bence kılon ıdeal cnm bn boy 1.65 kılo 57 smdı asmısımdr kıloyuBende kilolu değilimde ama fit de değilim. Zayıf hiç olmadım hep balıketliydim. Ama bizim evde diyet yapılmıyor. Babama göre kilom süper ne kilo vermesi diyor. Yani kilom 52-53 arası boyum 1.58 ama ben 48 olmak istiyorum. Neyse yarın yine bir diyet girişimine başlıyım. Adonis kası yapmak isterdim yani hafiften. Yoksa kadında kas çok çirkin kararında olmalı. Ben artık yatıyorum iyi geceler sana vesilemm 'ye. Görüşürüz. :)
o iki yasak ömür boyu değişmeyecek cinsten :) benim zaten etek giymiyorum rahat elbise giyince yüzüme bakmıyo uzun olduğu halde :) makyajı rujsuz yaparsam ses etmiyo ama ruj sadece onunla olacak :) akşam gezmesi zaten milatda kaldı arkadaş listemde sadece ii kişi var onlarda kız sadece onlara izin var yolda telefonla konuşmak yasak o aradığında dolmuşçunun biile sesi gelse kıyamet kopar erkeklerin dibindeymişim diye :) psikopat sanırım yaa :)gene ıyı ıkı yasagn var bnm yasaklarmdan bı kacını sayymbak bı kacı dıyorm hepsnı saymama gucum yetmz zayflamamı ıstemıo. makyaj yapmamı ıstemıo. tayt gıymemı ıstemıo. dar kot gıymemı ıstemıo bol olackms ztn etek elbse o olmadan hayatta gıyemem bu bı kacı :)
hepsı pskopat kuzum erkek kuznmle bıle gorsmem yask bnm :))o iki yasak ömür boyu değişmeyecek cinsten :) benim zaten etek giymiyorum rahat elbise giyince yüzüme bakmıyo uzun olduğu halde :) makyajı rujsuz yaparsam ses etmiyo ama ruj sadece onunla olacak :) akşam gezmesi zaten milatda kaldı arkadaş listemde sadece ii kişi var onlarda kız sadece onlara izin var yolda telefonla konuşmak yasak o aradığında dolmuşçunun biile sesi gelse kıyamet kopar erkeklerin dibindeymişim diye :) psikopat sanırım yaa :)
aynennn :) geçen birlikte kalıyoruz o banyoda ellerini yıkıyo ama kapı kapalı :) benim kuzen aradı 11 gibi koşa koşa bi gelişi var kim bu saatte diye bi baktı kıyamet koptu tabi :) çocuğun bilgisayarı bendeydi onu istiyodu ertesi gün götürdüm döndüğümde yüzüme bile bakmadı zar zor gönlünü aldım ama sürekli laf çarpıttı durdu uyuz sevgilimmm :) ha bizde sevgilim kelimeside yasak :) ciddi durmuyomuş sevdiceğime göre :)hepsı pskopat kuzum erkek kuznmle bıle gorsmem yask bnm :))
hahaaynennn :) geçen birlikte kalıyoruz o banyoda ellerini yıkıyo ama kapı kapalı :) benim kuzen aradı 11 gibi koşa koşa bi gelişi var kim bu saatte diye bi baktı kıyamet koptu tabi :) çocuğun bilgisayarı bendeydi onu istiyodu ertesi gün götürdüm döndüğümde yüzüme bile bakmadı zar zor gönlünü aldım ama sürekli laf çarpıttı durdu uyuz sevgilimmm :) ha bizde sevgilim kelimeside yasak :) ciddi durmuyomuş sevdiceğime göre :)
bende de bi yasak listesi ondaki gibi kabarık değil ama işte onlar neden böyle bilemedim :) ha bazende diyorum ki bu kadar kıskançlık sevgi olmadan olmaz teselli ediyodum kendimi sevgiden bunlar hep diye :) aynen oda sevgilime takık yaa neymişde takılmalık ilişkilerde olurmuş karım sevdam sevdiğim standart laflarıdır karım diyince kızıyodum ama şimdi dese içim erir :)hahabnm askerde oyle sevdıgım der sevglm demez manıta gıbı duryrms sevglm lafı ona gore:) cok kskanclr yaa bn kız kuzenleryle gorsstryrm ama kıskanmam bn
