2014 Yarenleri! :)

canımcım bak dün açıklamasını yapmış , gece mesajda atmışşş.... daha ne istiosunn lennnn

sana bakıp çıkmıştır belki canım hemen kötüye yorma... yesmceyhn sende sölesene tatlım öyle olmamışmıdır sence

Yaaa canım ben o saatte uyuyorum bana neden baksın offfffffffffffff yaa Ağlıcam valla ya
Ama aklıma şey geldi. O saatte vatzapta konuşacak kadar samimi olduğu biri olsa facede de yazmaz mı yorum atar beğenir falan filan

yesmceyhn silemm boşuna demiyoruz biz gzüel yarenler diye ..maşallh kızlar harikasının Allh mutluluğunuzu daim etsin ...

canım benim çok teşekkürler hepimize maşallah Rabbim mutluluğumuzu huzurumuzu daim etsin bebikiiimm seni de görebilcekmiiiizzzz acabaa

sana bakıp çıkmıştır belki canım hemen kötüye yorma... yesmceyhn sende sölesene tatlım öyle olmamışmıdır sence

ben neler söylüyorum Salvo ya canım ama dinlemiiiyor beni hiç inat edip duruyorr illa ki o kafayı yoracak yoksa rahat etmiyoorr

Sagol bebek o senin guzelligin :) sende geldgnde al telini sil whatsbi kz anca bylw rahatlrsn :) bakmstr oylesne belki kuzum erkek ark yazms olablr mesela hep kotu dusunme

Şafak ortağım beniiiiim günaydııın Sende paylaş kuzucummmm fotonuu seninde güzel yüzünü görelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…