2014 Yarenleri! :)

yok artık bi de sana soruyor öyle mi , valla delirmekte haklısın ne diyim

bugüne kadar hiçbir şey söylemedim önemsemedim onu, hep ceyhun verdi o kıza gereken cevapları bi ara zaten onun yüzünden aramız bozuldu, elinde kalacaktı kız, dedim kadına el kalkmaz boşver
çok afedersiniz ama öyle kaşarların niyeti arabozmak zaten , aslında sakin kalıp, hiç görmemezlikten gelip sen bizim aramızı bozamazsın imajı vermek lazım ama insan tutamıyorki kendini

çok afedersiniz ama öyle kaşarların niyeti arabozmak zaten , aslında sakin kalıp, hiç görmemezlikten gelip sen bizim aramızı bozamazsın imajı vermek lazım ama insan tutamıyorki kendini

evet canım başlarda çok fazla görmezden geldik inadına ne sorarsa sakinlikle cevap verdim ama bi ara o kadar sinirlerimi bozdu ki ceyhun da sessiz kalmadı daha fazla, bakalım yine bızıklıyor bişeyleri.. kaşarlaşmış evet canım, insanı zorla günaha sokuyor

benim sevdiceğin fotosunu paylaşan eski iş arkadaşı dövmeye gidiyoruz bebeğim takıl peşimizeee dönüşte sizde de varsa böyle kızlarrr pataklarızz
bak ya ne yemiş bunlar yürekmi foto paylaşmışlar ne cesaret ! tencere tava toplayıp geliyorum hemen

de tabi canım aynı şey bizde askere gitmeden önce olmuştu burnundan getirdim valla arayıp kıza bağırdım ne sıfatla foto atıyor öyle

kendini önemsemesin sonra ya, offf gerdi beni gerim gerim gerildim ceyhun da kızar ama onunla muhattap olursam, gerçi ona da kızıyorum ya, bi erkek benimle fotosunu atsa ortalığı ayağa kaldırır ama ben susuyorum

kendini önemsemesin sonra ya, offf gerdi beni gerim gerim gerildim ceyhun da kızar ama onunla muhattap olursam, gerçi ona da kızıyorum ya, bi erkek benimle fotosunu atsa ortalığı ayağa kaldırır ama ben susuyorum
bence çok sakin bi şekilde fotoğrafı koymak için kimden izin aldın diye sor ... kaldır fln die sinir yapıpta prim verme , zaten eşşek deilse anlar kaldırır , kaldırmazsada ceyhuna rahatsız olduğunu yine sakin bi dille dile getir o gereğini yapar ..

rahatsız olduğumu söyledim ceyhuna, bak zaten uzaktayım büyütmeyelim konuyu huzurumuz kaçsın istemiyorum, eğer sen böyle birşey için canını sıkarsan ben de onun canını sıkarım dedi, daha önce bu konuda tartıştığımız için artık o kızın adına bile tahammülü yok, hem ben kabul et dedim ya şimdi, başka işimiz yok mu o kızla uğraşıcaz der

hmm .. peki tatlım bu kızı engelleme , silme vs. durumu yok mu

Kuzum benîiiim bu güzel bi haber aslında.. Seni düşündüğü için yapmış bunu Tamam yaptğı şey tartışılır bişey belki ama Sevmediğinden, seni istemediğinden değilmiş Sen içini ferah tut siz barışıcaksınız bebeğim

gözümün önünde olsun istiyorum, ayyy yazmaktan da alıkoyamıyorum kendimi
kimden izin aldın fotğrafı koyarken diye sorsam mı acabaaa
kuzum bilemedim ki şimdi , ceyhunda ilgilenme demiş .. şimdi bi de benim sözümü dinlemedin die sevdiceğinle aranda sorun olmasın

bir tane bile adam akıllı eski sevgilisi olmadığı için o konuda rahatım en azından, hepsi bir kaç günlük olarak kalmış neysekiii
hepsinin kafalarını birbirine

Bu bahsettiğimle 1 sene falan çıkmış düşün yaniii. Kızda şey yani neyse diyemicem yaaa anlamadığım insan böylesiyle nasıl 1 sene zaman geçirir yaa

kuzum bilemedim ki şimdi , ceyhunda ilgilenme demiş .. şimdi bi de benim sözümü dinlemedin die sevdiceğinle aranda sorun olmasın

konunun üstüne gidersem bana kızıcaktır dediğin gibi onu dinlemediğim için, görsün o düşünsün sen sakın sıkmıcaksın canını dedi, o bana bu kadar açıkken arkasından iç çevirmek gibi olur dimi ııyhh içim şişti

Bu bahsettiğimle 1 sene falan çıkmış düşün yaniii. Kızda şey yani neyse diyemicem yaaa anlamadığım insan böylesiyle nasıl 1 sene zaman geçirir yaa
canımcım erkeğin gönlünde kimse yoksa öyleleri daha makul oluyor , her ihtiyacını karşılıyor , gece güzdüz demeden gel dediğinde gelen git dediğinde giden tipler... ben erkek olsaydım şahsen sevdiğim yoksa özellikle öyle tipleri tercih ederdim

öylelerini de görecekler ki değerimizi anlasınlar canım, ama senin sevdicek kuralları olan bir adam, nasıl devam etmiş öyle bir kızlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…