Bnm olmadi kuzum kaldie
evet kusum 3 dakikaya kadar siliniyo sanirsam ben denedim oldu
hahah bende de hep aynisi oluyo kuzumKızzz silemeyecem kalcak diye tırstımmm
Oyyy MASSALLAH size yaa sana nye bomba dedikleri belli olyor MASSALLAH bomba gbsn kz .d ALLAHm korusun
cok beklemissindir kuzum ayrintili duzenle yaptigin zaman oluyo ama bise olmaz ya kac sayfa gecti millet bakmaz yaBnm olmadi kuzum kaldi
ozgem ben goremedim kiz hemen bi daha ativersen :)
Kz benm resmde kalms senin resmde kalsn nolcak hahahahah
Oyyy MASSALLAH size yaa sana nye bomba dedikleri belli olyor MASSALLAH bomba gbsn kz .d ALLAHm korusun
oy masallah kuzum sizee :) bide kamuflajlarla gormus ah ah bizde goreydik iyiydiii :)
Bencede ya kimsenin gucu yetmez tek tek okumaya gozleri bozulr didiklemeye o kdrcok beklemissindir kuzum ayrintili duzenle yaptigin zaman oluyo ama bise olmaz ya kac sayfa gecti millet bakmaz ya
Sağol bitanemmmmm tşk ederimmoyyyyy tu tu tu masallahhh ne kadar yakismissiniz siz oyle deniziiiim yaaa masallahhh :) boyle birbirine benzeyen yakisan ciftlere bayiliyorum ya :)
allah tamamina erdirsin yavrucummm dugun resimlerinizi de gorelim inslalllahhh :)
Bencede ya kimsenin gucu yetmez tek tek okumaya gozleri bozulr didiklemeye o kdravutm kendmi byle.d.d
Bencede kuzum bz zorsunyorz kmse bakmaz bncdeAmaan canım biz bile takip edemiyoruz insanlar napsın yaren sayfasında boşver
Sağolşl sevgicimmmmmmmm kuşum bnmmmmmAllah ayırmasın kuzucuklarım ikinizde çok yakışmıssınızz mutluklar sizinle olsunndenizlililili ozgeemre
oy masallah kuzum sizee :) bide kamuflajlarla gormus ah ah bizde goreydik iyiydiii :)
insallah kuzum benim insallaaaaah :) iletisimi koparmayalim yeterrr :)Sağol bitanemmmmm tşk ederimmAllahın izniyle düğün resimlirimizide görücez bebeğimmmm, çeyiz hazırlıklarınıı paylaşıcaaaz, gelin saçımızı nası yaptırsak diye tartışıcaaz, davetiyeleriniz seçiceez ohooo rabbim sağlık verirse, ömür verirse daha çoook şeyimizi paylaşıcaaaz demetimmm bu daha başlangıııç
Kız yalnız diilsin bnmkide kaldı gitti boşveeeeeerBencede ya kimsenin gucu yetmez tek tek okumaya gozleri bozulr didiklemeye o kdravutm kendmi byle.d.d
Kız yalnız diilsin bnmkide kaldı gitti boşveeeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?