Kuzum bnm can bana dinle ddgnden beri dnlyrm :) dinle seni bana hatrlatsn dedi bende cok seviyorm bu sarkyi yaaYaaa bnm favori şarkım bugünlerdeeee:) gel gel geeeel geeel çok özlediiiim..
Sen beniiiim damlacanımsııııııın boncuk gözüüüüüüüümsüüüüün kııııızBende safak ortaginim seninkiiiiz
Sagol bebek o senin guzelligin :) sende geldgnde al telini sil whatsbi kz anca bylw rahatlrsn :) bakmstr oylesne belki kuzum erkek ark yazms olablr mesela hep kotu dusunme
Oyy yirim seni kiz
Sen beniiiim damlacanımsııııııın boncuk gözüüüüüüüümsüüüüün kııııız
Kuzum cok kuruntu edyn kz sen takma o ladr detayli dusunme icini ferah tut :)Kızz ben silsemde o kesin gene kurar
Gelene kadar benim paranoyalar gitmeyecek belliSonrada diyorum çocuk romantik değil bu paranoyalara fazla bile
Kuzum cok kuruntu edyn kz sen takma o ladr detayli dusunme icini ferah tut :)
Oyy yirim seni kizsende benm denizimsin kiz zeytin gozumsuuuuuuun hehe
Takmican o kadr iste kiz aaa :)O detaylar yüzünden kafa gidiyor zaten
Günaydın canım benimmmm :) ben senin gördm maşallahınız varrrr :)Şafak ortağım beniiiiim günaydııınSende paylaş kuzucummmm fotonuu seninde güzel yüzünü görelimmm
ay evet canım sende bizdensin :)Bende safak ortaginim seninkiiiiz
Aynen canim:) atarsa 321 :))Günaydın canım benimmmm :) ben senin gördm maşallahınız varrrr :)
beceremedim ki paylaşmayı becerebilseydim ah bi :)
ay evet canım sende bizdensin :)
MASSALLAH cok yakisysnzcnm ALLAHm daim etsin :)
Teşekkürlerrr her birimizi inşallahhhMASSALLAH cok yakisysnzcnm ALLAHm daim etsin :)
:)Teşekkürlerrr her birimizi inşallahhh
Canım benim çook sağol Teşekkür ederim tü tü tü tü maşallah hepimizeeay maşallh size canım ...çok gzüelsiniz .
yok yok manken gibiyiz valla hepimiz ...
Canım benim çook sağol Teşekkür ederim tü tü tü tü maşallah hepimizee
Ya kmse yazdgma cvp vermems nyse kzlar ckyorm bn aksama gene sorarm .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?