- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
@evrem2724 kuzumm ne yaptn varmı gelısmeler aklm sende kaldı gıremedım dun
Kuzucuuuk nerdeydin sen yaa yoksun 2 gündüüürkızlar bırazdan gelcem tekrar dolabımı duzenleym bı kıyaftler alms basını gıdıyor
kuzucum ozledm sızı kz senıde cok ozledm vallaKuzucuuuk nerdeydin sen yaa yoksun 2 gündüüürBende çok merak ediyorum merveyi aradı mı acaba sevdiceğinii naptıkii acep
Saol canım benım, rabbim tum askerlerimizn yardimcisi olsn.. acemi kastamonuydu dun ustaya van'a gtti. Çok korkuyorum dogu oldugu içn ,smdi bi de yeri tam belli deil ktm de kaliyr uc kisiye bir yatak dusuyrmuş nolck boyle hc blmiorm.kuzum ALLAH kavustursun ALLAH tum askerlerımızı korusun safak kac yenımı gıttı korkma dogu dıe kuzum ALLAHa emanetler canm kotu dusunme
ALLAH yardımcıları olsun canım kotu dusunme dua et ALLAH a emanetler zatenSaol canım benım, rabbim tum askerlerimizn yardimcisi olsn.. acemi kastamonuydu dun ustaya van'a gtti. Çok korkuyorum dogu oldugu içn ,smdi bi de yeri tam belli deil ktm de kaliyr uc kisiye bir yatak dusuyrmuş nolck boyle hc blmiorm.
Ayyyyy ne güzeeeeeelCanımcım cuma çkıyr pazar aksamı 6 da teslim oluyr.. Bu arada sen merak ediyrdun , gecen hafta volkanin yanina gttim komutanla knstu nısanlm geldi die o da nisanlın kimlik kaydini yapırsn tmm ck dedi :) yani sevdiceğimi evci iznine cıkardım
Saol canım benım, rabbim tum askerlerimizn yardimcisi olsn.. acemi kastamonuydu dun ustaya van'a gtti. Çok korkuyorum dogu oldugu içn ,smdi bi de yeri tam belli deil ktm de kaliyr uc kisiye bir yatak dusuyrmuş nolck boyle hc blmiorm.kuzum ALLAH kavustursun ALLAH tum askerlerımızı korusun safak kac yenımı gıttı korkma dogu dıe kuzum ALLAHa emanetler canm kotu dusunme
Hb canım, aslında dier topikteydim ama burası daha aktif die aranıza geldimhg canim aramiza ..bnm sevdicek VAN da degil ama birligine gitmeden ktmde 20 gun kaldi,ktmler cok cok pismis bilgin olsun ..
oh en guzeli yavrukusum :) bende dunle bugun alisveris yaptim ceyizime bi iki parca daha aldim :) aksam uzeride bir bakim yaptim ki ohhhh :)bnde kndimi alışverişe vurmuştum dün :) bugunde baya bi ders calistim :)
İyiyim allaha şükür bitanem yaa.. Aslında kötü bi haftasonu geçirdimkuzucum ozledm sızı kz senıde cok ozledm vallayaa nobet vardı pazr gunu rahatszlanms kz bana gagaladılar anlıcagn bende cok merk edyrm yaa arıcaktı noldu son durum acba ınsallah olumludur yaa. sen naslsn tatlm:)
ah kuzummm ah askerlik ah gurbett.. sabır canımın içi sabır.. inşallah her şey düzelecek inşallahvalla gecen ay ciktiginda cok superdiii :) ama bu sefer durgun gecti keyfi yoktu hic.. kisitlanmis hissetmek cok kotu bisey, alisamadim bu sefer ciktigimda dedi.. yani askerlik bitince sudan cikmis baliga donecek bizi zor gunler bekliyo canim valla hissediyorum.. ama herseye ragmennnnn gulumsuyorummm erdime moral veriyorummmm :)
