kuzum arkadasına ulastın ondan haber yollatsaydn mervecım olumsuz dusunme bak sevdgnde bole bsey yapms ama boyle dha cok uzulecegnı tahmn edememıs heralde ulasır ulasmaz acıkla durumu kuzum duzelır ALLAHın ıznyle skma canınınasıl barışıcaz damlam adam hayattan kopmuş nerden ulaşacam ben ona nasıl anlatcam ona durumu kafayı yicem zaten sürekli diyodu kontrollerden sora en iyisi benden kaç uzaklaş diye ama aklımın ucundan bile geçmezdi ki. Allah bilir kimlerin gazına aklına uydu
inşallah kuzum arkadaşının bana dediğini öğrense bi daha asla haber alamam şu an özleme safhasına geçmesini bekliyorum kuzum en azından bi umut var kızgınlıkla dolu bi umut :/kuzum arkadasına ulastın ondan haber yollatsaydn mervecım olumsuz dusunme bak sevdgnde bole bsey yapms ama boyle dha cok uzulecegnı tahmn edememıs heralde ulasır ulasmaz acıkla durumu kuzum duzelır ALLAHın ıznyle skma canını
Kızlaaaarrr Gesi Bağlarını dinleye dinleye ağlamaktan helak oldum vallabgn 2 dk aradı sbh 5-7 nöbeti var diye kapattı hemen uyumaya gitti çok sık arayamayabilirim çok yorgun oluyorm dedi bn de biraz alındım kırıldım yani snra ağladm bir de anladı ağlama sen yapma lütfen anla beni dedi kapattk snra
inşallah kuzum arkadaşının bana dediğini öğrense bi daha asla haber alamam şu an özleme safhasına geçmesini bekliyorum kuzum en azından bi umut var kızgınlıkla dolu bi umut :/
herkesin içine aynı şey doğuyosa vardır bunda da bi hayır :) inşallah kuzum inşallahh ankaraya gelecek o zaman onu odya kitleyip barışana kadar çıkartmıcammm :)Canım siz barışacaksınız bence ama süreç biraz daha uzayabilir. Bir ulaşıp konuşabilsen iyi olacak; ama askerlik cidden onları da bizleride hayattan koparıyor. Biraz daha sabır.
Canım siz barışacaksınız bence ama süreç biraz daha uzayabilir. Bir ulaşıp konuşabilsen iyi olacak; ama askerlik cidden onları da bizleride hayattan koparıyor. Biraz daha sabır.
kuzmm 300lerden düşün o zaman hakikaen iyi olacaksınız inanın valla 300ler ölüm gibi geliyo ama 299 dediğin gün rahatlıyosun inşallah sizde de öyle olurrKıyamam ya.. Zaten o kadar hassaslaştık ki, en küçük tını bile gözlerimizi dolduruyor. Artık hasret öyle kendini hissettiriyor ki. Yani ilk 5 gün şok aşamasıydı. Sonraki 10 gün alışma aşamasıydı. Sonraki 15 gün alışmış gibi oluyorsun. 1 ay sonra hasret iyice hücrelerine siniyor, çok depresif bir moda bağlıyorsun.
kuzmm 300lerden düşün o zaman hakikaen iyi olacaksınız inanın valla 300ler ölüm gibi geliyo ama 299 dediğin gün rahatlıyosun inşallah sizde de öyle olurr
ayy kuzum benim şu haliyle 160larda sen beni teselli et bence yaaa :) plakala düş falan diyee :) bende gidemedim sırf babası var diye ama çok içime battı nerde askerin gitme şansın varsa çarşı izninde bile olsa git ben gitmiştim ve tadı bambaşkaydı :)Benimki kısa dönem Allahtan. Şafak 126 şu an. Plakalara düşmeden rahat edemeyeceğim sanırım. 45 gün sonra plakalara düşmüş oluyoruz. Bende inşallah Ocak sonu yanına gitmiş oluyorum, izin alabilirse tabi. Alamazsa da çarşı iznine gideceğim. Ben yemin törenine de gidemedim, o yüzden artık onu görmem lazım.
