çene çalarız valla :)) biz tanıştık sen neredensin yaş kaç canım :)
bende esmerim hihi :) ankarada sevgilim mamakta :) bana biraz bilgi verebilir misin zorluk yaşar mı orada:)yaşımı söylemeyim sizden azıcık büyüğüankaradyım evliyim çocuğum var ...gazete- asistan olarak çalışmaktayım ...esmerim yarışmacı arakadşa başarılar dilerim ...
Ne flm i cnm izlerm bende aksm korku flm i ne baylrmda ben onun gbi bseymi:) vala bnde iyiym cok sukur cnm ya yuvarlnp gidyrz :)valla iim canım zaman doldurmaya çalışıyorum iş olmayınca ne yapacağımı şşırdım..bir film vardı o izliycem :) malefiz süper bir film tavsiye ederim ...sen ansılsın canım..
seni çılgın
ahaha çok heyecanlı geçmiş sizi kaçaklar siziiii
bende esmerim hihi :) ankarada sevgilim mamakta :) bana biraz bilgi verebilir misin zorluk yaşar mı orada:)
çok teşekkür ederim ablam :) acemide ustada ordaydı.edok eğitim komutanlığında orgeneral koruması.ama bugün konuta geçecekmiş komuutanım sekrteri mi ne olacakmış heeycanla bekliyorum :) soğuğa alışkın kastamonudan :)yoooo yeri iyiymiş kzuzum hiç aklın klmsın burda ..Akşamları ayazı var şimdi malum heryer çok ser ve soğuk .. usta birliğimi burası canım kısa dönemmi uzun mu ..ay unuutuum hoşgeldin aramıza biz hiç konuşmadık dimitabiii ihtiyacınız olursa bizler burdayız yardımcı oluruz canım...
Ne flm i cnm izlerm bende aksm korku flm i ne baylrmda ben onun gbi bseymi:) vala bnde iyiym cok sukur cnm ya yuvarlnp gidyrz :)
Ahaha napim içim rahat etmeyecekti yoksa
En azından içim rahat uğurladım askere
çok teşekkür ederim ablam :) acemide ustada ordaydı.edok eğitim komutanlığında orgeneral koruması.ama bugün konuta geçecekmiş komuutanım sekrteri mi ne olacakmış heeycanla bekliyorum :) soğuğa alışkın kastamonudan :)
aagol kuzucum aksam izlerm :) AMIN kuzum cumlemize ALLAH iglik versn askerlermze hep moral verelm hep destek tam destekk:)valla ben izlemeye başladım canım korku değil anlatmayım akşam bak yarın yazarsın yorumları MALEFİZ filmin adı süper ...Alllah iyilik versin canım ..ii ollaım bizler askerlerimize moral verelim ...
bizim uğurlama anımız koştur koşturdu, uçağa son dakika yetiştik aahahah ne olduğunu o gözden kaybolduktan sonra anlamıştım oturdum ağladım havaalanındasabah geç uyanırsan böyle olur işte mıymıy hazırlanamamıştık sanırım gitmek istemediğimizden
Benden cilginida yoktur heralde:)) getrdgmzde dama.cktm havai fsek patlatmk icn biri elmde kaldi olmadi haha absne seslndm aksam bde yazili haa baya para bayldm bahcede beklesn dedm patlatti absi seni seviyorm can die ard arda da havai fsek ayy cok hosuna gitmsti gerci kimin gtmz odun bana yapacgna bn yapiom
Benden cilginida yoktur heralde:)) getrdgmzde dama.cktm havai fsek patlatmk icn biri elmde kaldi olmadi haha absne seslndm aksam bde yazili haa baya para bayldm bahcede beklesn dedm patlatti absi seni seviyorm can die ard arda da havai fsek ayy cok hosuna gitmsti gerci kimin gtmz odun bana yapacgna bn yapiom
Aynen kuzu yaa o an aklma geldi patlatnca ne olyor ya dedi annesi dama bak dedi bakti bana ah damla ah dedi gozleri doldu aayy gozlerm doldu o an hepsi guldu kolay kolay aglamam ya dalga gecerler benlesüpersin kuuzm ya ...olsun sen yap o yapsın öenmli değil o anad 2 nizinde aynı mutluluğu paylaşması önemli..erkekler biraz odunlar bu konuda onlarıda bzi dize getircez artık napalım
Çok kötü oluyor işte off offYaa hayırlısıyla bir gelselerde çok özledik be!
bak ya yaşını söylemiyor , insanı meraklandırıyor iyiceyaşımı söylemeyim sizden azıcık büyüğüankaradyım evliyim çocuğum var ...gazete- asistan olarak çalışmaktayım ...esmerim yarışmacı arakadşa başarılar dilerim ...
Hee kiz dama cktm asada mi patltm elmde kalsn hahah dam daha rahat .d yapamdm kz ztn o kdr ogrettler bana beceremdm biri oyle gitti abssi geldi snra yapti sen cekl sen yaptn sanck smdi gornme dedm haha ayy cok romantkti ama yaa kuzum:)ne yaptın dur anlamadım dama mı çıktın ahahah çılgın kızzz
dün fotoğraf gönderdim yine, çok özledim sen belki bilmiyosun ama ben burda kahroluyorum demez miahhh bu hasret denen şeyin............................... aahahah bak benim de ağzım çok bozuldu
özledik beeee
canımcım bende ankaradayım askeriyeler nasıl pek bilgim yok ama olur ya ankaraya gelirsen yada burda elimizden geln bişeyler olursa hiç çekinme söyle mutlakabende esmerim hihi :) ankarada sevgilim mamakta :) bana biraz bilgi verebilir misin zorluk yaşar mı orada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?