Atin kizdirmayn afuliyiadin neydi kiz
Tamam ben bundan snra türterim seni kuzuuuuAnnem yazdı sankii öyle de benzedin anneme bebikiiimhe bi de annesi bu kıza birşey öğretmemiş dicekler benim arkamdan saydırsınlar mı istiyorsun kızımmmm
Azcık dürt de beni bişeyler öğreneyim yavru
Sevgii yavri seninnAtin kizdirmayn afuliyiadin neydi kiz
Kuzu bak yeşim mutfaktan pek anlamıyomuş onu eğitelim azcıkBak noldu bi ara dha cikyordk tamammi bn buna firinda tavuk yaptm kuzu o gzl oldu pilav yaptm pilavi gor pilav demeye bin aahit ister suluyken brakmamstm enilk yapsm ne bilim.d kupkuru semsert oldu bana demezmi tas bile hemen cignenir uyuz seybulmsta bunuyo. Neyse bi ara muzlu sut yapm.dedm muzu bilendrdan gecrmeyi unttm ne blm o an aklma gelmedi bardkla ezdm dusun oyle sutle sekeri karstrdm ama gor gene tane gene laf etti orda buda yen i mi ckti taneli dedi konsmasa olmaz daha aklma gelrse anltrm ama.smdi super yapiom o ayri
Tamam ben bundan snra türterim seni kuzuuuuKulağından tuttuğum gibi mutfağaaaa Anaç bi yapım vardır benim kız bazen byle abartabilirim mazur gör beni.. Seni düşündüğümden ama bak
Egitirz zevkle kuzum gel kz yesm burayaKuzu bak yeşim mutfaktan pek anlamıyomuş onu eğitelim azcık
denizim balim sayfayi soyleyiver biliyosan telden giriyorum :)
Memnun oldm seker bnm adinda damla :)Sevgii yavri seninn
1830'daymış bitanemdenizim balim sayfayi soyleyiver biliyosan telden giriyorum :)
Sevgiiiiii ne güzel bi ismin varmış kuzuuuumSevgii yavri seninn
Kz yesim attm fotomu bakmadn bana sen gor die attm haaSeni de göremedim cicim ben ya kaldırdın mı fotoyu
Memnun oldm seker bnm adinda damla :)
1830'daymış bitanem
en yakın arkadaşımın adı da damla
Sevgiiiiii ne güzel bi ismin varmış kuzuuuum
al kuzum :)Seni de göremedim cicim ben ya kaldırdın mı fotoyu
Kz yesim attm fotomu bakmadn bana sen gor die attm haa
Tamam kuşummmm anlaştıklkkkYerim seni yataviz vermek yok kuzucuuum ahahah yola getir mutfağa götür beni ihihihi
Hadi yaa nye gostermyo acep cirkn olsgmzu gordudemi resmi gostermdi telin acbaKuzucuuum ben sana bakmam mı ya telefonun azizliğine uğradım göstermedi seni bana yaaa kızma bana
al kuzum :)
Denizzz ben bebeğim hihihihiçok teşekkür ederim canım senin ismin nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?