gercı alısıo ınsan dedgn gbı bakma ole dedgme onun ıcn uuyanrm cok svdgm uykmdn da olurmvalla alışmıştım :) askere gitmeden çalışıyodu o ara da benim dersler hep öğleden sonra tuttturdu beni her sabah 7.30da ara kaldır diye bikaç kez aradım baktım ki zaten uyanık dedim ki aşkım zaten kalkıyosun ben uyanmasam :) olmaz evlenincede böyle olacak alış şimdiden ben karım uğurlasın istiyorum dedi manyak :) alışığım yani ben o uyanıksa benim uyuma şansım sıfır :)
aynennn yaaa :) o uyanıkken ben uyuyamam sanki bazen teli kapatıp yatıyodum artık ya çünkü parça parça uyumak öldürüyo hani 7 de kaldırıyorum bari tekrar ben uyanıncaya kadar arama ama dimi yok saat başı arama seri mesajlar derken merveye uyku harammm :)Bizimkinde de o huy var. Alarm kur diyorm uyanmıyorm diyo anneme söyle uyandırsın diyorm yok illa benmde uykumn içine edicek ki rahatlasın :) :)
olmazmı insan yaa olursun tabi benle dalga geçiyolardı arkadaşlar ama umrumda bile olmuyodu :)gercı alısıo ınsan dedgn gbı bakma ole dedgme onun ıcn uuyanrm cok svdgm uykmdn da olurm
Ayyyyy sanki şuan Enestoşumu anlatıyosun :)aynennn yaaa :) o uyanıkken ben uyuyamam sanki bazen teli kapatıp yatıyodum artık ya çünkü parça parça uyumak öldürüyo hani 7 de kaldırıyorum bari tekrar ben uyanıncaya kadar arama ama dimi yok saat başı arama seri mesajlar derken merveye uyku harammm :)
o arkadslr ne anlar ceken bılır ceken :))olmazmı insan yaa olursun tabi benle dalga geçiyolardı arkadaşlar ama umrumda bile olmuyodu :)
demek ki aynılar yaa :) benimki tek değilmiş en azından sevindimmmmm :)Ayyyyy sanki şuan Enestoşumu anlatıyosun :)
vallaha öyleee :) keşke sevdiceklerde aynı yere düşseymiş yaaa :)))o arkadslr ne anlar ceken bılır ceken :))
Valla çok iyi oluyomuş öyle :) yaşıyoruz şuan :) pofudukla benm sevdicek aynı yerde. Üst devremiz bile olsa çok iyi. Orda tanıştılar da iyi de anlaşmışlarrr :)vallaha öyleee :) keşke sevdiceklerde aynı yere düşseymiş yaaa :)))
aminn kzumm :) iyi derslerrrr bende öptmmmKızçelerrr ben yatayım artıkk öğlen 1 de dersim var ama kalkamıcam bu gidişleeeiyi gecelerrrr sevdiceklerinzi görün rüyalarınızda misler gibi ohhh :) öptümm siziii :* :*
aman ben gormym ruyamdaKızçelerrr ben yatayım artıkk öğlen 1 de dersim var ama kalkamıcam bu gidişleeeiyi gecelerrrr sevdiceklerinzi görün rüyalarınızda misler gibi ohhh :) öptümm siziii :* :*
hadiii yaaa keşke bi tanede nevşehir bulsammm :)Valla çok iyi oluyomuş öyle :) yaşıyoruz şuan :) pofudukla benm sevdicek aynı yerde. Üst devremiz bile olsa çok iyi. Orda tanıştılar da iyi de anlaşmışlarrr :)
hee yaa super olurdu:))vallaha öyleee :) keşke sevdiceklerde aynı yere düşseymiş yaaa :)))
aman yaa isterdim valla ama haklarında hayırlısı artık :)hee yaa super olurdu:))
aynen kuzum rahat etsnlerde:))aman yaa isterdim valla ama haklarında hayırlısı artık :)
aynen öyle :) kuzucuk yavaştan yatış alalım bence yaa sabah pert olcaz yoksa :)aynen kuzum rahat etsnlerde:))
aynen kuzu:) hadı ıı geceler ALLAH rahatlık versın ruyanda sevdıcegnı gor:) tez zamanda barısman dılegıyle:) kendıne cıcı bak:) gorusuruz tatlımaynen öyle :) kuzucuk yavaştan yatış alalım bence yaa sabah pert olcaz yoksa :)
Seninki karacı mı tatlım :) yarın çarşıya çıkar kuzu arar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?