saol bebeğim o senin güzelliğingünaydın şekerimm
amin canım benim Rabbim cümlemizin mutluluğunu daim etsin inşallahsen de fıstık gibisin hatuuun
canımcım bak dün açıklamasını yapmış , gece mesajda atmışşş.... daha ne istiosunn lennnnVuuu maşallah çok yakışmışsınız Allah ayırmasın
Benim hala aklım whatsappta kaldı yaaDün açıklamasını yaptı tabii. Bugünde gece nöbeti vardı bana yazmış şimdi baktım whatsappa 03.40da bakmış yani bana mesaj atmış bakıp çıkmış. Hey Allah'ım ne var bu vatzapta ben anlamadım ya
canımcım bak dün açıklamasını yapmış , gece mesajda atmışşş.... daha ne istiosunn lennnn
sana bakıp çıkmıştır belki canım hemen kötüye yorma...Canım dün açıklamasını yaptı zaten. Bana sms attı sonrada vatzapa bakmış onu diyorumGece gece gene ne bakmış
sana bakıp çıkmıştır belki canım hemen kötüye yorma...yesmceyhn sende sölesene tatlım öyle olmamışmıdır sence
sana bakıp çıkmıştır belki canım hemen kötüye yorma...yesmceyhn sende sölesene tatlım öyle olmamışmıdır sence
Sagol kuzum benmki merdvendn dusms aygni burkmus braz onemli bseyi yok şükür tatlm teskkr edrm dusndgn icn:)
Sagol bebek o senin guzelligin :) sende geldgnde al telini sil whatsbi kz anca bylw rahatlrsn :) bakmstr oylesne belki kuzum erkek ark yazms olablr mesela hep kotu dusunmeVuuu maşallah çok yakışmışsınız Allah ayırmasın
Benim hala aklım whatsappta kaldı yaaDün açıklamasını yaptı tabii. Bugünde gece nöbeti vardı bana yazmış şimdi baktım whatsappa 03.40da bakmış yani bana mesaj atmış bakıp çıkmış. Hey Allah'ım ne var bu vatzapta ben anlamadım ya
Gunaydin canim naslsnGünaydın kızlar ben bayağı bir şey kaçırmışım, beni unuttunuz hiç çağıranda yok .. Resimler falanda paylaşılmış, maşallah hepinize. .
@nidagkhn çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah ..
Şafak ortağım beniiiiim günaydııınGünaydın kızlar ben bayağı bir şey kaçırmışım, beni unuttunuz hiç çağıranda yok .. Resimler falanda paylaşılmış, maşallah hepinize. .
@nidagkhn çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah ..
Bende safak ortaginim seninŞafak ortağım beniiiiim günaydııınSende paylaş kuzucummmm fotonuu seninde güzel yüzünü görelimmm
Yaaa bnm favori şarkım bugünlerdeeee:) gel gel geeeel geeel çok özlediiiim..Gel gel geel çoook özledim:) Gel Gel Gel çoook çaresizim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?