yok artık bi de sana soruyor öyle mi , valla delirmekte haklısın ne diyimözgün olsa belki beğenecekler onu da ama nedir yani bu kopyalar, ceyhunu arıyor nerdesin diye yeşimin yanındayım diyor aaa versene telefona ben ona saç rengini sorucam diyor, hey Allah ımgel de delirme
ya zaten uyudun mu yazıyorsa bi kız geceleri barizzz kaşınıyor yani
çok afedersiniz ama öyle kaşarların niyeti arabozmak zaten , aslında sakin kalıp, hiç görmemezlikten gelip sen bizim aramızı bozamazsın imajı vermek lazım ama insan tutamıyorki kendinibugüne kadar hiçbir şey söylemedim önemsemedim onu, hep ceyhun verdi o kıza gereken cevaplarıbi ara zaten onun yüzünden aramız bozuldu, elinde kalacaktı kız, dedim kadına el kalkmaz boşver
çok afedersiniz ama öyle kaşarların niyeti arabozmak zaten , aslında sakin kalıp, hiç görmemezlikten gelip sen bizim aramızı bozamazsın imajı vermek lazım ama insan tutamıyorki kendini
olmazmı kuzum olmazmı benide çağırın valla hiç acımamvalla canımcım başta benim yarimin etrafında olan kızlar başta olarak hepsini bi güzel dövmeya hazırımsende de varsa öyle durumlar haberim olsun gelirim
bak ya ne yemiş bunlar yürekmibenim sevdiceğin fotosunu paylaşan eski iş arkadaşı dövmeye gidiyoruz bebeğim takıl peşimizeeedönüşte sizde de varsa böyle kızlarrr pataklarızz
bak ya ne yemiş bunlar yürekmifoto paylaşmışlar ne cesaret ! tencere tava toplayıp geliyorum hemen
de tabi canım aynı şey bizde askere gitmeden önce olmuştu burnundan getirdim valla arayıp kıza bağırdımben yedircem ona bişeyyyay desem mi acaba rahatsız oluyorum o fotoyu sil diye
de tabi canım aynı şey bizde askere gitmeden önce olmuştu burnundan getirdim valla arayıp kıza bağırdımne sıfatla foto atıyor öyle
bence çok sakin bi şekilde fotoğrafı koymak için kimden izin aldın diye sor ... kaldır fln die sinir yapıpta prim verme , zaten eşşek deilse anlar kaldırır , kaldırmazsada ceyhuna rahatsız olduğunu yine sakin bi dille dile getir o gereğini yapar ..kendini önemsemesin sonra ya, offf gerdi beni gerim gerim gerildimceyhun da kızar ama onunla muhattap olursam, gerçi ona da kızıyorum ya, bi erkek benimle fotosunu atsa ortalığı ayağa kaldırır ama ben susuyorum
kız dur sende iyice ateşlendirme ortalığıde tabi canım aynı şey bizde askere gitmeden önce olmuştu burnundan getirdim valla arayıp kıza bağırdımne sıfatla foto atıyor öyle
gerçi benimde senden kalır bi tarafım yok , bende burnundan getirdimde tabi canım aynı şey bizde askere gitmeden önce olmuştu burnundan getirdim valla arayıp kıza bağırdımne sıfatla foto atıyor öyle
bence çok sakin bi şekilde fotoğrafı koymak için kimden izin aldın diye sor ... kaldır fln die sinir yapıpta prim verme , zaten eşşek deilse anlar kaldırır , kaldırmazsada ceyhuna rahatsız olduğunu yine sakin bi dille dile getir o gereğini yapar ..
hmm .. peki tatlım bu kızı engelleme , silme vs. durumu yok murahatsız olduğumu söyledim ceyhuna, bak zaten uzaktayım büyütmeyelim konuyu huzurumuz kaçsın istemiyorum, eğer sen böyle birşey için canını sıkarsan ben de onun canını sıkarım dedi, daha önce bu konuda tartıştığımız için artık o kızın adına bile tahammülü yok, hem ben kabul et dedim ya şimdi, başka işimiz yok mu o kızla uğraşıcaz der
hmm .. peki tatlım bu kızı engelleme , silme vs. durumu yok mu
Kuzum benîiiim bu güzel bi haber aslında.. Seni düşündüğü için yapmış bunucanlar merak ettiniz biiyorum kusura bakmayın merakta bıraktım amadediğiniz gibi havalarda uçtuğumdan değil çıldırma derecesinde olduğumdan yazamadm. yazma cesaretini bulamadım daha doğrusu dün aradım ulaşamadım teline sonra w.appdan yazdım ama görülmedi hala ayrıldığımızda girdiği saat. bi duyum aldım arkadaşından benim bi rahatsızlığım var ve sıkınt yasak demişti doktor oda bunu duymuş bizim kızlardan. son günlerde de üzüyodu beni mantık olarak bakmışki ben onunla hep üzülürüm gibi bi mantığa girmiş en azından şu durumda daha az üzülürüm sandı sanırım. mantığa bakarmısın ben üzülmeyeyim diye beni terkediyo.
kuzum bilemedim ki şimdi , ceyhunda ilgilenme demiş .. şimdi bi de benim sözümü dinlemedin die sevdiceğinle aranda sorun olmasıngözümün önünde olsun istiyorum, ayyy yazmaktan da alıkoyamıyorum kendimi
kimden izin aldın fotğrafı koyarken diye sorsam mı acabaaa
bir tane bile adam akıllı eski sevgilisi olmadığı için o konuda rahatım en azından, hepsi bir kaç günlük olarak kalmış neysekiii
hepsinin kafalarını birbirine
kuzum bilemedim ki şimdi , ceyhunda ilgilenme demiş .. şimdi bi de benim sözümü dinlemedin die sevdiceğinle aranda sorun olmasın
canımcım erkeğin gönlünde kimse yoksa öyleleri daha makul oluyor , her ihtiyacını karşılıyor , gece güzdüz demeden gel dediğinde gelen git dediğinde giden tipler... ben erkek olsaydım şahsen sevdiğim yoksa özellikle öyle tipleri tercih ederdimBu bahsettiğimle 1 sene falan çıkmış düşün yaniii. Kızda şey yani neyse diyemicem yaaa anlamadığım insan böylesiyle nasıl 1 sene zaman geçirir yaa
Bu bahsettiğimle 1 sene falan çıkmış düşün yaniii. Kızda şey yani neyse diyemicem yaaa anlamadığım insan böylesiyle nasıl 1 sene zaman geçirir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?