2014 Yarenleri! :)

bence kılon ıdeal cnm bn boy 1.65 kılo 57 smdı asmısımdr kıloyu sanada ıı geceler gorusurzz

o iki yasak ömür boyu değişmeyecek cinsten :) benim zaten etek giymiyorum rahat elbise giyince yüzüme bakmıyo uzun olduğu halde :) makyajı rujsuz yaparsam ses etmiyo ama ruj sadece onunla olacak :) akşam gezmesi zaten milatda kaldı arkadaş listemde sadece ii kişi var onlarda kız sadece onlara izin var yolda telefonla konuşmak yasak o aradığında dolmuşçunun biile sesi gelse kıyamet kopar erkeklerin dibindeymişim diye :) psikopat sanırım yaa :)

hepsı pskopat kuzum erkek kuznmle bıle gorsmem yask bnm :))

hepsı pskopat kuzum erkek kuznmle bıle gorsmem yask bnm :))
aynennn :) geçen birlikte kalıyoruz o banyoda ellerini yıkıyo ama kapı kapalı :) benim kuzen aradı 11 gibi koşa koşa bi gelişi var kim bu saatte diye bi baktı kıyamet koptu tabi :) çocuğun bilgisayarı bendeydi onu istiyodu ertesi gün götürdüm döndüğümde yüzüme bile bakmadı zar zor gönlünü aldım ama sürekli laf çarpıttı durdu uyuz sevgilimmm :) ha bizde sevgilim kelimeside yasak :) ciddi durmuyomuş sevdiceğime göre :)

haha bnm askerde oyle sevdıgım der sevglm demez manıta gıbı duryrms sevglm lafı ona gore:) cok kskanclr yaa bn kız kuzenleryle gorsstryrm ama kıskanmam bn

haha bnm askerde oyle sevdıgım der sevglm demez manıta gıbı duryrms sevglm lafı ona gore:) cok kskanclr yaa bn kız kuzenleryle gorsstryrm ama kıskanmam bn
bende de bi yasak listesi ondaki gibi kabarık değil ama işte onlar neden böyle bilemedim :) ha bazende diyorum ki bu kadar kıskançlık sevgi olmadan olmaz teselli ediyodum kendimi sevgiden bunlar hep diye :) aynen oda sevgilime takık yaa neymişde takılmalık ilişkilerde olurmuş karım sevdam sevdiğim standart laflarıdır karım diyince kızıyodum ama şimdi dese içim erir :)

:)) cnm yaa der ınsallah hep. bnmde cok yasgm yok ama az da dgl tabıı kskanclk sevgden gelr kuzum

:)) cnm yaa der ınsallah hep. bnmde cok yasgm yok ama az da dgl tabıı kskanclk sevgden gelr kuzum
yaa onlar bize göre daha çok söz dinletiyolar ama :) benimkine çok baskı yapmam ama bi kez bi arkadı ile buluştu kızdı aradım konuşma arasında aşkım diyince kapattım arkadaşıda sevgilin çok kıskanç galiba aklı kalmasın kalkalım demiş ohhh iyi yapmışımmmm

oo cnm ben onu komaya sokarm kz. normal kız arkısı olsada parcalarm o yzdn bnmkı cesaret bıle edemez. sende ıyı yapmssn ama bdha gorstrme bıle kuzum

oo cnm ben onu komaya sokarm kz. normal kız arkısı olsada parcalarm o yzdn bnmkı cesaret bıle edemez. sende ıyı yapmssn ama bdha gorstrme bıle kuzum
kızın sevgiliside vardı kuzum benim ki tek erkek değildi zaten sevgilisi de ayrı bi tür sevgilini bulmuşsun ne yapcan onu okul arkadaşını acaip tipler işte :) ailesi erkan olmada izin vermiyodu kuzum kızın çıkmasına mecburen razı oldum ama dar ettim onlara da :)

ıyı yaptn senınkı olmadn dsarı ckamıosa ckmasn cnm kalsn evnde

ıyı yaptn senınkı olmadn dsarı ckamıosa ckmasn cnm kalsn evnde
hahahhaha :) haklısın valla sende kuzum o gün kıyamet kopmuştu zaten dur barışalım tekrar açcam bu konuyuu şimdi samsuna gitti yine öyle şeyler olmasınnn :)

hahahhaha :) haklısın valla sende kuzum o gün kıyamet kopmuştu zaten dur barışalım tekrar açcam bu konuyuu şimdi samsuna gitti yine öyle şeyler olmasınnn :)
kız yok barsrsan acma konuyu gecmıs konu ne acacn :) ole bse olrsa sna hber eder ztn basta o zmn tembhlersn:))

Kızlaaaarrr neler neler konuşulmuş :) valla burdaki arkadaşlıklar çok güzeş ya tanımadan dert ortağı oluyoruz birbirmze. :)
Evet kötü bir şey demedi ama arayamam ne demek ya ben2 dk sesini duymak için dünyalar verrm beyfendi yorgn plursa arayamazmış bak bakkkk
Damlacım valla senin pozitif düşünmene hayran kaldım ben de öylydim aslında hala öyleyim ama konu Enesse işler değişiyo :)

Bizde de kıskançlık baya var ikimizde de. Bnmde makyaj yapmam saç yapmam dar giymem akşam dışarı çıkmam hep sorun. Hatta askere giderken dedki ben askerdeyken asla ruj sürmiceksin bak oda anlaşalım :) bir de eyeliner çekerm bn hep herkes bğnir bi sevdicek beğenmez yakışmıyomuşmuşmuşşş bak seeeen :)
Bn de kıskncım yuvarlanıp gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…