Üfff bugün bir garibim sanki sevdicek beni sevmiyormuş gibime geliyor bu durum çok özlemekten mi mesafeden mi kaynaklanıyor yoksa ben paranoya mı yapıyorum gene
Üfff bugün bir garibim sanki sevdicek beni sevmiyormuş gibime geliyor bu durum çok özlemekten mi mesafeden mi kaynaklanıyor yoksa ben paranoya mı yapıyorum gene
ah canım düşünme öyle kötü şeyler ...uzaklık hasret daha çok bağlnaman gerekirken bu düşüncede neyin nesi böyle ..onlar orada ne tür sıkıntı içindeler bilmiyoruz ben tel .konuşurken iyim rahatım merak etme diyor ..anlatsa ben ne kadar kötü olucam biliyor .o yzüden kötü düşünme canım onların bizlere çok ihtiyacı var ..hem askerdeyken neden sevmesin neden uzaklaşsın ki ..daha çok bağlanmaları gerekirken ...aranızdaki güçlü bağ çok önemli kuzum ..
Günaydın herkese. Yepyeni bir haftaya daha başladık. Umarım herkes için, bu hacta bir öncekinden daha mutlu, huzurlu ve kolay geçer.
Salvo sana gelirsek şu an seninki kuruntu. Aradaki mesafelerden kaynaklanan, kafanda kurduğun bir şey. Olumlu düşün ama sen tamam mı? :)
günaydınn canımçok özlemekten kaynaklanıyor, biraz da paranoya yapıyorsun, sevmese niye seninle olsun değil mi ama seviyorrr seviyorrrr
bu şarkı senden sevdiceğine gelsinnn
''
Kaç kere demeli bir insana
Biraz açık ol anlaşılmıyor
Hep bir şüphe bir soru kafamda
Beni sevmiyor yok yok seviyor''
Ya canım aslında beni bu düşünceye ne soktu biliyor musun? Haftasonu çarşıya çıktı mesajlaşıyorduk baktım geç geç cevap yazmaya başladı bende nete girdim baktım online. Ordan yazdım direkt cevap yazdı ordan konuştuk mesela hiç geç yazmadı. Şimdi acaba haksızlık mı yapıyorum haftada bir özgür nete giriyor hani o yüzden geç yazıp duruyor sinir oldum. Dedim beni önemsemiyorsun orda takılıyorsun falan filan. Bir de malum dönemdeyim ondan sanırım
Günaydın Yarenlerrr :)
Bir hafta daha başladı, inşallah çar çabuk biterrr
İnşallah Canımm zaman şöyle su gibi aksa keşke.. İyiyim yine iş başı işte bir şekilde zaman geçiyor, yarenimide int de kameradan gördüm bu hafta çok şükürgünaydın canım...evet çabuk geçsin haftalar ayalar :) nasılsın bakalım...ben 2 gün sonra görcem sevdiceğimi..ama sonra tekarra yolcu etcem
İnşallah Canımm zaman şöyle su gibi aksa keşke.. İyiyim yine iş başı işte bir şekilde zaman geçiyor, yarenimide int de kameradan gördüm bu hafta çok şükürzaten ance böyle görürüm kasıma kadar..
Çok şanslısın inşallah o iki gün harika geçer Canım .. Darısı bizlere
Ahaha aynen işte böyle git geller içindeyim
Mektubu alınca çok duygulanmış :)
Şuan için düşünmüyor ama bakalım gideli tam bir buçuk ay oldu.Ustabirliğine daha teslim olmadı 26 aralıkta teslim olacak o zaman belli olur inşallah. Kullanmasada daha erken gelse diyorum bir yandanda dayanamıyorum bakalım ne olacakamin birtanem amin ...HİÇ İZNE GELMİYCEK Mİ KZUZUM ...
günaydın kızlarr
Şuan için düşünmüyor ama bakalım gideli tam bir buçuk ay oldu.Ustabirliğine daha teslim olmadı 26 aralıkta teslim olacak o zaman belli olur inşallah. Kullanmasada daha erken gelse diyorum bir yandanda dayanamıyorum bakalım ne olacak
ah be canım ..bununiçinmi tüm sıkıntın senin seni sevmese araarmı msj atarmı .çarşıya çıktığını bile söylemez yeri gelir yalan söyler yapma bunu lütfen ...yazık 1 gün özgürler oda interfnete girler gezerler bzide o gün hep bzizimle olsun isteriz ama malesef canım..bak biz burda geziyoruz tozouyoruz eğleniyoruz yeri geliyor arkadaşlarımızla buluşup kafa dağıtıyoruz onlar ise hiçbirşey ....hımmmm bak tamamamııııı
Salvo canım benim sen içini ferah tut , sevmese nie senle olsun.. hem erkeği zincirede vursan yapcağını yapıyor, güvenmekten başka çare yok.
duygulanır tabibir de sevmiyor mu acaba diyorsun
bizde de bi haller var ya, dün dayanamıyorum ben artık nisana kadar sabredemicem galiba dedibizim izin tarihi öne alınacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?