiyim canım bildiğin gibi devamiyi ol kuzummm :) aynen canim ozlem beni de boyle bi depresyona surukluyo da herseferinde kendime yapacak bisey buluyorum sende yap kuzum cok seyle oyalan ugras ozaman iyi geliyo yavrumm
saol balimmm :) galiba aksam 6 dan once orda olmalari gerekiyo canim erdi de bugun erken gitti 4 5 gibi girdi iceri
hee kuzum evciye cikmisti cuma gunu babasi geldi istanbuldan allahtan uzak degilde geliyo saolsun bugun 4 5 gibi girdi tekrar iceri kuzum :) sen nasilsin kuzum ne var ne yok?
valla gecen ay ciktiginda cok superdiii :) ama bu sefer durgun gecti keyfi yoktu hic.. kisitlanmis hissetmek cok kotu bisey, alisamadim bu sefer ciktigimda dedi.. yani askerlik bitince sudan cikmis baliga donecek bizi zor gunler bekliyo canim valla hissediyorum.. ama herseye ragmennnnn gulumsuyorummm erdime moral veriyorummmm :)hadi bekliyoruz kuzum kolay gelsin bu arada sen ne iş yapıyosun tatlımm
ayy süper hayatımmm yaaa ee nasıl geçtiii??? iyiyim canım bildiğin gibi devam
bnde kndimi alışverişe vurmuştum dün :) bugunde baya bi ders calistim :)iyi ol kuzummm :) aynen canim ozlem beni de boyle bi depresyona surukluyo da herseferinde kendime yapacak bisey buluyorum sende yap kuzum cok seyle oyalan ugras ozaman iyi geliyo yavrumm
saol balimmm :) galiba aksam 6 dan once orda olmalari gerekiyo canim erdi de bugun erken gitti 4 5 gibi girdi iceri
hee kuzum evciye cikmisti cuma gunu babasi geldi istanbuldan allahtan uzak degilde geliyo saolsun bugun 4 5 gibi girdi tekrar iceri kuzum :) sen nasilsin kuzum ne var ne yok?
Ooooo bebeğim çıktıda döndü bileeenaber hayatım?kız Demetin sevdiceği evciye mi çıkmıışş? ben nasıl kaçırdım
geldım kuzucummm yaa hemsıreym olmaz olaydmhadi bekliyoruz kuzum kolay gelsin bu arada sen ne iş yapıyosun tatlımm
ayy süper hayatımmm yaaa ee nasıl geçtiii??? iyiyim canım bildiğin gibi devam
Canımcım cuma çkıyr pazar aksamı 6 da teslim oluyr.. Bu arada sen merak ediyrdun , gecen hafta volkanin yanina gttim komutanla knstu nısanlm geldi die o da nisanlın kimlik kaydini yapırsn tmm ck dedi :) yani sevdiceğimi evci iznine cıkardımOhhh çookk şükür bebeğimmmm sevindimmmEvci izni dönüşü nizamiyeye kaçta dönüyo bebeğim merak ettim
kuzum ALLAH kavustursun ALLAH tum askerlerımızı korusun safak kac yenımı gıttı korkma dogu dıe kuzum ALLAHa emanetler canm kotu dusunmeGúzel yarenler iyi akşamlarYarim dün van'a gtti, bir hafta ktm de kalck snrada ilçelere dagitm yapcklarmış hç raht deilmiş aramızda yok mu sevdiceği van da olan
hg canim aramiza ..bnm sevdicek VAN da degil ama birligine gitmeden ktmde 20 gun kaldi,ktmler cok cok pismis bilgin olsun ..Gúzel yarenler iyi akşamlarYarim dün van'a gtti, bir hafta ktm de kalck snrada ilçelere dagitm yapcklarmış hç raht deilmiş aramızda yok mu sevdiceği van da olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?