ah kuzum guzelde zorlugu cok ama bunada sukur:) hayrdr kuzucum nye kotusunah kuzummm ah askerlik ah gurbett.. sabır canımın içi sabır.. inşallah her şey düzelecek inşallah
iyi akşamlar canım hayırlı teskereler içinizi ferah tutun lütfen
ben anca öğreniyorum geride kaldım azcık yaa, sıhhatler olsunnn kuzum kötü benden de
aa iki hemşiremiz var o zaman kuzum iki sağlıkçımız oh ne güzel, kötüyüm ya
Noldu bitanemmmah kuzummm ah askerlik ah gurbett.. sabır canımın içi sabır.. inşallah her şey düzelecek inşallah
iyi akşamlar canım hayırlı teskereler içinizi ferah tutun lütfen
ben anca öğreniyorum geride kaldım azcık yaa, sıhhatler olsunnn kuzum kötü benden de
aa iki hemşiremiz var o zaman kuzum iki sağlıkçımız oh ne güzel, kötüyüm ya
ah kuzum guzelde zorlugu cok ama bunada sukur:) hayrdr kuzucum nye kotusun
Noldu bitanemmmHayırdır inş
kuzum benım ınsallah saglıgına tez zamanda kavusur onlar da alısacak elbet bu uzaklıgın bı sonu var kuzum olumsuz dusunmesn sende motıve et kuzum benm yaa sende uzulrsen askerını kım motıve edecek tatlm dırenclı ol kı sende olumsuz dusunme canm bnmkızlaaarrrrr
askerim 2-3 saattir whatsappa girmedi hiç, en son konuştuğumuzda da sesi çok kötüydü zaten hem hasta hem bunalmış, 3 gün istirahat vermişler ayakta ilaçlarla duruyorum demişti ve çok bunalmış çıkıp gelmek istiyorum şuan dayanamıyorum artık demişti.. ben de biraz daha sabretmesini istemiştim bir arkadaşı feyste bir iki arkadaşını etiketlemiş bir de bizimkini falan 2 saat önce çok efkarlı bir şarkı paylaşıp, darmadağın hissediyor falan yazmış..bizimki doktora asla gitmez revire falan işi olmaz son damlasına kadar direnir şuan gitmesi beni şaşırttı gerçekten kötü hissetti ki gitti. o ilk kez ciddi anlamda hasta ve uzakta çok uzakta elimden hiçbir şey gelmiyor. ya ben iyi değilim gerçekten ne desem nasıl anlatsam of of
Ins. bi an once yerlesir asıl yerine , beni suçluyr we bu durum daha bi canımi skiyr sanki ben onun iyiligini dusunmuymusum gibi , bizim safak 128 tatlm kısa donemiyi yapmışsın kuzum :)
bnm askerim Tunceli'de ktmde 20 gun kaldi inan ki en cok orda zorlandı, cok pis insanlara köpek gibi davraniyolar diyodu hep,senn sevdicekte orda bunaliyosa o yüzden seni sucluyodur,destek ol tatlim birligine giderse rahat eder ins..hem korkma bu aralar ortalik sakin..bnm askerim gittiği donmde olağanüstü hal ilan edilmisti bi cok yerde ama atlattik cok sukur,sizde hayırlısıyla atlatirsiniz insallah zor gunleri..bizim safak 237 sizin kac :)
inşallah canım benim ulaşabilsemmm bir ulaşabilsemmmmm..kuzum benım ınsallah saglıgına tez zamanda kavusur onlar da alısacak elbet bu uzaklıgın bı sonu var kuzum olumsuz dusunmesn sende motıve et kuzum benm yaa sende uzulrsen askerını kım motıve edecek tatlm dırenclı ol kı sende olumsuz dusunme canm bnm
Sabır bebeğim sabırrkızlaaarrrrr
askerim 2-3 saattir whatsappa girmedi hiç, en son konuştuğumuzda da sesi çok kötüydü zaten hem hasta hem bunalmış, 3 gün istirahat vermişler ayakta ilaçlarla duruyorum demişti ve çok bunalmış çıkıp gelmek istiyorum şuan dayanamıyorum artık demişti.. ben de biraz daha sabretmesini istemiştim bir arkadaşı feyste bir iki arkadaşını etiketlemiş bir de bizimkini falan 2 saat önce çok efkarlı bir şarkı paylaşıp, darmadağın hissediyor falan yazmış..bizimki doktora asla gitmez revire falan işi olmaz son damlasına kadar direnir şuan gitmesi beni şaşırttı gerçekten kötü hissetti ki gitti. o ilk kez ciddi anlamda hasta ve uzakta çok uzakta elimden hiçbir şey gelmiyor. ya ben iyi değilim gerçekten ne desem nasıl anlatsam of of
aman hic oyle sevmezdim ama artik evlenmeye az kaldi 1 2 sene nedir ki alistirmam lazim kendimi bazi seylere sirf ondan yapiyom yani kuzum ya :)hatun bakimli yaa :)
ay canim kiyamamkızlaaarrrrr
askeriyeyi arattırdım kardeşime de, hasta yatıyor şuan dediler ama telefona gelemeyecek kadar mı kötüydü tam anlayamadım
kuzum bnde 2gundur haber alamıyorum malesef. ama senı arar ınsallah en kısa zaman da ulasırsn ınsallah kuzum uzulmeinşallah canım benim ulaşabilsemmm bir ulaşabilsemmmmm..
