Dedmki yilbasi gunu oglen erkendn arym kutlym kaynanamgln yilbasni aksm gdcm ama erkndn arym diger gelini kutlamadn bn kutlaym once haha:)Ben de görmedimm
Dedm ki yilbasi gunu erkendn kaynanamglinkni kutlaym telde aksm gdcm kendlere ama olsn diger gelndn once bn kutlaym diyrmne sordun bebisss görmedimki ben
Cok anlamli ince dusunceli enste MASSALLAH :)kızlarr bu sabah kargo geldi haftaya bugun dogum gunum aşkısı durmamışş ta oralardan hediye göndermiş bana kurban olurum
Dedm ki yilbasi gunu erkendn kaynanamglinkni kutlaym telde aksm gdcm kendlere ama olsn diger gelndn once bn kutlaym diyrm
Aynen kuzum hehhekutla tabi bebikiiim ya aynen diğer gelinden önce kutla hihihi
Dedmki yilbasi gunu oglen erkendn arym kutlym kaynanamgln yilbasni aksm gdcm ama erkndn arym diger gelini kutlamadn bn kutlaym once haha:)
Hee kiz dusunurm tabi beni cok sevecekler en cok beni yi ha ha ha ha .d kiskancm kaynanam beni sevsn dger grlninden cokAhaha Allah aşkına bunu mu düşündün yaa
:) sevindm tatlm o 2saat rahat konusursnz :)Kızlar kızlar yüreğim sızlarŞimdi aşkitomla konuştum yarına 2saatlik çarşı izni kazanmış menim kuzummm yuppiiiii Koşu yaptırmışlar benim sevdicekte ilk 4e girmiş kapmış izni
Çocuum hava alıcak en çok ona seviniyorum bebeğim yaa:) sevindm tatlm o 2saat rahat konusursnz :)
Dogru kuzum:) bnde yeni cktm hastndn eve dogru yol alyorm.d dpnyorm kzz buz gbi hava yolda donup kalcm hryklmi gotrckler az kaldoÇocuum hava alıcak en çok ona seviniyorum bebeğim yaaSen napıosun nasılsın kuşum?
Ahahahahaha kuzum benim yaaDogru kuzum:) bnde yeni cktm hastndn eve dogru yol alyorm.d dpnyorm kzz buz gbi hava yolda donup kalcm hryklmi gotrckler az kaldo
Kosyum dimi dolmustn hizli varrm ama.bu kesn uyuz uyuz surtorlarAhahahahaha kuzum benim yaaKoş bi an önce evineee sıcacıkktır şimdi evvvv ohhh misss
Hos geldn kuzum napm eve varmk.uzerym sen napyn:))Bebüüüüklerim napıyorsunuzHadi bi toplaşakk yahuuu
Hos geldn kuzum napm eve varmk.uzerym sen napyn:))
haydi toplaşalım bakalımm, ay toparlanmaya çalışıyorum öyle berbat bir gündü ki ne sen sor ne ben söyleyeyim sen nasılsın kuzumBebüüüüklerim napıyorsunuzHadi bi toplaşakk yahuuu
haydi toplaşalım bakalımm, ay toparlanmaya çalışıyorum öyle berbat bir gündü ki ne sen sor ne ben söyleyeyim sen nasılsın kuzum
Yeşim kıııızzzzz yemek yaptın mı bugün bakiyiiim çabbuuuk mutfağaaaHoşbulduk canım napayım yavru ben de eve geldim yemek falan derken uzattım ayaklarımı dinleniyorumKaçta çıkıyosun bebişim sen
Koş damla koş. Damla eve koşKosyum dimi dolmustn hizli varrm ama.bu kesn uyuz uyuz surtorlar
.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?