kuzum benım skmaman lazm canını bak nedenını ogrendn enazndn ayrlmasnn senın ıcn o yanls dusunms ama yanls anlaslma duzeltırl arnzda skma canını kzz aaa kızyrm bak :)inşallah kuzum arkadaşının bana dediğini öğrense bi daha asla haber alamam şu an özleme safhasına geçmesini bekliyorum kuzum en azından bi umut var kızgınlıkla dolu bi umut :/
ayy kuzum benim şu haliyle 160larda sen beni teselli et bence yaaa :) plakala düş falan diyee :) bende gidemedim sırf babası var diye ama çok içime battı nerde askerin gitme şansın varsa çarşı izninde bile olsa git ben gitmiştim ve tadı bambaşkaydı :)
kuzum benım skmaman lazm canını bak nedenını ogrendn enazndn ayrlmasnn senın ıcn o yanls dusunms ama yanls anlaslma duzeltırl arnzda skma canını kzz aaa kızyrm bak :)
bende rahatladım kuzum ama bunun acısı ondan elbet çıkacakk varya en azından rahatladım artıkk :) sen nasılsın napıosun mehtap ne zaman :)kuzum benım skmaman lazm canını bak nedenını ogrendn enazndn ayrlmasnn senın ıcn o yanls dusunms ama yanls anlaslma duzeltırl arnzda skma canını kzz aaa kızyrm bak :)
acısını cıkart kz bencede kıtle kafasnı sısırbende rahatladım kuzum ama bunun acısı ondan elbet çıkacakk varya en azından rahatladım artıkk :) sen nasılsın napıosun mehtap ne zaman :)
ben sabah besde inip sekize kadar sevdiğimi beklemiştim teslim olacağı gün. otogarda bekledim ramazandı bide ama olsun değiyo be kuzum bi anlık bile olsa sarılsa yeter bide biz o zamanda ayrıydık süpriz yapmıştım gittiğimde barışmıştık ahh ahh anılarr anılarrr :)Ben İstanbulda oturuyorum. O da Manisa Ahmetli'de ilçe jandarma komutanlığında askerlik yapıyor. Burdan gece 23.00 otobüsüne bindiğimde saat 7'de Manisa Merkez'de oluyorum. Yaklaşık 8 gibi de tahminim Manisa Ahmetlide olup onu beklerim. :)
gelmeyecek mi dağıtıma giderken bir haftalık kuzum ? onu diyorum :) kitlemem mi ah bi gelsin sarılayım kokumu alsın ona yeter zaten o :)acısını cıkart kz bencede kıtle kafasnı sısırmehtap ne kız :))
ben sabah besde inip sekize kadar sevdiğimi beklemiştim teslim olacağı gün. otogarda bekledim ramazandı bide ama olsun değiyo be kuzum bi anlık bile olsa sarılsa yeter bide biz o zamanda ayrıydık süpriz yapmıştım gittiğimde barışmıştık ahh ahh anılarr anılarrr :)
hahahah :) ama şimdi samsunda oraya gidemem oraya gidersem ona kaçmış olurum diirekk basar nikahıı :) babamda tetiğe basar büyük ihtimall :)Acaba bir sürpriz daha mı yapsan elinde oklavayla? :)
dogru kuzum :) gelcek kuzu dagtma ocakta sanrm baslarda falan bende net bılmıom kzgelmeyecek mi dağıtıma giderken bir haftalık kuzum ? onu diyorum :) kitlemem mi ah bi gelsin sarılayım kokumu alsın ona yeter zaten o :)
hahahah :) ama şimdi samsunda oraya gidemem oraya gidersem ona kaçmış olurum diirekk basar nikahıı :) babamda tetiğe basar büyük ihtimall :)
aman gelsinde zaman önemi kalkıyo artık yaa 1 saat de olsa yetiyo valla :)dogru kuzum :) gelcek kuzu dagtma ocakta sanrm baslarda falan bende net bılmıom kz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?