ne zahmeti kuzum ayp edyn haa:)) AMIN kuzum ALLAHm heomzn mutlulugunu daim etsn. Ben seni gormedm ama sen atblrmsn bi zahmt:)Maşallah prenses gibi olmuşsun canım benim Rabbim mutluluğunuzu daim etsinTeşekkür ederimmm zahmet verdim
haha caktirmayin kizlar aaaBana yazacan diye kimlere yazdın kuzucumm sen
Benimki hamarat değil ama ben hala ev işlerinin üstüne düşmüyorum evlendiğimizde Allah verir kolayını napalım kısmet
nNeyyyy gözlerime inanamıyorum hamarat bir erkek miiii
Kuzum MASSALLAH size cok yakisysnz ALLAHm daim etsn. :) cok tatlsn kzzz ya bende resmimi attm silemiom ama yaa nyeBuda bizzz çabuk bakın silicem
Ahahahah demetim komikmisin sen yaaKime didin bomba bomba .comuuu
Bomba olduğunuz kadar şanslıymışaınızda küçük hanııııımOhhh ne güzellll aşkın yapsn sen ye kuşum.. Bnm sevdicek yumurtayı çok güzel yapar bide hazır köfteyi Çok hamarattır bnm aşkm çooook
Kuzum MASSALLAH size cok yakisysnz ALLAHm daim etsn. :) cok tatlsn kzzz ya bende resmimi attm silemiom ama yaa nye
Ne hemen sildin kz calacakmyz resmini deliBuda bizzz çabuk bakın silicem
kiz ne canuk sildin goremedim yauuu :)Buda bizzz çabuk bakın silicem
Hadi yaa ben cok bekledm silinmiyr ondn demek.d.d.dSaoll canım benımmmSüresi var düzenlenmesi için bildiğim kadarıyla hemen silmek gerekiyor yoksa silemiyorsun
yokkk canım ya sizinle alakası yok tabi olurmuuu burdan bir sürü kişi faceımde ekli ama bilmediğimiz çok insanlar girip çıkıyor en iyisi silmekNe hemen sildin kz calacakmyz resmini deli
ne zahmeti kuzum ayp edyn haa:)) AMIN kuzum ALLAHm heomzn mutlulugunu daim etsn. Ben seni gormedm ama sen atblrmsn bi zahmt:)
evet kusum 3 dakikaya kadar siliniyo sanirsam ben denedim olduHadi yaa ben cok bekledm silinmiyr ondn demek.d.d.d
kiz ne canuk sildin goremedim yauuu :)
Haklsn kuzum kz silemiom ben kaytli kaldi desene buryayokkk canım ya sizinle alakası yok tabi olurmuuu burdan bir sürü kişi faceımde ekli ama bilmediğimiz çok insanlar girip çıkıyor en iyisi silmek
ozgem ben goremedim kiz hemen bi daha ativersen :)yokkk canım ya sizinle alakası yok tabi olurmuuu burdan bir sürü kişi faceımde ekli ama bilmediğimiz çok insanlar girip çıkıyor en iyisi silmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?