canımslarr ben geldiim dün akşam misafirlerimiz vardı geç gittiler ondan sonra da okul için işlerim vardı onlarla uğraştım 2 gibi yattım sabah 6:30da kalk işe git 4,5 saat uykuyla ayaktayım ruh gibiyim aksine bugün de baya yoğun ve aksiliklerle dolu bir gündü, sizlerde ne var ne yok özlendiniz bebişler
Pofidikoooo hoşgeldin bebeğimmmmmmcanımslarr ben geldiim dün akşam misafirlerimiz vardı geç gittiler ondan sonra da okul için işlerim vardı onlarla uğraştım 2 gibi yattım sabah 6:30da kalk işe git 4,5 saat uykuyla ayaktayım ruh gibiyim aksine bugün de baya yoğun ve aksiliklerle dolu bir gündü, sizlerde ne var ne yok özlendiniz bebişler
Yeşim kıııızzzzz yemek yaptın mı bugün bakiyiiim çabbuuuk mutfağaaa
Koş damla koş. Damla eve koş
Nerelerdesin pofuduğuuum sen ya yoğun mu geçti günün işler yüzünden mi berbattı kuzucumm, çok şükür iyiyim
hadi ya sildiniz mi sonra ya ay merak ettim bunu söylememeliydin bana püffffBiz dün akşam fotoğraflarımızı yayınladık bebişiim keşke sen de olsaydın hepimiz ne güzel hatunlarmışııız
hoşbulduk canısııııııı napıyosunuz bakiyimPofidikoooo hoşgeldin bebeğimmmmmmsende özlendin bebeğim yaa
Bu da başlangıç sayılır bebeğim tamam olurAhahaha babaannem hamur yapmış bugün aaa tesadüfe bak tam yemek yapıcağım gün bebişiiiiimÇay koysam o da yemekten sayılır mı
İyiyim bebeğimmmm oturuyorum öylee kalkıcam şîmdi azcık bulaşık yıkamam lazımdahadi ya sildiniz mi sonra ya ay merak ettim bunu söylememeliydin bana püffffiş çok yoğundu bebeğiiimm evet ve bir ton aksilik hep iş yüzünden başka bir şey yok çok şükür uykusuzluk dışında birdeeee
hoşbulduk canısııııııı napıyosunuz bakiyim
hadi ya sildiniz mi sonra ya ay merak ettim bunu söylememeliydin bana püffffiş çok yoğundu bebeğiiimm evet ve bir ton aksilik hep iş yüzünden başka bir şey yok çok şükür uykusuzluk dışında birdeeee
hoşbulduk canısııııııı napıyosunuz bakiyim
ayyy ne güzeeeel çok sevindim bebeğimmm rabbim sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin güzel yuvandakızlar bugün küçük olan ev aletlerim gelmiş ben işteykeenn bir tek saç kurutma makinem gelmemiş o da gelecektir bu haftaiçii, kapıdan girdim hemen kapı girişindeydi nasıl hoşuma gitti var yaaa
Normalde 6da cikyorz da bugn kalblkti byle gec cktk braz geldm eve bnde acktm.cok.dHoşbulduk canım napayım yavru ben de eve geldim yemek falan derken uzattım ayaklarımı dinleniyorumKaçta çıkıyosun bebişim sen
Hee ya kaldramadm ama kaldrmyn arkdslr da vr resmlerni rahatm ahahaha.d naslsn kuzumYorma kendini kuzucuum uykuya da vakit ayır bak yorgun düşüyorsun böylee,, arkadaşlar sildi bebişiiiim sevdicekle beni zaten biliyorsunsilemm de kaldıramadı sanırım ama çoookkk geri sayfalarda kaldı hihihiih üzülme sen yaaa
Bu da başlangıç sayılır bebeğim tamam olurEn azından çay yapmayı öğrenmiş olursunnnn Hihihihii
Hahahah vardm kz :) acktm yemek yiymde gelm.d.d.dYeşim kıııızzzzz yemek yaptın mı bugün bakiyiiim çabbuuuk mutfağaaa
Koş damla koş. Damla eve koş
kız burda silmeyi bilmiyorum heee gülme sakınİyiyim bebeğimmmm oturuyorum öylee kalkıcam şîmdi azcık bulaşık yıkamam lazımdaBnm fotom daha duruyo bebiş silmedim benn Hadi sende koyyyyy senide göreliiiim çooook merak ediyoruuum snra hemencik silersiiiin
ay hiç sormaa kuzum cidden yamuldum bugünYorma kendini kuzucuum uykuya da vakit ayır bak yorgun düşüyorsun böylee,, arkadaşlar sildi bebişiiiim sevdicekle beni zaten biliyorsunsilemm de kaldıramadı sanırım ama çoookkk geri sayfalarda kaldı hihihiih üzülme sen yaaa
çok sağol canım benimm amiinnnnA
ayyy ne güzeeeel çok sevindim bebeğimmm rabbim sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin güzel yuvanda
Superms kimisi cay kahve bile yapamiyr ilerleme var hahahaha:))Kızzzzz naptın beni iyice beceriksiz yaptıııın çay koyup kahve yapabiliyorum ama ben ya ağlıcaaam bak senin beni teşvik etmen lazımdııı
Normalde 6da cikyorz da bugn kalblkti byle gec cktk braz geldm eve bnde acktm.cok.d
Superms kimisi cay kahve bile yapamiyr ilerleme var hahahaha:))
Kuşum beniiiim şaka yapıyoum kııııızzz.. Ben senin gözünden anladım hamarat kızsın senKızzzzz naptın beni iyice beceriksiz yaptıııın çay koyup kahve yapabiliyorum ama ben ya ağlıcaaam bak senin beni teşvik etmen lazımdııı
Afiyet olsn bebeğimmmm..Hahahah vardm kz :) acktm yemek yiymde gelm.d.d.d
kız burda silmeyi bilmiyorum heee gülme sakınama atayım ya illa bulurum silmeyi de sevdicekle beni mi istersin sadece beni mi
ay hiç sormaa kuzum cidden yamuldum bugünAllahtan biliyorum seni çok kıskanmadım o yönden bebiş
çok sağol canım benimm amiinnnn
Aşkitonla koy bebeğimmm hepimiz öyle koydukk çnküükız burda silmeyi bilmiyorum heee gülme sakınama atayım ya illa bulurum silmeyi de sevdicekle beni mi istersin sadece beni mi
ay hiç sormaa kuzum cidden yamuldum bugünAllahtan biliyorum seni çok kıskanmadım o yönden bebiş
çok sağol canım benimm amiinnnn
hahah kuzuumm aşk olsun tamam bu akşam telafi edicemYamulma artık dikkat et kendine bi de bizi unutma gel buralara
tamam hayatıım yaa resim upload sitesinde sıkıntı var başka alternatif site var mııAşkitonla koy bebeğimmm hepimiz öyle koydukk çnküüAyyy heycanla bekliyoruuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?