sevdicekler olmayınca öyle oluyomuş onlar olsada tel başında olurduk gerçi ama :)heee yaaa :)
cnm evt burası dertlescgmz bı yer cok gzl arkdslklar olyor:) valla hep olumlu dsndgm ıcn boyleym bn cnm yaKızlaaaarrr neler neler konuşulmuş :) valla burdaki arkadaşlıklar çok güzeş ya tanımadan dert ortağı oluyoruz birbirmze. :)
Evet kötü bir şey demedi ama arayamam ne demek ya ben2 dk sesini duymak için dünyalar verrm beyfendi yorgn plursa arayamazmış bak bakkkk
Damlacım valla senin pozitif düşünmene hayran kaldım ben de öylydim aslında hala öyleyim ama konu Enesse işler değişiyo :)
Bizde de kıskançlık baya var ikimizde de. Bnmde makyaj yapmam saç yapmam dar giymem akşam dışarı çıkmam hep sorun. Hatta askere giderken dedki ben askerdeyken asla ruj sürmiceksin bak oda anlaşalım :) bir de eyeliner çekerm bn hep herkes bğnir bi sevdicek beğenmez yakışmıyomuşmuşmuşşş bak seeeen :)
Bn de kıskncım yuvarlanıp gidiyoruz
walla o olsa bn erkendn uyurdm yaasevdicekler olmayınca öyle oluyomuş onlar olsada tel başında olurduk gerçi ama :)
kuzumm öyle düşünme akşama kadar aykalarına sular iniyo benimki uyku nedir bilmezdi askerden sonra ikinci mesajda uyuyakalıyodu o yüzden hakver azıcık alışsın tempoya zaten düzene girer :) aynen valla burada paylaşılanın konuşıulanın yeri bambaşka :) kıskançlık olmadan aşk mı olur ya seviyoruz napalımmmKızlaaaarrr neler neler konuşulmuş :) valla burdaki arkadaşlıklar çok güzeş ya tanımadan dert ortağı oluyoruz birbirmze. :)
Evet kötü bir şey demedi ama arayamam ne demek ya ben2 dk sesini duymak için dünyalar verrm beyfendi yorgn plursa arayamazmış bak bakkkk
Damlacım valla senin pozitif düşünmene hayran kaldım ben de öylydim aslında hala öyleyim ama konu Enesse işler değişiyo :)
Bizde de kıskançlık baya var ikimizde de. Bnmde makyaj yapmam saç yapmam dar giymem akşam dışarı çıkmam hep sorun. Hatta askere giderken dedki ben askerdeyken asla ruj sürmiceksin bak oda anlaşalım :) bir de eyeliner çekerm bn hep herkes bğnir bi sevdicek beğenmez yakışmıyomuşmuşmuşşş bak seeeen :)
Bn de kıskncım yuvarlanıp gidiyoruz
Olsun yaaaa kıskançlık da ondan gelcekse başım gözüm üstüne :)cnm evt burası dertlescgmz bı yer cok gzl arkdslklar olyor:) valla hep olumlu dsndgm ıcn boyleym bn cnm yabncde kotu bse dmedı arar o ztn m.etme. bnm sevdckte asırı kskanc gtmdn ddı bılyosn sn ne yapmcgn nerelre gtmcgn yerlerı tamam ddm :))
ben uyusam o uyuytmazdı valla bizimki uyku düşmanı gibi :) acemilikte burnumdan geliyodu 4-5 nöbeti hep ona denk geliyodu 3.30da bi arayıp uyandırıyodu bide 5den sonra uyandırıyodu uyku uyuduğumu bile anlamıyodumm :) şimdi de kendim düşman oldumm iyice :)walla o olsa bn erkendn uyurdm yaabu saate kadr durmazdm uykuyu cok sevyrm da:))
merve canım bende memnun oldum yaş kaç ?Buarada kızlar ben adımı söylemedim adım Duha :)
Özleyinxe anlayışsızlaşıyorum glbbkuzumm öyle düşünme akşama kadar aykalarına sular iniyo benimki uyku nedir bilmezdi askerden sonra ikinci mesajda uyuyakalıyodu o yüzden hakver azıcık alışsın tempoya zaten düzene girer :) aynen valla burada paylaşılanın konuşıulanın yeri bambaşka :) kıskançlık olmadan aşk mı olur ya seviyoruz napalımmm
bende damla memnun oldum sekerım yas kac ayptr sorması:)))Buarada kızlar ben adımı söylemedim adım Duha :)
Bende memnun oldum canım. 20,senin ?merve canım bende memnun oldum yaş kaç ?
bnı uyandrsa oo saatte uyanamzdm herlde.Dben uyusam o uyuytmazdı valla bizimki uyku düşmanı gibi :) acemilikte burnumdan geliyodu 4-5 nöbeti hep ona denk geliyodu 3.30da bi arayıp uyandırıyodu bide 5den sonra uyandırıyodu uyku uyuduğumu bile anlamıyodumm :) şimdi de kendim düşman oldumm iyice :)
yaa öyle oluyo hepimiz öyleyiz beklemek özlem uzaklık eskisi kadar konuşamama hepsi etkiliyo ama sağlam dur ki senden güç alsın her aradığında neden aramıyosun diyip üstübe gitme kuuzumm :)Özleyinxe anlayışsızlaşıyorum glbb
23 :)Bende memnun oldum canım. 20,senin ?
valla alışmıştım :) askere gitmeden çalışıyodu o ara da benim dersler hep öğleden sonra tuttturdu beni her sabah 7.30da ara kaldır diye bikaç kez aradım baktım ki zaten uyanık dedim ki aşkım zaten kalkıyosun ben uyanmasam :) olmaz evlenincede böyle olacak alış şimdiden ben karım uğurlasın istiyorum dedi manyak :) alışığım yani ben o uyanıksa benim uyuma şansım sıfır :)bnı uyandrsa oo saatte uyanamzdm herlde.D
Ya biz 3 yıldır uzağız ben üni.deym diye memlekette değilm ama tlfn fln işimize yarıyomş yeni anladm bnu :)yaa öyle oluyo hepimiz öyleyiz beklemek özlem uzaklık eskisi kadar konuşamama hepsi etkiliyo ama sağlam dur ki senden güç alsın her aradığında neden aramıyosun diyip üstübe gitme kuuzumm :)
bizde hiç yan yana olmadık ama o telefon varya o telefon grahambellin duacısıyızz :)Ya biz 3 yıldır uzağız ben üni.deym diye memlekette değilm ama tlfn fln işimize yarıyomş yeni anladm bnu :)
Bizimkinde de o huy var. Alarm kur diyorm uyanmıyorm diyo anneme söyle uyandırsın diyorm yok illa benmde uykumn içine edicek ki rahatlasın :) :)valla alışmıştım :) askere gitmeden çalışıyodu o ara da benim dersler hep öğleden sonra tuttturdu beni her sabah 7.30da ara kaldır diye bikaç kez aradım baktım ki zaten uyanık dedim ki aşkım zaten kalkıyosun ben uyanmasam :) olmaz evlenincede böyle olacak alış şimdiden ben karım uğurlasın istiyorum dedi manyak :) alışığım yani ben o uyanıksa benim uyuma şansım sıfır :)
Askerlikten beri biz de duacısı olduk graham amcanınbizde hiç yan yana olmadık ama o telefon varya o telefon grahambellin duacısıyızz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?