MASSALLAH sizede kuzum cok ratlsn sende kz gormstm ben atmstn hatrlyrm ALLAHm korusun sizi hepmizi INSALLAH mitlulugunuz mutlulugumz daim olur INSALLAH :)bunlarda biziz kuzular :)
Kzz ben gormstm atmstn btane gunahni almsm bak:) ALLAHm korusun sizi massallah kuzum cok tatlisin:)
Maşşallah canım çok yakıştırdım Allahım ayırmasınbunlarda biziz kuzular :)
Waaooow bir sarışın bomba dahaaaTaaa Taaamm Abra Kadabraa Bunlarda Efulim Ve Yari
Demetiiiiimmmm çok güzelsin cnm arkadaşımmmm çok yakışmışsınız rabbim hiç bozmasııınbunlarda biziz kuzular :)
Oooo bilmem mi kuzuuuum.. Çoook severim ben mutfakta yemek, pasta, börek, kek, kurabiye yapmayııııBuakşamki menüm çok ii değildi patlıcan yemeği yaptım Evelsi günde elceğizlerimle açıp börek yaptıydım ayıptı söölemesi Ayyy aşkım varken varyaa orman kebabı, çökertme kebabı, istim kebabı döktürüyodum vala sevdiceğime Ama artk tek çeşit yapıom bi başıma napiim ayol Sen yapıomusun kuzu?
AMIN kuzucum:))Aminn kuzum çok sağol hepimizi korusun Allahım
Gormedklermzde var kuzu daha onlarda atsa tam olucak.dKızlar ne güzel olduböyle ya birbirimizi görmüş olduk
Sen içini ferah tut bebeğimmm ve bool bol dua et.. Rabbim karşılarına iyi insanlar çıkarsın, hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallahBugünler nasıl geçicek hiç bilmiyorum,keşke saklayabilsem gelip alamasalar,kocaman adam aslında hepsi ama insan kıyamıyor,ne zor şey şu askerlik...İyiki burası var sizin muhabbetiniz var dünden beri içim biraz ferahladı.Sen rahat yer diye söyleyince daha bi rahatladım.Çok teşekkür ederim canım çok sağol.
Waaooow bir sarışın bomba dahaaaMaşallah kuzuuu çok yakışmışsınııız
Demetiiiiimmmm çok güzelsin cnm arkadaşımmmm çok yakışmışsınız rabbim hiç bozmasııın
Atınnn lenn çabukkkGormedklermzde var kuzu daha onlarda atsa tam olucak.d
cok saol kuzummm benimmm :) aminnn cumlemizii insallahhh :) dugun resimlerinizi de goruruz insallah yakinda kuzuum :)MASSALLAH sizede kuzum cok ratlsn sende kz gormstm ben atmstn hatrlyrm ALLAHm korusun sizi hepmizi INSALLAH mitlulugunuz mutlulugumz daim olur INSALLAH :)
cok tesekkur ederim canim aminnn :) bende sizi cok yakistirdim cok tatlisiniz allah tamamina erdirsin insallah :)Maşşallah canım çok yakıştırdım Allahım ayırmasın
Waaooow bir sarışın bomba dahaaaMaşallah kuzuuu çok yakışmışsınııız
Demetiiiiimmmm çok güzelsin cnm arkadaşımmmm çok yakışmışsınız rabbim hiç bozmasııın
AMIN kuzum benim darisi hepimize olsun INSALLAH bzde goruruz nisan dugun resmini INSALLAH :)cok saol kuzummm benimmm :) aminnn cumlemizii insallahhh :) dugun resimlerinizi de goruruz insallah yakinda kuzuum :)
cok tesekkur ederim canim aminnn :) bende sizi cok yakistirdim cok tatlisiniz allah tamamina erdirsin insallah :)
denizimm saol tatlimmmm benimm aminnn :) bende goreyimm siziii gormedim demi daha ben?
Severmisin takip edermisin maçları kuzu? Bu mıtfk işlerini öğren bitanem yaaa.. Annem sağolsun yaptığın banaysa öğrendiğin kendine diye diye alıştırdı beniHamarat bebeğiiiiim ne iyi valla süpersiiiinben hiç yapamıyorum ama öğrenmek istiyorum sevdicek gelene kadar adam elimden birşeyler yesin dimi amaaaa
Bak bak gönül almaya bak bana maçı anlatıyor şebeeek
Sen içini ferah tut bebeğimmm ve bool bol dua et.. Rabbim karşılarına iyi insanlar çıkarsın, hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
Kız ben attım bugüüün geçmiş sayfalarda bak kuzuumcok saol kuzummm benimmm :) aminnn cumlemizii insallahhh :) dugun resimlerinizi de goruruz insallah yakinda kuzuum :)
cok tesekkur ederim canim aminnn :) bende sizi cok yakistirdim cok tatlisiniz allah tamamina erdirsin insallah :)
denizimm saol tatlimmmm benimm aminnn :) bende goreyimm siziii gormedim demi daha ben?
Bak noldu bi ara dha cikyordk tamammi bn buna firinda tavuk yaptm kuzu o gzl oldu pilav yaptm pilavi gor pilav demeye bin aahit ister suluyken brakmamstm enilk yapsm ne bilim.d kupkuru semsert oldu bana demezmi tas bile hemen cignenir uyuz seySevermisin takip edermisin maçları kuzu? Bu mıtfk işlerini öğren bitanem yaaa.. Annem sağolsun yaptığın banaysa öğrendiğin kendine diye diye alıştırdı beniKendi ellerinle sevdiğine bişiler yapmanın tadı bambaşka oluyo.. Bide hmmm çok güzel olmş aşkm dedimiydii benden mutlusu yok Evleniceeniz yarın bigün kız kim yapcak anan mı yapcak yürü çabuk mutfağa Hihihi
Severmisin takip edermisin maçları kuzu? Bu mıtfk işlerini öğren bitanem yaaa.. Annem sağolsun yaptığın banaysa öğrendiğin kendine diye diye alıştırdı beniKendi ellerinle sevdiğine bişiler yapmanın tadı bambaşka oluyo.. Bide hmmm çok güzel olmş aşkm dedimiydii benden mutlusu yok Evleniceeniz yarın bigün kız kim yapcak anan mı yapcak yürü çabuk mutfağa Hihihi
Ahahahahah çok hoşsun yaa muzu bardakla mı ezdin kuzuuuu:) süper fikiiiiiir:)Bak noldu bi ara dha cikyordk tamammi bn buna firinda tavuk yaptm kuzu o gzl oldu pilav yaptm pilavi gor pilav demeye bin aahit ister suluyken brakmamstm enilk yapsm ne bilim.d kupkuru semsert oldu bana demezmi tas bile hemen cignenir uyuz seybulmsta bunuyo. Neyse bi ara muzlu sut yapm.dedm muzu bilendrdan gecrmeyi unttm ne blm o an aklma gelmedi bardkla ezdm dusun oyle sutle sekeri karstrdm ama gor gene tane gene laf etti orda buda yen i mi ckti taneli dedi konsmasa olmaz daha aklma gelrse anltrm ama.smdi super yapiom o ayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?