dün fotoğraf gönderdim yine, çok özledim sen belki bilmiyosun ama ben burda kahroluyorum demez miahhh bu hasret denen şeyin............................... aahahah bak benim de ağzım çok bozuldu
özledik beeee
Hee kiz dama cktm asada mi patltm elmde kalsn hahah dam daha rahat .d yapamdm kz ztn o kdr ogrettler bana beceremdm biri oyle gitti abssi geldi snra yapti sen cekl sen yaptn sanck smdi gornme dedm haha ayy cok romantkti ama yaa kuzum:)
ay canlarım çok sağolun burda herkes mi ankaralı :))canımcım bende ankaradayım askeriyeler nasıl pek bilgim yok ama olur ya ankaraya gelirsen yada burda elimizden geln bişeyler olursa hiç çekinme söyle mutlaka
hahahaaa çok iyi yaa romantzmHee kiz dama cktm asada mi patltm elmde kalsn hahah dam daha rahat .d yapamdm kz ztn o kdr ogrettler bana beceremdm biri oyle gitti abssi geldi snra yapti sen cekl sen yaptn sanck smdi gornme dedm haha ayy cok romantkti ama yaa kuzum:)
herkez deil ama ankara birz fazla gibi sanırımay canlarım çok sağolun burda herkes mi ankaralı :))
Bizim fotoğrafları alınca benimki de öyle olmuşFotoğrafları öpmüş
Sagol kuzum smdi dusunyorm dagitma geldgnde ne delilik yapm diee.d.dhahahaaa çok iyi yaa romantzmtavan yapmış
özledik anacığım dibine kadar hasret kaldık anam ..bu askerlik bziede çok şey öğretti valla ...hiç bilmezdim millet gider gelirdi ne çabuk geçti derdim kendi başıma geldi ..geçmiyor yaaaa...ama gececek delipte gececek hasretle geceek ama bzi el ele atlatcaz bunu ...
130 kaldı abla geçiyor geçiyor .ama benden bi tavsiye içinizi ferah tutmaya çalışın .psikoloji bozuldumu bi daha düzelmiyor .kendinize dikkat edin lütfen.böyle acıklı şeyler paylaşmayın acıklı müzikler dinlemeyin mesela.zaman öyle daha kolay geçiyor bana inanın.ki o kadar zor şeyler yaşıyorum ki anlatamam sizlere.sevgililerinizle görüşüyosunuz sesini duyuyorsunuz.ama ben sadece netten görüşebiliyorum çünkü ailem öğrendi ve istemiyor telefonumu aldılar .baskı baskı üstüne.ama biz pes etmedik .ki şu an mutluyum.hala bağlarımız sımsıkı çünkü.hasret zor gerçekten zor bağrı yanıyo insanın ama.dua edip beklemekten başka da çaremiz yok.Allah tez zamanda tüm bekleyenleri kavuştursun canlarımooo maşalalh süper canım inşallah darısı bzileer olur ...içini feah tut sen su gibi akıp geçsin ...
