2014 Yarenleri! :)

ah kuzum guzelde zorlugu cok ama bunada sukur:) hayrdr kuzucum nye kotusun

Noldu bitanemmm Hayırdır inş

kuzum benım ınsallah saglıgına tez zamanda kavusur onlar da alısacak elbet bu uzaklıgın bı sonu var kuzum olumsuz dusunmesn sende motıve et kuzum benm yaa sende uzulrsen askerını kım motıve edecek tatlm dırenclı ol kı sende olumsuz dusunme canm bnm

Ins. bi an once yerlesir asıl yerine , beni suçluyr we bu durum daha bi canımi skiyr sanki ben onun iyiligini dusunmuymusum gibi , bizim safak 128 tatlm kısa donem

inşallah canım benim ulaşabilsemmm bir ulaşabilsemmmmm..

Sabır bebeğim sabırr benim kötü düşündüğüm zamanlarda sen bana hep söylüyodun bunu Sabretmekten başka çaremiz yokki.. Çoğu gitti azı kaldı bak Allahın izniyle bu dönemide atlatıcaksınız.. İzin hakkı yok mu bebeğim bu kdr çok kötüyse izne gelse?

hatun bakimli yaa :)
aman hic oyle sevmezdim ama artik evlenmeye az kaldi 1 2 sene nedir ki alistirmam lazim kendimi bazi seylere sirf ondan yapiyom yani kuzum ya :)
ay canim kiyamam dun bende boyle bi ateslendim gece inan erdinin yazdiklarina cevap veremiyodum cunku falan ilac aldim ilac beni mahvetti falan ama ter attim gecti sukur.. askerin iyilesiyor canim oyuzden senle konusamiyor oyle dusun bi an once dinlensin uyusun hastaligi gecsin insallah sabret kuzumm gececek bu gunlerdeee

kuzum bnde 2gundur haber alamıyorum malesef. ama senı arar ınsallah en kısa zaman da ulasırsn ınsallah kuzum uzulme
Maşallah kız sanaa ne kdr güçlüsün sen byleee.. Ben 2 gün konuşamasam salya sümük depresyonda oluruumm Aman nazar değmesin kuzu.. İnşaAllah en kısa sürede arar sevdiceğin

Maşallah kız sanaa ne kdr güçlüsün sen byleee.. Ben 2 gün konuşamasam salya sümük depresyonda oluruumm Aman nazar değmesin kuzu.. İnşaAllah en kısa sürede arar sevdiceğin
kuzum bn boyleym uzulsem kendıme ederım dusunyorm musaıt olmamstr arardı yoksa boyle motıve edyrm kendmı dayanrm ben 1hafta konusmasam da kz

kuzucum ozledm sızı kz senıde cok ozledm valla yaa nobet vardı pazr gunu rahatszlanms kz bana gagaladılar anlıcagn bende cok merk edyrm yaa arıcaktı noldu son durum acba ınsallah olumludur yaa. sen naslsn tatlm:)
canlar merak ettiniz biiyorum kusura bakmayın merakta bıraktım ama dediğiniz gibi havalarda uçtuğumdan değil çıldırma derecesinde olduğumdan yazamadm. yazma cesaretini bulamadım daha doğrusu dün aradım ulaşamadım teline sonra w.appdan yazdım ama görülmedi hala ayrıldığımızda girdiği saat. bi duyum aldım arkadaşından benim bi rahatsızlığım var ve sıkınt yasak demişti doktor oda bunu duymuş bizim kızlardan. son günlerde de üzüyodu beni mantık olarak bakmışki ben onunla hep üzülürüm gibi bi mantığa girmiş en azından şu durumda daha az üzülürüm sandı sanırım. mantığa bakarmısın ben üzülmeyeyim diye beni terkediyo.

canlar merak ettiniz biiyorum kusura bakmayın merakta bıraktım ama dediğiniz gibi havalarda uçtuğumdan değil çıldırma derecesinde olduğumdan yazamadm. yazma cesaretini bulamadım daha doğrusu dün aradım ulaşamadım teline sonra w.appdan yazdım ama görülmedi hala ayrıldığımızda girdiği saat. bi duyum aldım arkadaşından benim bi rahatsızlığım var ve sıkınt yasak demişti doktor oda bunu duymuş bizim kızlardan. son günlerde de üzüyodu beni mantık olarak bakmışki ben onunla hep üzülürüm gibi bi mantığa girmiş en azından şu durumda daha az üzülürüm sandı sanırım. mantığa bakarmısın ben üzülmeyeyim diye beni terkediyo.

oyy kuzum kıyamam yaa oda bılmıomu dha cok uzulecegını yaaa nyse tatlm baak enazndn bu su anlama gelyor ıllakı barsrsnz hayrlısıyla sen whatsptn yaz durumu ackla bence

İyi yönünden bak canm Damlanın da dediği gibi. Erkekler bazen sevdiğini korumak için ondan ızak dururlar bunlar onlara normal geliyo sıkma güzel canını barışırsınız..

Kızlaaaarrr Gesi Bağlarını dinleye dinleye ağlamaktan helak oldum valla bgn 2 dk aradı sbh 5-7 nöbeti var diye kapattı hemen uyumaya gitti çok sık arayamayabilirim çok yorgun oluyorm dedi bn de biraz alındım kırıldım yani snra ağladm bir de anladı ağlama sen yapma lütfen anla beni dedi kapattk snra

canım dınleme aglıcaksan o tur muzıkler. bde cok kotu bse demmskı askerın soncta yorgn yogun olyorlr arar ama bakma oyle dedıgıne sen

İyi yönünden bak canm Damlanın da dediği gibi. Erkekler bazen sevdiğini korumak için ondan ızak dururlar bunlar onlara normal geliyo sıkma güzel canını barışırsınız..
ya böyle bi mantık varmı ben bi haftadır yemeden içmeden yaşıyorum kontrollere bile gitmiyorum. o bunu anlamayacak kadar safmıı

oyy kuzum kıyamam yaa oda bılmıomu dha cok uzulecegını yaaa nyse tatlm baak enazndn bu su anlama gelyor ıllakı barsrsnz hayrlısıyla sen whatsptn yaz durumu ackla bence
nasıl barışıcaz damlam adam hayattan kopmuş nerden ulaşacam ben ona nasıl anlatcam ona durumu kafayı yicem zaten sürekli diyodu kontrollerden sora en iyisi benden kaç uzaklaş diye ama aklımın ucundan bile geçmezdi ki. Allah bilir kimlerin gazına aklına uydu

kuzum emin ol en kötü yanı ağlama psikolojisi adamı çökertiyo valla bak ben 7 aydır bekliyorum ağladıkça daha kötü oluyo insan o yüzden onda moral verr yıpratmayın birbirinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…