2014 Yarenleri! :)

gercı alısıo ınsan dedgn gbı bakma ole dedgme onun ıcn uuyanrm cok svdgm uykmdn da olurm

Bizimkinde de o huy var. Alarm kur diyorm uyanmıyorm diyo anneme söyle uyandırsın diyorm yok illa benmde uykumn içine edicek ki rahatlasın :) :)
aynennn yaaa :) o uyanıkken ben uyuyamam sanki bazen teli kapatıp yatıyodum artık ya çünkü parça parça uyumak öldürüyo hani 7 de kaldırıyorum bari tekrar ben uyanıncaya kadar arama ama dimi yok saat başı arama seri mesajlar derken merveye uyku harammm :)

Ayyyyy sanki şuan Enestoşumu anlatıyosun :)

Kızçelerrr ben yatayım artıkk öğlen 1 de dersim var ama kalkamıcam bu gidişleee iyi gecelerrrr sevdiceklerinzi görün rüyalarınızda misler gibi ohhh :) öptümm siziii :* :*

Kızçelerrr ben yatayım artıkk öğlen 1 de dersim var ama kalkamıcam bu gidişleee iyi gecelerrrr sevdiceklerinzi görün rüyalarınızda misler gibi ohhh :) öptümm siziii :* :*
aman ben gormym ruyamda gorursm gene tartsrk gorrm:) ıı geclr cnm ALLAH rahtlk versn sen gor sevdcgnı ruynda:)

Herkese günaydınlaaar

Seninki karacı mı tatlım :) yarın çarşıya çıkar kuzu arar seni

Hava savunma bacuu

Mesajlaştık şükür cumartesi

Aldığında duygulanmış Gözlerim doldu iyice özledim dedi

Ama varya sinir oldum haftasonu nete girmiş ya Yıldız Tilbe - Vazgeçtim paylaşmış bende şimdi gördüm acayip sinir 0ldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…