sende bendensın. bende kafama koydgm seyı anında yaparm. hatta sakalasyrdk bız telde ıste kırklarelı uzak 13 saatlık yol yakn olsaydı gelrdm bana dedı kafana koydgn an gelrsn saat farkı tanımadan orası oyle demstm :)Hahaha :) Bende onun yanına bizimkilere yalan söyleyip gidiyorum ama fena kararttım gözümü. Ben zaten kafama bir şeyi koyarsam, kaçışı yok yaparım. Bir evlensek rahatlasak ya offf :)
valla bende biletleri kıyıp atamadım ama mezun olup eve dönünce onlar ne olacak acaba ailem biliyo ama yinede gittiğimi duysalar kıyamet kopar yaa :) aynen bende gidecem dersem giderim o gelme demişti o zamanda beni otogarda görünce şok olmuştuu :)Hahaha :) Bende onun yanına bizimkilere yalan söyleyip gidiyorum ama fena kararttım gözümü. Ben zaten kafama bir şeyi koyarsam, kaçışı yok yaparım. Bir evlensek rahatlasak ya offf :)
aynen kuzum yaa ALLAH senıde tum sevenlerıde kavustrsun. bn koye gıttm bugn daymlarla zıyarete gectm dua ettm senın ıcn de tum askerlermz ıcnde. :)aman gelsinde zaman önemi kalkıyo artık yaa 1 saat de olsa yetiyo valla :)
ayyy gerçekten miiii :) çok sağol kuzummmm Allah razııı olsunnn yaaa :) Allah kimseyi seni de sevdiğinden ayırmasınn inşallah benimde hep duamdasınız hatta dua ederken ilk sizlere ediyorum sonra içimi sevinç kaplıyo bu güzel arkadaşlıklar içinnn :) Allah karşılıksız bırakmasın inşallah dualarımızıı :)aynen kuzum yaa ALLAH senıde tum sevenlerıde kavustrsun. bn koye gıttm bugn daymlarla zıyarete gectm dua ettm senın ıcn de tum askerlermz ıcnde. :)
walla kız yemın ederm aa yalan mı soylıcemayyy gerçekten miiii :) çok sağol kuzummmm Allah razııı olsunnn yaaa :) Allah kimseyi seni de sevdiğinden ayırmasınn inşallah benimde hep duamdasınız hatta dua ederken ilk sizlere ediyorum sonra içimi sevinç kaplıyo bu güzel arkadaşlıklar içinnn :) Allah karşılıksız bırakmasın inşallah dualarımızıı :)
kız olur mu yalan dermiyim aşk olsunwalla kız yemın ederm aa yalan mı soylıcemALLAH senden de razı olsun mervem ya heryerde dua baska da zıyarette ınsanın ıcı aclyor dua ednce kuzu valla ılk aklma geldn senın ıcn ettm snra tum askerlermz ıcn:) AMIN tatlm ALLAHm hepmzn emeklerını bosa cıkarmasn INSALLAH :)
saka yaptm kuzum bende ınandgnı bılyorm sakacymda bırazkız olur mu yalan dermiyim aşk olsunçok mutu oldum ondan öyle tepki verdim sadece :) aminn kuzum inşallah aynen öyle oluyo ya insan rahatlıyoo valla :) bende istihareye yatmasını istemiştim bi hocadan 3 tane zeytin görmüş olumlu demiş. bi başka kalp gözü açık hocada olumlu o kumral çocukla dedi daha ben hiçbişey demeden hatta 3 çocuk gözüküyo 2si erkek 1 kız dedi çok mutlu olmuştummm :) çok kafana takıyosun ama ferah tut içini dedi :)
bende tesbih yaptımıştım al yıldızlı mhp figürlü fazlasıyla mhpli de benimki :) imamede bizim baş harlerimiz vardı ama vermem şu an :) çok güzel şeyler koymuşsun enerji yapsın enişte beyee :)Bende benimkine yılbaşı paketi hazırlıyorum. İçinde şu lindt markasının noel baba ve geyikli çikolatalarından var. Sonra muska tatlısı var. Benim babam karadenizli orda pestilin bir başka çeşididir bu muskanın içinde pikola fıstık ezmesi oluyor ben bayılıyorum o da çok sever. Sonra antep fıstık içi, tuzlu yer fıstığı, fındık ve kuru kayısı olan bir kuruyemiş paketi var. Son olarak yılbaşı kartı ve fotoğrafımın olacağı bir paket. 24-25 Aralık gibi kargolayacağım. Eminim hoşuna gidecektir. Orda zaten iyice zayıfladı, bunları yerse biraz toparlar. :)
