Kuşum beniiiim şaka yapıyoum kııııızzz.. Ben senin gözünden anladım hamarat kızsın senBecerikliiii kuşum benimmm marifettttliiiiiiimmmmm
Afiyet olsn bebeğimmmm..
Kııııızzz maşşalah
umarım olmuşturr sevdicekle gayet tontiş ve benim düz halim normalde ay em bonus
evett öyle diyorlar kuzum yaa nikahta basılacağız bu gidişle siz kardeşsiniz diyeKııııızzz maşşalahÇoook yakışmışsınız ve kardeş gibi benziyosunuz siiizz Yirim ben seniii beyaz peyniiîiirrrr
Anoooommmm gözlerinin taa içi gülüyo yaaaaa maşallaaahheh oldu bir de bonus halimi görün
MASSALLH size kuzm :)
umarım olmuşturr sevdicekle gayet tontiş ve benim düz halim normalde ay em bonus
AhahahahaSöyle yavrum söyle marifetli de ahahah hoşuma gidiyor açın mutfağı len gurme yeşim geliyooorrrr
AhahahahaHamarat yeşimmmm, becerikli yeşimmmm, güzel çay demleyen yeşiimm, gurme yeşimmmmm
Ay ynmda bi arkm var bahsttm basmn etni yedi bnm tesmimide at dusnclerni gorim die deli etto beni atymmi kzlar.d
Daha sevdcgi askere gitmedi kuzum gtsn gelrm diyor.d.dAt şekerim de o niye gelmiyor aramıza
hihihihi aminn bebeğiiimm hepimiz gülelim böyle hep inşallahhhAnoooommmm gözlerinin taa içi gülüyo yaaaaa maşallaaahO gülen yüzün hiiiç solmasın kuzuuu
selam kuzum hoşgeldinSelamlarrr kızçelerrrr
çok teşekkür ederiz bebeğimmmMASSALLH size kuzm :)
at ya gelsin o da buralaraAy ynmda bi arkm var bahsttm basmn etni yedi bnm tesmimide at dusnclerni gorim die deli etto beni atymmi kzlar.d
Daha sevdcgi askere gitmedi kuzum gtsn gelrm diyor.d.d
Kiz arkm bu beyaz giyinen siyah sacli bakn ckarcm kzlar :) sevglsyle olan resminde atcm
Sagol bebegm o senin guzellgn:) tesekkr edyor kuzum smdi sevglsiyle olan resmi atyorm:)Esmer güzeliii maşallahEee güzelliğimiziiin arkadaşı da güzel olucaktı zaten dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?