2014 Yarenleri! :)

günaydın kızlarrrr dün sevdicekle telefonda ağlaştık durduk o yüzden bugün saf saf geziyorum ortalıklarda çok özledik sanki dayanamıyoruz artık nasıl geçicek bugünlerrr

Üfff bugün bir garibim sanki sevdicek beni sevmiyormuş gibime geliyor bu durum çok özlemekten mi mesafeden mi kaynaklanıyor yoksa ben paranoya mı yapıyorum gene

Üfff bugün bir garibim sanki sevdicek beni sevmiyormuş gibime geliyor bu durum çok özlemekten mi mesafeden mi kaynaklanıyor yoksa ben paranoya mı yapıyorum gene

ah canım düşünme öyle kötü şeyler ...uzaklık hasret daha çok bağlnaman gerekirken bu düşüncede neyin nesi böyle ..onlar orada ne tür sıkıntı içindeler bilmiyoruz ben tel .konuşurken iyim rahatım merak etme diyor ..anlatsa ben ne kadar kötü olucam biliyor .o yzüden kötü düşünme canım onların bizlere çok ihtiyacı var ..hem askerdeyken neden sevmesin neden uzaklaşsın ki ..daha çok bağlanmaları gerekirken ...aranızdaki güçlü bağ çok önemli kuzum ..

Günaydın herkese. Yepyeni bir haftaya daha başladık. Umarım herkes için, bu hacta bir öncekinden daha mutlu, huzurlu ve kolay geçer.

Salvo sana gelirsek şu an seninki kuruntu. Aradaki mesafelerden kaynaklanan, kafanda kurduğun bir şey. Olumlu düşün ama sen tamam mı? :)

Ya canım aslında beni bu düşünceye ne soktu biliyor musun? Haftasonu çarşıya çıktı mesajlaşıyorduk baktım geç geç cevap yazmaya başladı bende nete girdim baktım online. Ordan yazdım direkt cevap yazdı ordan konuştuk mesela hiç geç yazmadı. Şimdi acaba haksızlık mı yapıyorum haftada bir özgür nete giriyor hani o yüzden geç yazıp duruyor sinir oldum. Dedim beni önemsemiyorsun orda takılıyorsun falan filan. Bir de malum dönemdeyim ondan sanırım

günaydınn canım çok özlemekten kaynaklanıyor, biraz da paranoya yapıyorsun, sevmese niye seninle olsun değil mi ama seviyorrr seviyorrrr
bu şarkı senden sevdiceğine gelsinnn

''
Kaç kere demeli bir insana

Biraz açık ol anlaşılmıyor

Hep bir şüphe bir soru kafamda

Beni sevmiyor yok yok seviyor ''

Kuruntu yapıyorum biliyorum sonuçta çocuk askerde yaa Ama canım o iş için şehirdışına çıktığında da ben garipleşiyordum zaten Hatta bana diyordu bak İstanbul dışına çıktım gene sana geldiler :)

Mektubu alınca gözleri dolmuş saçını okşadım öptüm dedi
Ben özleyince paranoya başlıyor ya da uzak kalınca :)

Ahaha aynen işte böyle git geller içindeyim

Mektubu alınca çok duygulanmış :)

ah be canım ..bununiçinmi tüm sıkıntın senin seni sevmese araarmı msj atarmı .çarşıya çıktığını bile söylemez yeri gelir yalan söyler yapma bunu lütfen ...yazık 1 gün özgürler oda interfnete girler gezerler bzide o gün hep bzizimle olsun isteriz ama malesef canım..bak biz burda geziyoruz tozouyoruz eğleniyoruz yeri geliyor arkadaşlarımızla buluşup kafa dağıtıyoruz onlar ise hiçbirşey ....hımmmm bak tamamamııııı

günaydın canım...evet çabuk geçsin haftalar ayalar :) nasılsın bakalım...ben 2 gün sonra görcem sevdiceğimi..ama sonra tekarra yolcu etcem
İnşallah Canımm zaman şöyle su gibi aksa keşke.. İyiyim yine iş başı işte bir şekilde zaman geçiyor, yarenimide int de kameradan gördüm bu hafta çok şükür zaten ance böyle görürüm kasıma kadar..
Çok şanslısın inşallah o iki gün harika geçer Canım .. Darısı bizlere

Salvo canım benim sen içini ferah tut , sevmese nie senle olsun.. hem erkeği zincirede vursan yapcağını yapıyor, güvenmekten başka çare yok.

amin birtanem amin ...HİÇ İZNE GELMİYCEK Mİ KZUZUM ...

Ahaha aynen işte böyle git geller içindeyim

Mektubu alınca çok duygulanmış :)

duygulanır tabi bir de sevmiyor mu acaba diyorsun
bizde de bi haller var ya, dün dayanamıyorum ben artık nisana kadar sabredemicem galiba dedi bizim izin tarihi öne alınacak sanırım

amin birtanem amin ...HİÇ İZNE GELMİYCEK Mİ KZUZUM ...
Şuan için düşünmüyor ama bakalım gideli tam bir buçuk ay oldu.Ustabirliğine daha teslim olmadı 26 aralıkta teslim olacak o zaman belli olur inşallah. Kullanmasada daha erken gelse diyorum bir yandanda dayanamıyorum bakalım ne olacak

usta birliğ nereydi canım .? bende diyorum gelem izine hiç erken bitsin ..ama gittikleri yer nasıl olacak psikolojileri nasıl olacak bilmiyoruz tabii...

Ya ne bilim bana geç yazınca baktım bir de nette sinir oldum Konuşmak istemeyen netten yazınca da cevap vermez gerçi o var

Salvo canım benim sen içini ferah tut , sevmese nie senle olsun.. hem erkeği zincirede vursan yapcağını yapıyor, güvenmekten başka çare yok.

Aynen öyle canım benim. Ama araya mesafeler girince bende paranoya başlıyor kuruntu yapıyorum farkediyorum zaten.

duygulanır tabi bir de sevmiyor mu acaba diyorsun

bizde de bi haller var ya, dün dayanamıyorum ben artık nisana kadar sabredemicem galiba dedi bizim izin tarihi öne alınacak sanırım

Ahaha yaa öyle oluyor işteee
Ya bende kuruntu var zaten ortada bir şey olmasada geliyorlar bana çok kötü bir şey bu engelleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…