inşallah kuzum kimse ayrılmasın Allah sevdiklerimizi bize nasip etsin inşallahhhh hayırlısı ilee :) AMİNNNNNNN :)saka yaptm kuzum bende ınandgnı bılyorm sakacymda bırazzamanla tam tanrsn kz aynen bencede ıcını ferah tut tatlm ALLAHın ıznyle basrsnz INSALLAHta hıc ayrlmazsnz:)
INSALLAH kz ALLAH duysun senı :) ALLAH hepımzn gonlune gore versn kuzum:)inşallah kuzum kimse ayrılmasın Allah sevdiklerimizi bize nasip etsin inşallahhhh hayırlısı ilee :) AMİNNNNNNN :)
AMİNNNNNN :)INSALLAH kz ALLAH duysun senı :) ALLAH hepımzn gonlune gore versn kuzum:)
bende tesbih yaptımıştım al yıldızlı mhp figürlü fazlasıyla mhpli de benimki :) imamede bizim baş harlerimiz vardı ama vermem şu an :) çok güzel şeyler koymuşsun enerji yapsın enişte beyee :)
HAHAHAHAH :) bende neden sevmiyo diye düşündüm :) benimkide zayıf sinir oluyorumm yaaa çok fit duruyoo :) kilo al diyorum erkek fit olur alamam diyo bide gitti 16 kilo verdi çatlıyorumm resmenn yaaaa :)Aaa benimki de Mhp'li. Bende gitmeden ametist taşından tesbih yaptırmıştım. İmame de hilal vardı. Ben zayıf erkek sevmem ya :) hatta kas oranı yüzde 7 olan erkekte sevmem. Kıskançlıktan çatlarım. O yüzden kilo alsın. Zaten geçen foto attı, fiziği Kıvanç Tatlıtuğ gibi olmuş hiç hoşuma gitmedi tabi. Yarın bende sporda ağırlık çalışıp sıkılaşıcam. Felaket kıskancım ama belli etmem. :)
bnmkı cok sukur toplu cok kılolu dgl ama zayfta denemzHAHAHAHAH :) bende neden sevmiyo diye düşündüm :) benimkide zayıf sinir oluyorumm yaaa çok fit duruyoo :) kilo al diyorum erkek fit olur alamam diyo bide gitti 16 kilo verdi çatlıyorumm resmenn yaaaa :)
maşallah yaa :) vala bende alsın istiyorum yanında kendimi kilolu hissediyorum zayıflayacam diyince basıyo fırçayık yok efendim olmazmış. en büyük iki yasağımız var birisi saçımı kestirmem yasak ( kapalı olmama rağmen ) :) diğeri zayıflamam ayy deli edecek beniii :)bnmkı cok sukur toplu cok kılolu dgl ama zayfta denemz
HAHAHAHAH :) bende neden sevmiyo diye düşündüm :) benimkide zayıf sinir oluyorumm yaaa çok fit duruyoo :) kilo al diyorum erkek fit olur alamam diyo bide gitti 16 kilo verdi çatlıyorumm resmenn yaaaa :)
gene ıyı ıkı yasagn var bnm yasaklarmdan bı kacını sayymmaşallah yaa :) vala bende alsın istiyorum yanında kendimi kilolu hissediyorum zayıflayacam diyince basıyo fırçayık yok efendim olmazmış. en büyük iki yasağımız var birisi saçımı kestirmem yasak ( kapalı olmama rağmen ) :) diğeri zayıflamam ayy deli edecek beniii :)
iyi geceler kuzummm :)Bende kilolu değilimde ama fit de değilim. Zayıf hiç olmadım hep balıketliydim. Ama bizim evde diyet yapılmıyor. Babama göre kilom süper ne kilo vermesi diyor. Yani kilom 52-53 arası boyum 1.58 ama ben 48 olmak istiyorum. Neyse yarın yine bir diyet girişimine başlıyım. Adonis kası yapmak isterdim yani hafiften. Yoksa kadında kas çok çirkin kararında olmalı. Ben artık yatıyorum iyi geceler sana vesilemm 'ye. Görüşürüz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?