2014 Yarenleri! :)

iyi bakalım kuzum

ayyy hiç sormaaaaa bizde konuşurken ağzından kaçıyor dedim inş alışkanlık kalmazzz

kızlarr bu sabah kargo geldi haftaya bugun dogum gunum aşkısı durmamışş ta oralardan hediye göndermiş bana kurban olurum

Eklentiler

• 1621884_676320145818915_179526858726103448_n.webp
    86,6 KB · Görüntüleme: 67
@nidagkhn çok çok çok güzel,seni düşünmesi çok daha güzel.Hep güzel günleriniz olsun bi an önce kavuşun inşallah :) bu arada hastanız için de çok geçmiş olsun,en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah

Saol canım benim Allah razı olsun amiin tüm sevenleri tez zamanda kavustursun Rabbim..

Kızlar Enes aradı,24 saattir uykusuzmuş kıyamam kuzuma amm'ye başlamış artk btn gece ordaymışlar sabah 6da yatağa girdim şimdi uyandm diyo. Çok rahatmış amm bnm için de iyi böyle diyo. Herkes oraya geçmeye çalışıyomuş dua ette kalayım burda diyo. Sonrada diyo anamın duaları tutuyo hiç de ananın değil benim dualarım koruyo canikom seni dedi hemn kıskan hemen sakın aksatma diyo

aa kuzu doogum günü unutulurmu dicemde demekki kafasında bi ton şey vardı . annem bile bugun diykiaa senin dogum gunune az kalmış kızz

Valla hatırlamadı ama zaten çok dalgın bir şey söyle onu da unutuyor
Gelsin kafasına kafasına vurcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…