2014 Yarenleri! :)

Hamarat bebeğiiiiim ne iyi valla süpersiiiin ben hiç yapamıyorum ama öğrenmek istiyorum sevdicek gelene kadar adam elimden birşeyler yesin dimi amaaaa
Bak bak gönül almaya bak bana maçı anlatıyor şebeeek

Sen içini ferah tut bebeğimmm ve bool bol dua et.. Rabbim karşılarına iyi insanlar çıkarsın, hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah

MASSALLAH sizede kuzum cok ratlsn sende kz gormstm ben atmstn hatrlyrm ALLAHm korusun sizi hepmizi INSALLAH mitlulugunuz mutlulugumz daim olur INSALLAH :)
cok saol kuzummm benimmm :) aminnn cumlemizii insallahhh :) dugun resimlerinizi de goruruz insallah yakinda kuzuum :)
Maşşallah canım çok yakıştırdım Allahım ayırmasın
cok tesekkur ederim canim aminnn :) bende sizi cok yakistirdim cok tatlisiniz allah tamamina erdirsin insallah :)
Waaooow bir sarışın bomba dahaaaMaşallah kuzuuu çok yakışmışsınııız

Demetiiiiimmmm çok güzelsin cnm arkadaşımmmm çok yakışmışsınız rabbim hiç bozmasııın

denizimm saol tatlimmmm benimm aminnn :) bende goreyimm siziii gormedim demi daha ben?

AMIN kuzum benim darisi hepimize olsun INSALLAH bzde goruruz nisan dugun resmini INSALLAH :)

Hamarat bebeğiiiiim ne iyi valla süpersiiiin ben hiç yapamıyorum ama öğrenmek istiyorum sevdicek gelene kadar adam elimden birşeyler yesin dimi amaaaa
Bak bak gönül almaya bak bana maçı anlatıyor şebeeek
Severmisin takip edermisin maçları kuzu? Bu mıtfk işlerini öğren bitanem yaaa.. Annem sağolsun yaptığın banaysa öğrendiğin kendine diye diye alıştırdı beni Kendi ellerinle sevdiğine bişiler yapmanın tadı bambaşka oluyo.. Bide hmmm çok güzel olmş aşkm dedimiydii benden mutlusu yok Evleniceeniz yarın bigün kız kim yapcak anan mı yapcak yürü çabuk mutfağa Hihihi

Kız ben attım bugüüün geçmiş sayfalarda bak kuzuum Ay utandım hihgihi

Bak noldu bi ara dha cikyordk tamammi bn buna firinda tavuk yaptm kuzu o gzl oldu pilav yaptm pilavi gor pilav demeye bin aahit ister suluyken brakmamstm enilk yapsm ne bilim.d kupkuru semsert oldu bana demezmi tas bile hemen cignenir uyuz sey bulmsta bunuyo. Neyse bi ara muzlu sut yapm.dedm muzu bilendrdan gecrmeyi unttm ne blm o an aklma gelmedi bardkla ezdm dusun oyle sutle sekeri karstrdm ama gor gene tane gene laf etti orda buda yen i mi ckti taneli dedi konsmasa olmaz daha aklma gelrse anltrm ama.smdi super yapiom o ayri

Annem yazdı sankii öyle de benzedin anneme bebikiiim he bi de annesi bu kıza birşey öğretmemiş dicekler benim arkamdan saydırsınlar mı istiyorsun kızımmmm
Azcık dürt de beni bişeyler öğreneyim yavru

Ahahahahah çok hoşsun yaa muzu bardakla mı ezdin kuzuuuu:) süper fikiiiiiir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…