iyi akşamlar canım hayırlı teskereler içinizi ferah tutun lütfenGúzel yarenler iyi akşamlarYarim dün van'a gtti, bir hafta ktm de kalck snrada ilçelere dagitm yapcklarmış hç raht deilmiş aramızda yok mu sevdiceği van da olan
ben anca öğreniyorum geride kaldım azcık yaa, sıhhatler olsunnn kuzum kötü benden deOoooo bebeğim çıktıda döndü bileeeİyiyim ben bebeğim sevdicekle konuştum duşa girdim çıktım fln derken anca gördüm msjını Senden nabeeer
aa iki hemşiremiz var o zaman kuzum iki sağlıkçımız oh ne güzel, kötüyüm yageldım kuzucummm yaa hemsıreym olmaz olaydmpazar gunu baskasnın nobetı vardı rahatszlanms bana gagaladılar anlıcann :) nasılsn kuzum
Ewet cnm dun gttm yolcu ettmAyyyyy ne güzeeeeeelBende çıkartabilsem keşke aşkımııı evciyeee Bende istiyom yaa banene bende nişanlısıyım bende çıkartıyııım Buarada allah kavuştursun hayatımmm.. Hı bide sen diğer topikte vana gitmeden kastamonuya gidicem diye bahsediyodun gittin mi yavrum?
hosgeldin aramiza canim:)Saol canım benım, rabbim tum askerlerimizn yardimcisi olsn.. acemi kastamonuydu dun ustaya van'a gtti. Çok korkuyorum dogu oldugu içn ,smdi bi de yeri tam belli deil ktm de kaliyr uc kisiye bir yatak dusuyrmuş nolck boyle hc blmiorm.
gurbet ki ne gurbet balimmmmah kuzummm ah askerlik ah gurbett.. sabır canımın içi sabır.. inşallah her şey düzelecek inşallah
iyi akşamlar canım hayırlı teskereler içinizi ferah tutun lütfen
ben anca öğreniyorum geride kaldım azcık yaa, sıhhatler olsunnn kuzum kötü benden de
aa iki hemşiremiz var o zaman kuzum iki sağlıkçımız oh ne güzel, kötüyüm ya
3 kişiye 1 yatak mı düşüyomuuuuşSaol canım benım, rabbim tum askerlerimizn yardimcisi olsn.. acemi kastamonuydu dun ustaya van'a gtti. Çok korkuyorum dogu oldugu içn ,smdi bi de yeri tam belli deil ktm de kaliyr uc kisiye bir yatak dusuyrmuş nolck boyle hc blmiorm.
iyi yapmışsın kuzum :)Hb canım, aslında dier topikteydim ama burası daha aktif die aranıza geldimKtm ewet daha bi kotuymuş, dagitm izni kullanmamasnı ben istemistm smdı bana kızıo , senin yuzundn bu haldeym die Acayip moralim bozuk
sevındım ıyı olmana kuzum. sende olumsuz dusunme yaa elbet gelecekler bdha ayrlmcaaaz:) ayy sorma kuzum zaman hemen gecyr dıe kbl ettm bde pırım alcam dıe hehehİyiyim allaha şükür bitanem yaa.. Aslında kötü bi haftasonu geçirdimAşk olmadan yapayalnız çok sıkıcıydı Neyseki geçti gittii yarın ptsiiii Eneeeem pislik şeyler sana mı kakaladılar nöbetiii kıyamam sana ben.. saçlarını başlarını yolucan kız onların Gerçi zmn daha çabuk geçmiştir çalışıyoken dimi Uff mervecik inş mutluluktan havalarda uçtuğu için girmiyodur internete, inş kötü bişey yoktur kuzu
hatun bakimli yaa :)oh en guzeli yavrukusum :) bende dunle bugun alisveris yaptim ceyizime bi iki parca daha aldim :) aksam uzeride bir bakim yaptim ki ohhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?