2014 Yarenleri! :)

Kuzucuuuk nerdeydin sen yaa yoksun 2 gündüüür Bende çok merak ediyorum merveyi aradı mı acaba sevdiceğinii naptıkii acep
kuzucum ozledm sızı kz senıde cok ozledm valla yaa nobet vardı pazr gunu rahatszlanms kz bana gagaladılar anlıcagn bende cok merk edyrm yaa arıcaktı noldu son durum acba ınsallah olumludur yaa. sen naslsn tatlm:)

kuzum ALLAH kavustursun ALLAH tum askerlerımızı korusun safak kac yenımı gıttı korkma dogu dıe kuzum ALLAHa emanetler canm kotu dusunme
Saol canım benım, rabbim tum askerlerimizn yardimcisi olsn.. acemi kastamonuydu dun ustaya van'a gtti. Çok korkuyorum dogu oldugu içn ,smdi bi de yeri tam belli deil ktm de kaliyr uc kisiye bir yatak dusuyrmuş nolck boyle hc blmiorm.

Saol canım benım, rabbim tum askerlerimizn yardimcisi olsn.. acemi kastamonuydu dun ustaya van'a gtti. Çok korkuyorum dogu oldugu içn ,smdi bi de yeri tam belli deil ktm de kaliyr uc kisiye bir yatak dusuyrmuş nolck boyle hc blmiorm.
ALLAH yardımcıları olsun canım kotu dusunme dua et ALLAH a emanetler zaten

Ayyyyy ne güzeeeeeel Bende çıkartabilsem keşke aşkımııı evciyeee Bende istiyom yaa banene bende nişanlısıyım bende çıkartıyııım Buarada allah kavuştursun hayatımmm.. Hı bide sen diğer topikte vana gitmeden kastamonuya gidicem diye bahsediyodun gittin mi yavrum?

kuzum ALLAH kavustursun ALLAH tum askerlerımızı korusun safak kac yenımı gıttı korkma dogu dıe kuzum ALLAHa emanetler canm kotu dusunme

hg canim aramiza ..bnm sevdicek VAN da degil ama birligine gitmeden ktmde 20 gun kaldi,ktmler cok cok pismis bilgin olsun ..
Hb canım, aslında dier topikteydim ama burası daha aktif die aranıza geldimKtm ewet daha bi kotuymuş, dagitm izni kullanmamasnı ben istemistm smdı bana kızıo , senin yuzundn bu haldeym die Acayip moralim bozuk

kuzucum ozledm sızı kz senıde cok ozledm valla yaa nobet vardı pazr gunu rahatszlanms kz bana gagaladılar anlıcagn bende cok merk edyrm yaa arıcaktı noldu son durum acba ınsallah olumludur yaa. sen naslsn tatlm:)
İyiyim allaha şükür bitanem yaa.. Aslında kötü bi haftasonu geçirdim Aşk olmadan yapayalnız çok sıkıcıydı Neyseki geçti gittii yarın ptsiiii Eneeeem pislik şeyler sana mı kakaladılar nöbetiii kıyamam sana ben.. saçlarını başlarını yolucan kız onların Gerçi zmn daha çabuk geçmiştir çalışıyoken dimiUff mervecik inş mutluluktan havalarda uçtuğu için girmiyodur internete, inş kötü bişey yoktur kuzu

ah kuzummm ah askerlik ah gurbett.. sabır canımın içi sabır.. inşallah her şey düzelecek inşallah

Gúzel yarenler iyi akşamlar Yarim dün van'a gtti, bir hafta ktm de kalck snrada ilçelere dagitm yapcklarmış hç raht deilmiş aramızda yok mu sevdiceği van da olan
iyi akşamlar canım hayırlı teskereler içinizi ferah tutun lütfen
Ooooo bebeğim çıktıda döndü bileee İyiyim ben bebeğim sevdicekle konuştum duşa girdim çıktım fln derken anca gördüm msjını Senden nabeeer
ben anca öğreniyorum geride kaldım azcık yaa, sıhhatler olsunnn kuzum kötü benden de

geldım kuzucummm yaa hemsıreym olmaz olaydm pazar gunu baskasnın nobetı vardı rahatszlanms bana gagaladılar anlıcann :) nasılsn kuzum
aa iki hemşiremiz var o zaman kuzum iki sağlıkçımız oh ne güzel, kötüyüm ya

Ewet cnm dun gttm yolcu ettm Ewcı izni birz komutana bagli oluyr sanirm, biz hc bi sorun yasamadk

hosgeldin aramiza canim:)
ay allah yardimcisi olsun askerine de diger askerlerede insallah hemen atlatirlar bu donemi de rahat yerlere gecerler

gurbet ki ne gurbet balimmmm
insallah guzelimmm

3 kişiye 1 yatak mı düşüyomuuuuş Allah yardımcısı olsun cnm bnm yaaa Rabbim hem sana hem sevdiceğine sabır selamet versin inşallah

Hb canım, aslında dier topikteydim ama burası daha aktif die aranıza geldimKtm ewet daha bi kotuymuş, dagitm izni kullanmamasnı ben istemistm smdı bana kızıo , senin yuzundn bu haldeym die Acayip moralim bozuk
iyi yapmışsın kuzum :)
bnm askerim Tunceli'de ktmde 20 gun kaldi inan ki en cok orda zorlandı, cok pis insanlara köpek gibi davraniyolar diyodu hep,senn sevdicekte orda bunaliyosa o yüzden seni sucluyodur,destek ol tatlim birligine giderse rahat eder ins..hem korkma bu aralar ortalik sakin..bnm askerim gittiği donmde olağanüstü hal ilan edilmisti bi cok yerde ama atlattik cok sukur,sizde hayırlısıyla atlatirsiniz insallah zor gunleri..bizim safak 237 sizin kac :)

sevındım ıyı olmana kuzum. sende olumsuz dusunme yaa elbet gelecekler bdha ayrlmcaaaz:) ayy sorma kuzum zaman hemen gecyr dıe kbl ettm bde pırım alcam dıe heheh ayy ınsallah havalara ucyordur mutluluktn kuzuum cok ısterm mutlu olsun hepmz mutlu olurz INSALLAH :)

kızlaaarrrrr
askerim 2-3 saattir whatsappa girmedi hiç, en son konuştuğumuzda da sesi çok kötüydü zaten hem hasta hem bunalmış, 3 gün istirahat vermişler ayakta ilaçlarla duruyorum demişti ve çok bunalmış çıkıp gelmek istiyorum şuan dayanamıyorum artık demişti.. ben de biraz daha sabretmesini istemiştim bir arkadaşı feyste bir iki arkadaşını etiketlemiş bir de bizimkini falan 2 saat önce çok efkarlı bir şarkı paylaşıp, darmadağın hissediyor falan yazmış.. bizimki doktora asla gitmez revire falan işi olmaz son damlasına kadar direnir şuan gitmesi beni şaşırttı gerçekten kötü hissetti ki gitti. o ilk kez ciddi anlamda hasta ve uzakta çok uzakta elimden hiçbir şey gelmiyor. ya ben iyi değilim gerçekten ne desem nasıl anlatsam of of

askeriyeyi arattırdım kardeşime de, hasta yatıyor şuan dediler ama telefona gelemeyecek kadar mı kötüydü tam anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…