2014 Yarenleri! :)

Selam kuzum. Kalbinz bir bak burdan belli:) sevndm aramsna kuzum naslsn

Eneeee kuzucuuuk kalp kalbe karşı harbiden beee Hoşgeldin tatlımmmm..
aynen kuzucummm daha samimi oldu herseyy
Ebet sevgicimmmmm Daha samimiii

Tamam kuşummmm anlaştıklkkk Bak ilginç güzel tarifler bulduğumuzda paylaşırız birbirimize kuzu ilerde kocişlerimize yapıcaaaaz

Paylaşalım kuzum Hihiihi yaparız inşallah kocişşlerimize
Ceyhun mutfağı çok sever o benden meraklıdır çok yemek yapmışlığı var bana sanırım biraz da onun rahatlığı oldu bene girmedim mutfağa ihiihi

Kz bdha attm bi bnm resmler gorlmyr demek.d nyse saglk olsn:)

Kalp kalbe karsıymış kuzum ya

amiiiin cumlemizi :)) aynen kusuumm :)
kiz bombabomba. com olan sendin demi :) baskasina yazdim yaa yanlislikla :)
Ahahahah demetim komikmisin sen yaa Kime didin bomba bomba .comuuu
Bomba olduğunuz kadar şanslıymışaınızda küçük hanııııım Ohhh ne güzellll aşkın yapsn sen ye kuşum.. Bnm sevdicek yumurtayı çok güzel yapar bide hazır köfteyi Çok hamarattır bnm aşkm çooook

hahahaha seninde gozunden bisey kacmasin heeee efuliyle karistirdim yaa napayim bombalar karstiii

nNeyyyy gözlerime inanamıyorum hamarat bir erkek miiii

ozgem tatlim hosgeldiin :) kiz ne guzel tesaduf olmus :)

bagirmayin askerlerinize aaa yazik cocuklara yaaa bagirani gormiyim bidahaaaa aaaaa :)

Ayy nazar değmesin benim nişanlım da çok hamarat ben de onun rahatlığıyla çok üstüne düşmüyorum ev işlerinin ama doğru değil tabi.Onlar askerdeyken biz de burada eğitelim kendimizi kuzular

Benimki hamarat değil ama ben hala ev işlerinin üstüne düşmüyorum evlendiğimizde Allah verir kolayını napalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…