Hii sevndm o zaman hahaKız yalnız diilsin bnmkide kaldı gitti boşveeeeeer
Oh oh cok iiyi hahahahaBenimki de kaldı ahahha
Koparmayız kuzu koparmayııııııızzzzinsallah kuzum benim insallaaaaah :) iletisimi koparmayalim yeterrr :)
Bende sevdm hepinizi yaa evlensek bile ksmet olrsa girelm konusalm :))Koparmayız kuzu koparmayııııııızzzzBen çok sevdim burayı.. Seniii, burdaki kızlarıııı, bu güzel sohbetleriii, yarenliğiii
bende aynen kuzum cok seviyorum hepinizi :)Koparmayız kuzu koparmayııııııızzzzBen çok sevdim burayı.. Seniii, burdaki kızlarıııı, bu güzel sohbetleriii, yarenliğiii
hatttaaa bulusalimmmm evlendikten sonra :))))Bende sevdm hepinizi yaa evlensek bile ksmet olrsa girelm konusalm :))
Eşek sıpası yaaaHii sevndm o zaman haha
Ebet kuzuuuummmm zamansızımız ve pofidikomus yooookkkpofiiiim ve zamansizim yoklar bugun nerdeler ki acabaa ozledim onlari da yau :)
Ayyy keske yakn olsakta bulussydk kzz hc adanalida yokki burda puuufhatttaaa bulusalimmmm evlendikten sonra :))))
HehehehEşek sıpası yaaa
Ebet kuzuuuummmm zamansızımız ve pofidikomus yooookkk
ahhh keske kuzummm :)Ayyy keske yakn olsakta bulussydk kzz hc adanalida yokki burda puuufkske ayni yerlrde olsaydk kuzum ya:)
Aynen kız boncuk gözBende sevdm hepinizi yaa evlensek bile ksmet olrsa girelm konusalm :))
Noldu kuzu hayrdrkızlar çok kotuyum çok..
noldu canim hayirdir inskızlar çok kotuyum çok..
Aynen zeytin gözAynen kız boncuk gözGirelim anasınıııı
Nidakuşuuum noolduuukızlar çok kotuyum çok..
Bak kuzun sayym sana.d hande yener naber. Hadise prenses. Yabanci severaen fayde nin muzigi super snracgma zorunami gidio beni deli ediyo sevdgni korkmadn syle hadi vardi ya o super hani dio ya beninsevmoyor yok yok seviyor die unttm o kadnin adniKizlar ya soyle guncel hareketli sarkilardan yazin bi kac tane yarin uzun yola gidicem liste yapiyorum :)
eskilerde olabilir soyle yolun tadini cikarayim istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?