- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
bunlarin hepsi var yavrum :d ama bunlar bi onceki listemdiii biktim bunlardan :)Bak kuzun sayym sana.d hande yener naber. Hadise prenses. Yabanci severaen fayde nin muzigi super snracgma zorunami gidio beni deli ediyo sevdgni korkmadn syle hadi vardi ya o super hani dio ya beninsevmoyor yok yok seviyor die unttm o kadnin adniaklma geldkce yazrm gene kuzum:) )
Yabanci severmsn kuzum sayym. Dur muzk listeme bakm yazm sna snra.d.dbunlarin hepsi var yavrum :d ama bunlar bi onceki listemdiii biktim bunlardan :)
daha baska daha baskaaa :)
yusuf guney - hazin guzele benziyo onu da ekledim bakiyorum baska varmii
yok balim hic sevmiyorum yabanci inanirmisin :) bide yurtdisinda oturuyon diye guluyolar ama hic sevmiyorum inan :)Yabanci severmsn kuzum sayym. Dur muzk listeme bakm yazm sna snra.d.d
Hadi yaa enteresanyok balim hic sevmiyorum yabanci inanirmisin :) bide yurtdisinda oturuyon diye guluyolar ama hic sevmiyorum inan :)
kiyamam yaa ALLAH yardm etsn kuzum.INSALLAH duzelirde babasi anlatmaniza gerek kalmaz bncde bilmemesi daha iyi kacar ALLAH korusun bilmemeside kotu ama INSALLAH iglesr cnm bnm ALLAH acil.sifalar versnGökhan bana biraz önce dediki kuzeni face durumuna dun aksam şey yazmış '' Amca dualarımz seninle iyileşeceksin'' uzgun hissediyor falan yazmış. gokhanda yenı gormus bana sordu dediki askım bune diye nebiliyim askım dedim spnra kuzenlerine yazmış arada da bana yazıyor işte cevap vermıyorlar falan.. Sonra 5 10 dk syazmadı dedimki askım gamzeyi arayayımmı (gorumcemi) yok askım ben konustum ya yatıyomus evde babam dedi. Sonra işte hee askım ya huseyin amcamın midesi rahatsızmıs da dun ama iyiymiş şimdi dedi he iyi bari oh dedim. Cok gecmeden gorumcem aradı nida işte onur babamla ılgılı bişeym,i paylasmıs evet dedim noldu dedim dun gece babası kalp krizi geçirmiş yine.. en son gece ay gecirmişti kızlar. Klemp takılmış suan yogun bakımdaymıs ve acayip bi agırlık var ustumde söyleyemem kesinlikle mahvolur orda kaçar gelir dinlemez kimseyi bilirim huyunu. Ama suan hiç bişeyden habersiz kuzum benim öylece uzanıyor kogusunda.. Korkuyorum ya korkuyorum
ay kuzum inanmiyorummmGökhan bana biraz önce dediki kuzeni face durumuna dun aksam şey yazmış '' Amca dualarımz seninle iyileşeceksin'' uzgun hissediyor falan yazmış. gokhanda yenı gormus bana sordu dediki askım bune diye nebiliyim askım dedim spnra kuzenlerine yazmış arada da bana yazıyor işte cevap vermıyorlar falan.. Sonra 5 10 dk syazmadı dedimki askım gamzeyi arayayımmı (gorumcemi) yok askım ben konustum ya yatıyomus evde babam dedi. Sonra işte hee askım ya huseyin amcamın midesi rahatsızmıs da dun ama iyiymiş şimdi dedi he iyi bari oh dedim. Cok gecmeden gorumcem aradı nida işte onur babamla ılgılı bişeym,i paylasmıs evet dedim noldu dedim dun gece babası kalp krizi geçirmiş yine.. en son gece ay gecirmişti kızlar. Klemp takılmış suan yogun bakımdaymıs ve acayip bi agırlık var ustumde söyleyemem kesinlikle mahvolur orda kaçar gelir dinlemez kimseyi bilirim huyunu. Ama suan hiç bişeyden habersiz kuzum benim öylece uzanıyor kogusunda.. Korkuyorum ya korkuyorum
Rabbim aciiiilll şifasını versin bitanem yaaGökhan bana biraz önce dediki kuzeni face durumuna dun aksam şey yazmış '' Amca dualarımz seninle iyileşeceksin'' uzgun hissediyor falan yazmış. gokhanda yenı gormus bana sordu dediki askım bune diye nebiliyim askım dedim spnra kuzenlerine yazmış arada da bana yazıyor işte cevap vermıyorlar falan.. Sonra 5 10 dk syazmadı dedimki askım gamzeyi arayayımmı (gorumcemi) yok askım ben konustum ya yatıyomus evde babam dedi. Sonra işte hee askım ya huseyin amcamın midesi rahatsızmıs da dun ama iyiymiş şimdi dedi he iyi bari oh dedim. Cok gecmeden gorumcem aradı nida işte onur babamla ılgılı bişeym,i paylasmıs evet dedim noldu dedim dun gece babası kalp krizi geçirmiş yine.. en son gece ay gecirmişti kızlar. Klemp takılmış suan yogun bakımdaymıs ve acayip bi agırlık var ustumde söyleyemem kesinlikle mahvolur orda kaçar gelir dinlemez kimseyi bilirim huyunu. Ama suan hiç bişeyden habersiz kuzum benim öylece uzanıyor kogusunda.. Korkuyorum ya korkuyorum
Etmeyz canim benim sende skma canini fazla ardgnda da belli etme uzgn oldgnu anlmsn bsey olsgunu kuzum Dualarmz i eksik etmyz kuzuSağolun kızlar hepinize dualarınızı eksik etmeyin neolur..
Şimdi dua edicem kuşum sizin içinnnnn.. Her yattığımda mutlaka dua ederim bu gecede sizin için edicemmm duamı.. Kızlaaar iyi geceler hepinizee ben yatıyim artkkk.. Yarın görüşürüz inşaAllah..Sağolun kızlar hepinize dualarınızı eksik etmeyin neolur..
allah razı olsun canlarım benim siz varya gormeden sevdiğim tek arkadaslarımsınız. cok teşekkür ederim hepinize.Şimdi dua edicem kuşum sizin içinnnnn.. Her yattığımda mutlaka dua ederim bu gecede sizin için edicemmm duamı.. Kızlaaar iyi geceler hepinizee ben yatıyim artkkk.. Yarın görüşürüz inşaAllah..
ogrenmesin dimi kuzumay kuzum inanmiyorummminsallah hemen iyilesir bisey olmaz babasina kuzum ya ogrenmesin simdi aman dikkat etsinler cocuk orda eli kolu bagli perisan olur valla
yok yok tatlim aman ogrenmesinogrenmesin dimi kuzumbende oyle dusunuyorum ama bi yandanda bunun agırlıgı cok fazla geldi.. cok sagol amiin..
Kizlaar gormyenler gorupte tekrar gorenler haha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?