2014 Yarenleri! :)

bunlarin hepsi var yavrum :d ama bunlar bi onceki listemdiii biktim bunlardan :)
daha baska daha baskaaa :)
yusuf guney - hazin guzele benziyo onu da ekledim bakiyorum baska varmii

yok balim hic sevmiyorum yabanci inanirmisin :) bide yurtdisinda oturuyon diye guluyolar ama hic sevmiyorum inan :)
Hadi yaa enteresan bak.kuzu roman havasiyla karsk var o super yalan attim seni aldattim onu indr bn dnledkce yermde duramyrm demet akalinin yeni sarkisi var koltuk oda gzl kuzum

Gökhan bana biraz önce dediki kuzeni face durumuna dun aksam şey yazmış '' Amca dualarımz seninle iyileşeceksin'' uzgun hissediyor falan yazmış. gokhanda yenı gormus bana sordu dediki askım bune diye nebiliyim askım dedim spnra kuzenlerine yazmış arada da bana yazıyor işte cevap vermıyorlar falan.. Sonra 5 10 dk syazmadı dedimki askım gamzeyi arayayımmı (gorumcemi) yok askım ben konustum ya yatıyomus evde babam dedi. Sonra işte hee askım ya huseyin amcamın midesi rahatsızmıs da dun ama iyiymiş şimdi dedi he iyi bari oh dedim. Cok gecmeden gorumcem aradı nida işte onur babamla ılgılı bişeym,i paylasmıs evet dedim noldu dedim dun gece babası kalp krizi geçirmiş yine.. en son gece ay gecirmişti kızlar. Klemp takılmış suan yogun bakımdaymıs ve acayip bi agırlık var ustumde söyleyemem kesinlikle mahvolur orda kaçar gelir dinlemez kimseyi bilirim huyunu. Ama suan hiç bişeyden habersiz kuzum benim öylece uzanıyor kogusunda.. Korkuyorum ya korkuyorum

K
kiyamam yaa ALLAH yardm etsn kuzum.INSALLAH duzelirde babasi anlatmaniza gerek kalmaz bncde bilmemesi daha iyi kacar ALLAH korusun bilmemeside kotu ama INSALLAH iglesr cnm bnm ALLAH acil.sifalar versn

ay kuzum inanmiyorummm insallah hemen iyilesir bisey olmaz babasina kuzum ya ogrenmesin simdi aman dikkat etsinler cocuk orda eli kolu bagli perisan olur valla

Rabbim aciiiilll şifasını versin bitanem yaa hep birlikte dua edelim babanız için kuşummm inşallah bunuda atlatır allahın izniyle

Şimdi dua edicem kuşum sizin içinnnnn.. Her yattığımda mutlaka dua ederim bu gecede sizin için edicemmm duamı.. Kızlaaar iyi geceler hepinizee ben yatıyim artkkk.. Yarın görüşürüz inşaAllah..
allah razı olsun canlarım benim siz varya gormeden sevdiğim tek arkadaslarımsınız. cok teşekkür ederim hepinize.

ogrenmesin dimi kuzum bende oyle dusunuyorum ama bi yandanda bunun agırlıgı cok fazla geldi.. cok sagol amiin..
yok yok tatlim aman ogrenmesin ama durumu agirlasirsa bilemem annesine sormak lazim dualarimiz babanizla kuzum hadi sende uyumaya calis uzme kendini canimm..

Kizlaar gormyenler gorupte tekrar gorenler haha :)

Vuuu maşallah çok yakışmışsınız Allah ayırmasın

Benim hala aklım whatsappta kaldı yaa Dün açıklamasını yaptı tabii. Bugünde gece nöbeti vardı bana yazmış şimdi baktım whatsappa 03.40da bakmış yani bana mesaj atmış bakıp çıkmış. Hey Allah'ım ne var bu vatzapta ben anlamadım ya

günaydınnnn musmutlu gün olsun bugün .....
@nidagkhn canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar vers,n sakın söyleme kuzum eli kolu bağlı orda..hertürlü çılgınlığı yapar inşalalh gzüel haberlerini bekliyoruz canım

Günaydın kızlar ben bayağı bir şey kaçırmışım, beni unuttunuz hiç çağıranda yok .. Resimler falanda paylaşılmış, maşallah hepinize. .

@nidagkhn çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…