2014 Yarenleri! :)

cnm evt burası dertlescgmz bı yer cok gzl arkdslklar olyor:) valla hep olumlu dsndgm ıcn boyleym bn cnm ya bncde kotu bse dmedı arar o ztn m.etme. bnm sevdckte asırı kskanc gtmdn ddı bılyosn sn ne yapmcgn nerelre gtmcgn yerlerı tamam ddm :))

kuzumm öyle düşünme akşama kadar aykalarına sular iniyo benimki uyku nedir bilmezdi askerden sonra ikinci mesajda uyuyakalıyodu o yüzden hakver azıcık alışsın tempoya zaten düzene girer :) aynen valla burada paylaşılanın konuşıulanın yeri bambaşka :) kıskançlık olmadan aşk mı olur ya seviyoruz napalımmm

Olsun yaaaa kıskançlık da ondan gelcekse başım gözüm üstüne :)

walla o olsa bn erkendn uyurdm yaa bu saate kadr durmazdm uykuyu cok sevyrm da:))
ben uyusam o uyuytmazdı valla bizimki uyku düşmanı gibi :) acemilikte burnumdan geliyodu 4-5 nöbeti hep ona denk geliyodu 3.30da bi arayıp uyandırıyodu bide 5den sonra uyandırıyodu uyku uyuduğumu bile anlamıyodumm :) şimdi de kendim düşman oldumm iyice :)

Özleyinxe anlayışsızlaşıyorum glbb

bnı uyandrsa oo saatte uyanamzdm herlde.D

bnı uyandrsa oo saatte uyanamzdm herlde.D
valla alışmıştım :) askere gitmeden çalışıyodu o ara da benim dersler hep öğleden sonra tuttturdu beni her sabah 7.30da ara kaldır diye bikaç kez aradım baktım ki zaten uyanık dedim ki aşkım zaten kalkıyosun ben uyanmasam :) olmaz evlenincede böyle olacak alış şimdiden ben karım uğurlasın istiyorum dedi manyak :) alışığım yani ben o uyanıksa benim uyuma şansım sıfır :)

yaa öyle oluyo hepimiz öyleyiz beklemek özlem uzaklık eskisi kadar konuşamama hepsi etkiliyo ama sağlam dur ki senden güç alsın her aradığında neden aramıyosun diyip üstübe gitme kuuzumm :)
Ya biz 3 yıldır uzağız ben üni.deym diye memlekette değilm ama tlfn fln işimize yarıyomş yeni anladm bnu :)

Bizimkinde de o huy var. Alarm kur diyorm uyanmıyorm diyo anneme söyle uyandırsın diyorm yok illa benmde uykumn içine edicek ki rahatlasın :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…