2014 Yarenleri! :)

dün fotoğraf gönderdim yine, çok özledim sen belki bilmiyosun ama ben burda kahroluyorum demez mi ahhh bu hasret denen şeyin............................... aahahah bak benim de ağzım çok bozuldu
özledik beeee

Bizim fotoğrafları alınca benimki de öyle olmuş Fotoğrafları öpmüş

Hee kiz dama cktm asada mi patltm elmde kalsn hahah dam daha rahat .d yapamdm kz ztn o kdr ogrettler bana beceremdm biri oyle gitti abssi geldi snra yapti sen cekl sen yaptn sanck smdi gornme dedm haha ayy cok romantkti ama yaa kuzum:)

bir an hayal ettim de vay be tebrik ettim canım ya güzel fikir helal olsun herkes yapamaz kim bilir nasıl mutlu olmuştur yarin ayyy ben de mi çıksam dama urfanın damlarınaaaaa

Hee kiz dama cktm asada mi patltm elmde kalsn hahah dam daha rahat .d yapamdm kz ztn o kdr ogrettler bana beceremdm biri oyle gitti abssi geldi snra yapti sen cekl sen yaptn sanck smdi gornme dedm haha ayy cok romantkti ama yaa kuzum:)
hahahaaa çok iyi yaa romantzm tavan yapmış

evet ya komşu çocukları giderdi aaaa ne çabuk bitti derdik
evet ya sevdicek de öyle diyor bende değişiklik var ama sende de çok değişiklik var diyor

ooo maşalalh süper canım inşallah darısı bzileer olur ...içini feah tut sen su gibi akıp geçsin ...
130 kaldı abla geçiyor geçiyor .ama benden bi tavsiye içinizi ferah tutmaya çalışın .psikoloji bozuldumu bi daha düzelmiyor .kendinize dikkat edin lütfen.böyle acıklı şeyler paylaşmayın acıklı müzikler dinlemeyin mesela.zaman öyle daha kolay geçiyor bana inanın.ki o kadar zor şeyler yaşıyorum ki anlatamam sizlere.sevgililerinizle görüşüyosunuz sesini duyuyorsunuz.ama ben sadece netten görüşebiliyorum çünkü ailem öğrendi ve istemiyor telefonumu aldılar .baskı baskı üstüne.ama biz pes etmedik .ki şu an mutluyum.hala bağlarımız sımsıkı çünkü.hasret zor gerçekten zor bağrı yanıyo insanın ama.dua edip beklemekten başka da çaremiz yok.Allah tez zamanda tüm bekleyenleri kavuştursun canlarım

bir an hayal ettim de vay be tebrik ettim canım ya güzel fikir helal olsun herkes yapamaz kim bilir nasıl mutlu olmuştur yarin ayyy ben de mi çıksam dama urfanın damlarınaaaaa
Oyy kuzum bnm geldgnde sende yaparsn bn dusndm sasrir die senin gbi brndn beklerm sasrmdm demsti bn sasrsn istemstm byle delilikler cok yaptm da cocuk alsti artk

Caninizi skmayn kzlarr yaa bzm daha direncli olmamz lazm motive etmemz icn. Sizin.Bak cogu gitti azi kaldi. bnm de azi gitti cogu kaldi haha :) dedgm gbi neseli olursak gunlermzde dolu dolu gecer be hemen gecr cnmzi skarsak hem gun dha cok uzar hemde moralmz duser geregi yok yani skmayn guzel caninizi

Oyy kuzum bnm geldgnde sende yaparsn bn dusndm sasrir die senin gbi brndn beklerm sasrmdm demsti bn sasrsn istemstm byle delilikler cok yaptm da cocuk alsti artk

ahahahh benimki çok şaşırır, öyle deliliklerim yoktur onun deliliklerini de ben frenlerim ama huhuhuhuu sıkıysa tutsunlar beni benim de dama çıkasım geldi de nerden alcam havaifişekleri, fiyatları ne kadardır hiç bilmem

