2014 Yarenleri! :)

usta birliğ nereydi canım .? bende diyorum gelem izine hiç erken bitsin ..ama gittikleri yer nasıl olacak psikolojileri nasıl olacak bilmiyoruz tabii...
Muğla Fethiye usta birliği canım. Bende Ankara'da ikamet ediyorum o sebepten gitmem çok zor.Uçakla gidebikmek bile sıkıntılı. Bilmiyorum ne yapacağız bakalım.Senin askerin neredeydi?

canım bi dönem bende öyleydim, üstüne bi de benim dedektiflik huyum var ki o daha da insanı şüphelerin içine sokuyor , ama zamnla şunu anladım ki öyle yapmak yalan söylemesine neden oluyor ve bu insanın güvenini tamemen ortadan kaldırıyor.. hıı bi de sonradan hesap sormaya kalktığında sen bu kadar sıkmasn bende yalan söylemek zorunda kalmazdım die üste çıkıyorlar o yüzden sen içini ferah tutmaya, sevdiceğine bu kuşkularını hissettirmemeye çalış

Canım o dedektiflik bende de var. Geçen gün paylaştıklarını beğenen bir kız var ilkokul arkadaşı daha öncede sormuştum onu bu kim falan diye ilkokuldan arkadaşım demişti. Neyse kızın profiline bakayım dedim tam bunun askere gideceği dönemler bir şeyler paylaşmış işte tez gel yarim falan filan bana bir ateş bastı anlatamam yani.
Daha sonra baktım kız terkedilmiş sanırım öyle şeyler yazmışki dedim benimkine olsa hala onda ekli durmazdı yani
Bir şey göreyim hemen onunla alakalı diyorum senaryo yazdıkça yazıyorum
En sonunda benimki dedi yaa aşkım herkes zaten bana aşık herkes bana yazıyor

dedektif salvo ek iş olarak başlayalım mı , bende de var aynısından..
sen bendeki olayaa geeeeelll dün gece, ceyhunun eski iş yerinden arkadaşı kız tabii bu arkadaşş, ceyhunla fotosunu koymuşşşş daha önce kaşınmıştı, sevdicek de haddini bildirmişti ama yine kaşınıyor sanırım

Kadınların geninde var dedektiflik.

Oha ohaa iyi kaşınmış bu. Ya ben bu
arkadaşları anlamıyorum cidden. Töbe est yaaa
Kızın tekide hala beğenmeye devam ediyor. Allah'ım benimki bir gelsin ben gününü göstercem böyle uzaktan olmuyor

Muğla Fethiye usta birliği canım. Bende Ankara'da ikamet ediyorum o sebepten gitmem çok zor.Uçakla gidebikmek bile sıkıntılı. Bilmiyorum ne yapacağız bakalım.Senin askerin neredeydi?

benimde antalyada şu anada ..ama 20 aralıkta usta birliği ş.urfa akçakaleye gidecek hayırlıı canım ...yeri gelmiş kuzum içini ferah tut

hem de ne kaşınmak, instagramdan takip isteği yollamış sevdicek de bana söyledi kabul et bakalım ne yapıcak dedim, ilk işi foto koymak olmuş, gecenin bir yarısı sevgilisi olan erkeğe, mesaj atan kızı ne kadar anlarsam o arkadaşları da o kadar anlıyorum

Allah'ım yarabbim yaa
Bir de eski sevgilileri anlamıyorum ben. Sevgilisini olduğunu biliyor mesaj atıyor.
Aklıma geldi sinirlendim şimdi yaa. Akşam mesaj atıyor benimki söylüyor böyle böyle sevgilim var vs sabah oluyor kız günaydın mesajı atıyor. Tabii bu olayın üstünden baya geçti yaa sabırrrr

Yaa bu çocuk dün açmadı gene telefonunu üffffff hala kapalıııııııı

bir tane bile adam akıllı eski sevgilisi olmadığı için o konuda rahatım en azından, hepsi bir kaç günlük olarak kalmış neysekiii
hepsinin kafalarını birbirine

Neyyyyy toplanip dovmeye gidelim bence fenaaa haketmis

çıkışına gidelim dicem ama inan değmiceek yani öyle de basit bir kız, bir kere iş yerlerine gittim gördü beni saç rengimin aynısını yaptırmıştı bu kadar da özenti ayyy gerildim yineee
ayyy o dahada bi sinir bozucu oluyor ... sana benzemeye çalışmalar fln bariz özentiyim die bağırıyorlar resmen

hayır bi de böle tiplere en ufak bi laf söylesen kendilerini nimetten sayıyorlar , söylemesen dur durak bilmeden yılışıklığa devam ediyorlar ,,, tam dayaklık yaw bu tür kızlar

ayyy o dahada bi sinir bozucu oluyor ... sana benzemeye çalışmalar fln bariz özentiyim die bağırıyorlar resmen

özgün olsa belki beğenecekler onu da ama nedir yani bu kopyalar, ceyhunu arıyor nerdesin diye yeşimin yanındayım diyor aaa versene telefona ben ona saç rengini sorucam diyor, hey Allah ım gel de delirme
ya zaten uyudun mu yazıyorsa bi kız geceleri barizzz kaşınıyor yani

hayır bi de böle tiplere en ufak bi laf söylesen kendilerini nimetten sayıyorlar , söylemesen dur durak bilmeden yılışıklığa devam ediyorlar ,,, tam dayaklık yaw bu tür kızlar

bugüne kadar hiçbir şey söylemedim önemsemedim onu, hep ceyhun verdi o kıza gereken cevapları bi ara zaten onun yüzünden aramız bozuldu, elinde kalacaktı kız, dedim kadına el kalkmaz boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…