Ya kmse yazdgma cvp vermems nyse kzlar ckyorm bn aksama gene sorarm .d
Özledim teninin kokusunu ÖZledimmmmDinleyin canısılar
Senle geçen günlerimin değerini bilmedim
eneeem aynı şehirdeyiz ama uzağıız baya
Evet pek bir havalı zaten haspamYaa zaten telefon kapalıydı ya açamamıştı ankesörlüdende arayamamış para yok kart yok diye zaten söylemişti önceden param kalmadı diye
Aynen o da öyle dedi dinliyordum paylaştım öyle diye.
O değilde ağzı iyice bozuldu ya, dün mesajlaşırken küfür etti tabii bana değil hani erkeklerin meşhur kelimesi varya cümle sonuna ekledikleri hep onu söylediBende yazdım uzun uzun mesaj iletti
cevap gelmeden kapandı telefon.
iyi bakalım kuzum
ayyy hiç sormaaaaa bizde konuşurken ağzından kaçıyordedim inş alışkanlık kalmazzz
Özledim teninin kokusunu ÖZledimmmm
kızlarr bu sabah kargo geldi haftaya bugun dogum gunum aşkısı durmamışş ta oralardan hediye göndermiş bana kurban olurum
aa kuzu doogum günü unutulurmu dicemde demekki kafasında bi ton şey vardı . annem bile bugun diykiaa senin dogum gunune az kalmış kızzVay çok güzel yaa
Benimki kutlamadı bile unuttu
Saol canım benim Allah razı olsun amiin tüm sevenleri tez zamanda kavustursun Rabbim..@nidagkhn çok çok çok güzel,seni düşünmesi çok daha güzel.Hep güzel günleriniz olsun bi an önce kavuşun inşallah :) bu arada hastanız için de çok geçmiş olsun,en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah
Afferin kız iyi fikir buAy ben ne yaapmayi dusunyorm bilyomsnz yilbasi gunu oglen arcm kaynanami kutlcm aksami gidcm kendlere ama olsin diger gelini ilk kutlamasn ben kutlaym ha ha ha
Kuzuuuum çoooook güzelsiniiiiz
Kuzucuuuuk ne ince bi düşünceeee çooook hoooooşşşşkızlarr bu sabah kargo geldi haftaya bugun dogum gunum aşkısı durmamışş ta oralardan hediye göndermiş bana kurban olurum
:) evet bende odun sanırdım bu cocugu ama özel gü nleri hiç atlamadı bu zamana kadar. Gönüller bir olsun bedenimiz yan yana olamasada buna da şükür sagol kuzum begendıgıne sevindim..Kuzucuuuuk ne ince bi düşünceeee çooook hoooooşşşş
aa kuzu doogum günü unutulurmu dicemde demekki kafasında bi ton şey vardı . annem bile bugun diykiaa senin dogum gunune az kalmış kızz
Hahaha aynen kuzum ben en cok sevilyim.d.dAfferin kız iyi fikir buDiğer gelini kutlamadan sen kutla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?