Ben dün ağladım

Yazın İzmir'e gitcem ondan konuşalım düşündükçe heyecanlanıyorum Hem İzmir'i özledim hemde sevdiceği orada görecek olmak uuu süper hayırlısıyla tabii

keşke uzun süre kalabilsen hem ziyaret edersin haftaiçi, hem de hafta sonu dışarda görüşürsünüz çok heyecanlı
ben de urfa ya gitmek istiyorum kayınvalidemle konuşucam bakalım, ceyhuna sürpriz olması lazım kesinlikle istemiyor gelmemizi

bak ya yaşını söylemiyor , insanı meraklandırıyor iyice

yaşımmmmmmmm :? biraz büyüğüm bennnn hehhehhe

ne kadar gzüel temellini sağlam atmışsınız seginin aşkın sziden başkası bozamaz bunu ..Emin ol herkes ne sıkıntılar atlatıyor yaşıyor kimi zamn anlatılıyo kii bazende içine atıp mutlu görünmeye çalışıyorsun..öyle olması lazım hayat bazen insanı ters köşe yapabiliyor ...o yüzden tadını çıkartın kimseye kulak asmayın aillerde zamanal anlarlar annenle konuş onlarda daha anlayışlı ..aferim sana kuzum ...amin hepimzizi seninde askerden sonra düğün haberlerini duyarız inşşallhh ...

bende gitmek istiyorummmm urfyaaaaaa...keşke ayarlayıp orda buluşsak süpriz yapsak ..ama pek tekin bir yer değilmiş tek bayan gidilmezmiş

inşallah ablacım inşallah.ailemi ikna etmek zor olsada olucak Allahın izniyle.onu o kadar özledim ki.

Yap kz hayrlsyla gelsn tezkereden cik dama yap:) 25atislik aldm bn 40tl kuzu abmn tandgi arclgyla indrme saydi ismlde 50e saydi daha pahlydi yksa oyle oldu carsda byle oyuncakci dukkanlra sor kuzum onlrsa bulnr

Niye istemiyor ya ister ister. Çok samimi arkadaşlarım vardı onlarla artık konuşmuyorum hemde 15 dk mesafede oturuyorlar askeriyeye yoksa kalırdım

bende gitmek istiyorummmm urfyaaaaaa...keşke ayarlayıp orda buluşsak süpriz yapsak ..ama pek tekin bir yer değilmiş tek bayan gidilmezmiş

evet canım ankara istanbul gibi değil bu yüzden zaten istemiyor gitmemi, hadi urfa merkez olsa yine tamam da ilçeye gelmen lazım benim aklım sende kalır gelme gibi bi niyetin olmasın bak ziyarete çıkmam diyor
yüksek ihtimal kayınvalidemle gidicem
güneydoğuda oturanlar kesinlikle alınmasın yani nasıl onlar buraya gelince bocalıyorlarsa aynısı bizim için de geçerli yoksa çok güzel yerler eminim

Yap kz hayrlsyla gelsn tezkereden cik dama yap:) 25atislik aldm bn 40tl kuzu abmn tandgi arclgyla indrme saydi ismlde 50e saydi daha pahlydi yksa oyle oldu carsda byle oyuncakci dukkanlra sor kuzum onlrsa bulnr

çatapat vermesinler kız bana havai fişek diye ben bilen biriyle gideyim almaya

Niye istemiyor ya ister ister. Çok samimi arkadaşlarım vardı onlarla artık konuşmuyorum hemde 15 dk mesafede oturuyorlar askeriyeye yoksa kalırdım

uzak diye canım hiç bilmediğimiz yerler ya pek istemiyor o yüzden ne bozarsın arayı yavrum bak gün geldi lazım oldu ay çok mu menfaatçiyim, şaka maka iyi olurdu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…