• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

sanırım 9 dan sonra arayamıyorlar

eveeet, yat iştimasından sonra aramaları pek mümkün olmaz kızlaaar, özellikle de acemiliklerinde, ustaya geçtiklerinde kurallar biraz daha esnekleşiyor :51:

Arkadaşlar sevdiceğim bana bi paket hazırlayıp göndermiş çok heycanlıyım sabırsızlıkla beklemekteyim bu ptt kargoya sinir oldum bi getiremediler kargomu ya heycanımı sizinle paylaşmak istedim.

oooo ne güzeeell :31::16:

Bes dk once teslim oldu benim ki :( ne zaman arar ki oooff yaaaa ooooffffff :(

seninki nerdeee? :72:

ilk zamanları böyle olur canım sonra eğitimler filn başlayınca herşey düzene girer arıcağı saatler belli olur.. merak etmeyin aramadı diye kızlar ilk fırsatta arıcağı insan sizsiniz zatennn:16:

çok şükür günde en az 3 defa arıyor bu kadar beklemiyordum acemilikte :16:

askere gitmeden herkes konuşur zaten aaa bir hafta arayamz seni konuşamzsınız filan diye ama öyle olmuyor.benimkide çok sıklıkla arardı Allah'a şükür:9:
şimdide öyleyiz, biraz karşıdakininde düşünceli olmasına bağlı galiba dimi :31:

askere gitmeden herkes konuşur zaten aaa bir hafta arayamz seni konuşamzsınız filan diye ama öyle olmuyor.benimkide çok sıklıkla arardı Allah'a şükür:9:

ohh ne güzeel :16:

benimkisi de öyleydi, bi tek ilk bi iki gün çok sık arayamadı, koşturmaktan dolayı, sonra bi sabah, bi öğle yemeği molasında, bi de gece yatmadan aradı hep acemiliktee :31:

şimdi zaten telefonumuz var, rahatız iyicee :16:

benimkisi de öyleydi, bi tek ilk bi iki gün çok sık arayamadı, koşturmaktan dolayı, sonra bi sabah, bi öğle yemeği molasında, bi de gece yatmadan aradı hep acemiliktee :31:

o zmn düşünceli sevgililerimiz varr:16: bizim daha telfn yok ama yakında olabilirrr:52:

ayy evet evet hiçte öyle değilmiş gerçektenn.öyle tabii:16:

aynen şimdii bide öyleyizz öğle yemeği akşam yemeği bide yatmadan :8::8: inş bizimmmde telefonumuzz olur o zaman gerçekten cok iyi olur. senin adına cok sevindm canım darısı başımıza artık:1:

Back
X