kuzum bnde 2gundur haber alamıyorum malesef. ama senı arar ınsallah en kısa zaman da ulasırsn ınsallah kuzum uzulme
kuzum bn boyleym uzulsem kendıme ederım dusunyorm musaıt olmamstr arardı yoksa boyle motıve edyrm kendmıMaşallah kız sanaa ne kdr güçlüsün sen byleee.. Ben 2 gün konuşamasam salya sümük depresyonda oluruumm Aman nazar değmesin kuzu.. İnşaAllah en kısa sürede arar sevdiceğin
canlar merak ettiniz biiyorum kusura bakmayın merakta bıraktım amakuzucum ozledm sızı kz senıde cok ozledm vallayaa nobet vardı pazr gunu rahatszlanms kz bana gagaladılar anlıcagn bende cok merk edyrm yaa arıcaktı noldu son durum acba ınsallah olumludur yaa. sen naslsn tatlm:)
canlar merak ettiniz biiyorum kusura bakmayın merakta bıraktım amaAyyyyy ne güzeeeeeelBende çıkartabilsem keşke aşkımııı evciyeee Bende istiyom yaa banene bende nişanlısıyım bende çıkartıyııım Buarada allah kavuştursun hayatımmm.. Hı bide sen diğer topikte vana gitmeden kastamonuya gidicem diye bahsediyodun gittin mi yavrum?
oyy kuzum kıyamam yaa oda bılmıomu dha cok uzulecegını yaaa nyse tatlm baak enazndn bu su anlama gelyor ıllakı barsrsnz hayrlısıyla sen whatsptn yaz durumu ackla bencecanlar merak ettiniz biiyorum kusura bakmayın merakta bıraktım amadediğiniz gibi havalarda uçtuğumdan değil çıldırma derecesinde olduğumdan yazamadm. yazma cesaretini bulamadım daha doğrusu dün aradım ulaşamadım teline sonra w.appdan yazdım ama görülmedi hala ayrıldığımızda girdiği saat. bi duyum aldım arkadaşından benim bi rahatsızlığım var ve sıkınt yasak demişti doktor oda bunu duymuş bizim kızlardan. son günlerde de üzüyodu beni mantık olarak bakmışki ben onunla hep üzülürüm gibi bi mantığa girmiş en azından şu durumda daha az üzülürüm sandı sanırım. mantığa bakarmısın ben üzülmeyeyim diye beni terkediyo.
İyi yönünden bak canm Damlanın da dediği gibi. Erkekler bazen sevdiğini korumak için ondan ızak dururlar bunlar onlara normal geliyo sıkma güzel canını barışırsınız..canlar merak ettiniz biiyorum kusura bakmayın merakta bıraktım amadediğiniz gibi havalarda uçtuğumdan değil çıldırma derecesinde olduğumdan yazamadm. yazma cesaretini bulamadım daha doğrusu dün aradım ulaşamadım teline sonra w.appdan yazdım ama görülmedi hala ayrıldığımızda girdiği saat. bi duyum aldım arkadaşından benim bi rahatsızlığım var ve sıkınt yasak demişti doktor oda bunu duymuş bizim kızlardan. son günlerde de üzüyodu beni mantık olarak bakmışki ben onunla hep üzülürüm gibi bi mantığa girmiş en azından şu durumda daha az üzülürüm sandı sanırım. mantığa bakarmısın ben üzülmeyeyim diye beni terkediyo.
canım dınleme aglıcaksan o tur muzıkler. bde cok kotu bse demmskı askerın soncta yorgn yogun olyorlr arar ama bakma oyle dedıgıne senKızlaaaarrr Gesi Bağlarını dinleye dinleye ağlamaktan helak oldum vallabgn 2 dk aradı sbh 5-7 nöbeti var diye kapattı hemen uyumaya gitti çok sık arayamayabilirim çok yorgun oluyorm dedi bn de biraz alındım kırıldım yani snra ağladm bir de anladı ağlama sen yapma lütfen anla beni dedi kapattk snra
ya böyle bi mantık varmı ben bi haftadır yemeden içmeden yaşıyorum kontrollere bile gitmiyorum. o bunu anlamayacak kadar safmııİyi yönünden bak canm Damlanın da dediği gibi. Erkekler bazen sevdiğini korumak için ondan ızak dururlar bunlar onlara normal geliyo sıkma güzel canını barışırsınız..
nasıl barışıcaz damlam adam hayattan kopmuş nerden ulaşacam ben ona nasıl anlatcam ona durumu kafayı yicem zaten sürekli diyodu kontrollerden sora en iyisi benden kaç uzaklaş diye ama aklımın ucundan bile geçmezdi ki. Allah bilir kimlerin gazına aklına uyduoyy kuzum kıyamam yaa oda bılmıomu dha cok uzulecegını yaaa nyse tatlm baak enazndn bu su anlama gelyor ıllakı barsrsnz hayrlısıyla sen whatsptn yaz durumu ackla bence
kuzum emin ol en kötü yanı ağlama psikolojisi adamı çökertiyo valla bak ben 7 aydır bekliyorum ağladıkça daha kötü oluyo insan o yüzden onda moral verr yıpratmayın birbiriniziKızlaaaarrr Gesi Bağlarını dinleye dinleye ağlamaktan helak oldum vallabgn 2 dk aradı sbh 5-7 nöbeti var diye kapattı hemen uyumaya gitti çok sık arayamayabilirim çok yorgun oluyorm dedi bn de biraz alındım kırıldım yani snra ağladm bir de anladı ağlama sen yapma lütfen anla beni dedi kapattk snra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?