:)) cnm yaa der ınsallah hep. bnmde cok yasgm yok ama az da dglbende de bi yasak listesi ondaki gibi kabarık değil ama işte onlar neden böyle bilemedim :) ha bazende diyorum ki bu kadar kıskançlık sevgi olmadan olmaz teselli ediyodum kendimi sevgiden bunlar hep diye :) aynen oda sevgilime takık yaa neymişde takılmalık ilişkilerde olurmuş karım sevdam sevdiğim standart laflarıdır karım diyince kızıyodum ama şimdi dese içim erir :)
yaa onlar bize göre daha çok söz dinletiyolar ama :) benimkine çok baskı yapmam ama bi kez bi arkadı ile buluştu kızdı aradım konuşma arasında aşkım diyince kapattım arkadaşıda sevgilin çok kıskanç galiba aklı kalmasın kalkalım demiş ohhh iyi yapmışımmmm:)) cnm yaa der ınsallah hep. bnmde cok yasgm yok ama az da dgltabıı kskanclk sevgden gelr kuzum
oo cnm ben onu komaya sokarm kz. normal kız arkısı olsada parcalarmyaa onlar bize göre daha çok söz dinletiyolar ama :) benimkine çok baskı yapmam ama bi kez bi arkadı ile buluştu kızdı aradım konuşma arasında aşkım diyince kapattım arkadaşıda sevgilin çok kıskanç galiba aklı kalmasın kalkalım demiş ohhh iyi yapmışımmmm
kızın sevgiliside vardı kuzum benim ki tek erkek değildi zaten sevgilisi de ayrı bi tür sevgilini bulmuşsun ne yapcan onu okul arkadaşını acaip tipler işte :) ailesi erkan olmada izin vermiyodu kuzum kızın çıkmasına mecburen razı oldum ama dar ettim onlara da :)oo cnm ben onu komaya sokarm kz. normal kız arkısı olsada parcalarmo yzdn bnmkı cesaret bıle edemez. sende ıyı yapmssn ama bdha gorstrme bıle kuzum
ıyı yaptn senınkı olmadn dsarı ckamıosa ckmasn cnm kalsn evndekızın sevgiliside vardı kuzum benim ki tek erkek değildi zaten sevgilisi de ayrı bi tür sevgilini bulmuşsun ne yapcan onu okul arkadaşını acaip tipler işte :) ailesi erkan olmada izin vermiyodu kuzum kızın çıkmasına mecburen razı oldum ama dar ettim onlara da :)
hahahhaha :) haklısın valla sende kuzum o gün kıyamet kopmuştu zaten dur barışalım tekrar açcam bu konuyuu şimdi samsuna gitti yine öyle şeyler olmasınnn :)ıyı yaptn senınkı olmadn dsarı ckamıosa ckmasn cnm kalsn evnde
kız yok barsrsan acma konuyu gecmıs konu ne acacn :) ole bse olrsa sna hber eder ztn basta o zmn tembhlersn:))hahahhaha :) haklısın valla sende kuzum o gün kıyamet kopmuştu zaten dur barışalım tekrar açcam bu konuyuu şimdi samsuna gitti yine öyle şeyler olmasınnn :)
şu an etmez de barışırsak eder :) kuzuuu çok geç olmuş ya saat konuşunca akmış gitmişş yaa :)kız yok barsrsan acma konuyu gecmıs konu ne acacn :) ole bse olrsa sna hber eder ztn basta o zmn tembhlersn:))
aynen kuzu ole olyor valla uyumcnmı sen kz::)şu an etmez de barışırsak eder :) kuzuuu çok geç olmuş ya saat konuşunca akmış gitmişş yaa :)
uykumda yok işin güzel yanıı :)aynen kuzu ole olyor valla uyumcnmı sen kz::)
bnmde pek yok bde ben ıse gıdyorm ya erken kalkyormuykumda yok işin güzel yanıı :)
bende okla gitcem uykusuzluğa vurduk iyice kendimizi :)bnmde pek yok bde ben ıse gıdyorm ya erken kalkyorm
heee yaaa :)bende okla gitcem uykusuzluğa vurduk iyice kendimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?