2014 Yarenleri! :)

Biz dün akşam fotoğraflarımızı yayınladık bebişiim keşke sen de olsaydın hepimiz ne güzel hatunlarmışııız

Pofidikoooo hoşgeldin bebeğimmmmmm sende özlendin bebeğim yaa

Nerelerdesin pofuduğuuum sen ya yoğun mu geçti günün işler yüzünden mi berbattı kuzucumm, çok şükür iyiyim

Biz dün akşam fotoğraflarımızı yayınladık bebişiim keşke sen de olsaydın hepimiz ne güzel hatunlarmışııız
hadi ya sildiniz mi sonra ya ay merak ettim bunu söylememeliydin bana püffff iş çok yoğundu bebeğiiimm evet ve bir ton aksilik hep iş yüzünden başka bir şey yok çok şükür uykusuzluk dışında birdeeee
Pofidikoooo hoşgeldin bebeğimmmmmm sende özlendin bebeğim yaa
hoşbulduk canısııııııı napıyosunuz bakiyim

kızlar bugün küçük olan ev aletlerim gelmiş ben işteykeenn bir tek saç kurutma makinem gelmemiş o da gelecektir bu haftaiçii, kapıdan girdim hemen kapı girişindeydi nasıl hoşuma gitti var yaaa

İyiyim bebeğimmmm oturuyorum öylee kalkıcam şîmdi azcık bulaşık yıkamam lazımda Bnm fotom daha duruyo bebiş silmedim benn Hadi sende koyyyyy senide göreliiiim çooook merak ediyoruuum snra hemencik silersiiiin

Yorma kendini kuzucuum uykuya da vakit ayır bak yorgun düşüyorsun böylee,, arkadaşlar sildi bebişiiiim sevdicekle beni zaten biliyorsun silemm de kaldıramadı sanırım ama çoookkk geri sayfalarda kaldı hihihiih üzülme sen yaaa

A
kızlar bugün küçük olan ev aletlerim gelmiş ben işteykeenn bir tek saç kurutma makinem gelmemiş o da gelecektir bu haftaiçii, kapıdan girdim hemen kapı girişindeydi nasıl hoşuma gitti var yaaa
ayyy ne güzeeeel çok sevindim bebeğimmm rabbim sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin güzel yuvanda

Hee ya kaldramadm ama kaldrmyn arkdslr da vr resmlerni rahatm ahahaha.d naslsn kuzum

İyiyim bebeğimmmm oturuyorum öylee kalkıcam şîmdi azcık bulaşık yıkamam lazımda Bnm fotom daha duruyo bebiş silmedim benn Hadi sende koyyyyy senide göreliiiim çooook merak ediyoruuum snra hemencik silersiiiin
kız burda silmeyi bilmiyorum heee gülme sakın ama atayım ya illa bulurum silmeyi de sevdicekle beni mi istersin sadece beni mi
ay hiç sormaa kuzum cidden yamuldum bugün Allahtan biliyorum seni çok kıskanmadım o yönden bebiş

A

ayyy ne güzeeeel çok sevindim bebeğimmm rabbim sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin güzel yuvanda
çok sağol canım benimm amiinnnn

Kızzzzz naptın beni iyice beceriksiz yaptıııın çay koyup kahve yapabiliyorum ama ben ya ağlıcaaam bak senin beni teşvik etmen lazımdııı
Kuşum beniiiim şaka yapıyoum kııııızzz.. Ben senin gözünden anladım hamarat kızsın sen Becerikliiii kuşum benimmm marifettttliiiiiiimmmmm
Hahahah vardm kz :) acktm yemek yiymde gelm.d.d.d
Afiyet olsn bebeğimmmm..

Yamulma artık dikkat et kendine bi de bizi unutma gel buralara

Aşkitonla koy bebeğimmm hepimiz öyle koydukk çnküü Ayyy heycanla bekliyoruuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…