Oyy kuzum bnm geldgnde sende yaparsn bn dusndm sasrir die senin gbi brndn beklerm sasrmdm demsti bn sasrsn istemstmbir an hayal ettim de vay be tebrik ettim canım ya güzel fikir helal olsun herkes yapamazkim bilir nasıl mutlu olmuştur yarin ayyy ben de mi çıksam dama urfanın damlarınaaaaa
içim şişti ağlıcamm konuyu değiştirelim
evet ..:) hepside çok yardımsever sağolsunlar. :) yaşasın ankralılar.sevdiceğime iyi bkınn :)herkez deil ama ankara birz fazla gibi sanırım
Oyy kuzum bnm geldgnde sende yaparsn bn dusndm sasrir die senin gbi brndn beklerm sasrmdm demsti bn sasrsn istemstmbyle delilikler cok yaptm da cocuk alsti artk
Ben dün ağladım
Yazın İzmir'e gitcem ondan konuşalım düşündükçe heyecanlanıyorumHem İzmir'i özledim hemde sevdiceği orada görecek olmak uuu süper hayırlısıyla tabii
bak ya yaşını söylemiyor , insanı meraklandırıyor iyice
130 kaldı abla geçiyor geçiyor .ama benden bi tavsiye içinizi ferah tutmaya çalışın .psikoloji bozuldumu bi daha düzelmiyor .kendinize dikkat edin lütfen.böyle acıklı şeyler paylaşmayın acıklı müzikler dinlemeyin mesela.zaman öyle daha kolay geçiyor bana inanın.ki o kadar zor şeyler yaşıyorum ki anlatamam sizlere.sevgililerinizle görüşüyosunuz sesini duyuyorsunuz.ama ben sadece netten görüşebiliyorum çünkü ailem öğrendi ve istemiyor telefonumu aldılar .baskı baskı üstüne.ama biz pes etmedik .ki şu an mutluyum.hala bağlarımız sımsıkı çünkü.hasret zor gerçekten zor bağrı yanıyo insanın ama.dua edip beklemekten başka da çaremiz yok.Allah tez zamanda tüm bekleyenleri kavuştursun canlarım
ahahahh benimki çok şaşırır, öyle deliliklerim yoktur onun deliliklerini de ben frenlerim ama huhuhuhuusıkıysa tutsunlar beni benim de dama çıkasım geldi de nerden alcam havaifişekleri, fiyatları ne kadardır hiç bilmem
keşke uzun süre kalabilsen hem ziyaret edersin haftaiçi, hem de hafta sonu dışarda görüşürsünüz çok heyecanlı
ben de urfa ya gitmek istiyorum kayınvalidemle konuşucam bakalım, ceyhuna sürpriz olması lazım kesinlikle istemiyor gelmemizi
inşallah ablacım inşallah.ailemi ikna etmek zor olsada olucak Allahın izniyle.onu o kadar özledim ki.yaşımmmmmmmm :? biraz büyüğüm bennnn hehhehhe
ne kadar gzüel temellini sağlam atmışsınız seginin aşkın sziden başkası bozamaz bunu ..Emin ol herkes ne sıkıntılar atlatıyor yaşıyor kimi zamn anlatılıyo kii bazende içine atıp mutlu görünmeye çalışıyorsun..öyle olması lazım hayat bazen insanı ters köşe yapabiliyor ...o yüzden tadını çıkartın kimseye kulak asmayın aillerde zamanal anlarlar annenle konuş onlarda daha anlayışlı ..aferim sana kuzum ...amin hepimzizi seninde askerden sonra düğün haberlerini duyarız inşşallhh ...
Yap kz hayrlsyla gelsn tezkereden cik dama yap:) 25atislik aldm bn 40tl kuzu abmn tandgi arclgyla indrme saydi ismlde 50e saydi daha pahlydi yksa oyle oldu carsda byle oyuncakci dukkanlra sor kuzum onlrsa bulnrahahahh benimki çok şaşırır, öyle deliliklerim yoktur onun deliliklerini de ben frenlerim ama huhuhuhuusıkıysa tutsunlar beni benim de dama çıkasım geldi de nerden alcam havaifişekleri, fiyatları ne kadardır hiç bilmem
keşke uzun süre kalabilsen hem ziyaret edersin haftaiçi, hem de hafta sonu dışarda görüşürsünüz çok heyecanlı
ben de urfa ya gitmek istiyorum kayınvalidemle konuşucam bakalım, ceyhuna sürpriz olması lazım kesinlikle istemiyor gelmemizi
bende gitmek istiyorummmm urfyaaaaaa...keşke ayarlayıp orda buluşsak süpriz yapsak ..ama pek tekin bir yer değilmiş tek bayan gidilmezmiş
Yap kz hayrlsyla gelsn tezkereden cik dama yap:) 25atislik aldm bn 40tl kuzu abmn tandgi arclgyla indrme saydi ismlde 50e saydi daha pahlydi yksa oyle oldu carsda byle oyuncakci dukkanlra sor kuzum onlrsa bulnr
Niye istemiyor ya ister ister. Çok samimi arkadaşlarım vardı onlarla artık konuşmuyorum hemde 15 dk mesafede oturuyorlar askeriyeye yoksa kalırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?