Tamam kuşummmm anlaştıklkkkBak ilginç güzel tarifler bulduğumuzda paylaşırız birbirimize kuzu ilerde kocişlerimize yapıcaaaaz
aynen kuzucummm daha samimi oldu herseyyDenizzz ben bebeğim hihihihiAy iyi oldu isimlerimizi öğrendiğimiz ayol
amiiiin cumlemizi :)) aynen kusuumm :)Maşallah kuzucummm,, Rabbim yakıştırsın
Gözümüz gönlümüz açıldı ne iyi oldu foto atmak
Selam kuzum. Kalbinz bir bak burdan belli:) sevndm aramsna kuzum naslsnKuzulaaar selammmDünden beri yaaarimm telefonunu açmıyordu bu akşaam aradm askeriyeyi haber vercez dediler tam kapattm Emre aradı askeriyeden açamıyorm teli merak etme diye bende bağrınmaya başladm ben aramadan niye haber vermedin diiye oda afalladı tam o sırada arkadan bi çocuk abi seni aradılar dedi Emrede sen mi aradın len diyor Kalp kalbe karşıymış oysaki aynı anda aramışız Böyle saçma sapan bir olay yaşadm
Selam kuzum. Kalbinz bir bak burdan belli:) sevndm aramsna kuzum naslsn
Eneeee kuzucuuuk kalp kalbe karşı harbiden beeeKuzulaaar selammmDünden beri yaaarimm telefonunu açmıyordu bu akşaam aradm askeriyeyi haber vercez dediler tam kapattm Emre aradı askeriyeden açamıyorm teli merak etme diye bende bağrınmaya başladm ben aramadan niye haber vermedin diiye oda afalladı tam o sırada arkadan bi çocuk abi seni aradılar dedi Emrede sen mi aradın len diyor Kalp kalbe karşıymış oysaki aynı anda aramışız Böyle saçma sapan bir olay yaşadm
Ebet sevgicimmmmmaynen kuzucummm daha samimi oldu herseyy
Tamam kuşummmm anlaştıklkkkBak ilginç güzel tarifler bulduğumuzda paylaşırız birbirimize kuzu ilerde kocişlerimize yapıcaaaaz
Hehe hizimza yetislmez.d cok gzl bi yakalama olms kuzum gercktn:) bnde iyiym cok sukr tatlm:)Aynen kuzum bi yandan ağladım bi yandan güldümİyiyimm tatlımm okuyorm yazdıklarınızı ama hızınıza yetişemiyorum vallahi sen nasılsınnn
Kz bdha attm bi bnm resmler gorlmyr demek.d nyse saglk olsn:)Paylaşalım kuzum Hihiihi yaparız inşallah kocişşlerimize
Ceyhun mutfağı çok sever o benden meraklıdır çok yemek yapmışlığı var banasanırım biraz da onun rahatlığı oldu bene girmedim mutfağa ihiihi
Kalp kalbe karsıymış kuzum yaKuzulaaar selammmDünden beri yaaarimm telefonunu açmıyordu bu akşaam aradm askeriyeyi haber vercez dediler tam kapattm Emre aradı askeriyeden açamıyorm teli merak etme diye bende bağrınmaya başladm ben aramadan niye haber vermedin diiye oda afalladı tam o sırada arkadan bi çocuk abi seni aradılar dedi Emrede sen mi aradın len diyor Kalp kalbe karşıymış oysaki aynı anda aramışız Böyle saçma sapan bir olay yaşadm
Ahahahah demetim komikmisin sen yaaamiiiin cumlemizi :)) aynen kusuumm :)
kiz bombabomba. com olan sendin demi :) baskasina yazdim yaa yanlislikla :)
Bomba olduğunuz kadar şanslıymışaınızda küçük hanııııımPaylaşalım kuzum Hihiihi yaparız inşallah kocişşlerimize
Ceyhun mutfağı çok sever o benden meraklıdır çok yemek yapmışlığı var banasanırım biraz da onun rahatlığı oldu bene girmedim mutfağa ihiihi
hahahaha seninde gozunden bisey kacmasin heeeeAhahahah demetim komikmisin sen yaaKime didin bomba bomba .comuuu
Bomba olduğunuz kadar şanslıymışaınızda küçük hanııııımOhhh ne güzellll aşkın yapsn sen ye kuşum.. Bnm sevdicek yumurtayı çok güzel yapar bide hazır köfteyi Çok hamarattır bnm aşkm çooook
Paylaşalım kuzum Hihiihi yaparız inşallah kocişşlerimize
Ayy nazar değmesin benim nişanlım da çok hamaratnNeyyyy gözlerime inanamıyorum hamarat bir erkek miiii
yesmceyhn kuzum attm bdha senin icn:)
ozgem tatlim hosgeldiin :) kiz ne guzel tesaduf olmus :)
bagirmayin askerlerinize aaa yazik cocuklara yaaa bagirani gormiyim bidahaaaa aaaaa :)
Ahahahahaha bombalar mı karıştııııhahahaha seninde gozunden bisey kacmasin heeeeefuliyle karistirdim yaa napayim bombalar karstiii
Ayy nazar değmesin benim nişanlım da çok hamaratben de onun rahatlığıyla çok üstüne düşmüyorum ev işlerinin ama doğru değil tabi.Onlar askerdeyken biz de burada eğitelim kendimizi kuzular
amiiiin cumlemizi :)) aynen kusuumm :)
kiz bombabomba. com olan sendin demi :) baskasina yazdim yaa yanlislikla :)
hahahahah kiiiiiiz operim seni haaaAhahahahaha bombalar mı karıştıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?