- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
kız at bizimkinin de haberi yok silersin ben de silcem zatenAyyyy ben de atmak istiyorum da tırsıyorumm aşkitoştoşum görür duyarsa mahveder beni :) ben bişey saklayamam da saf gibi hemen ağzımdan kaçırıveririmm :)
benziyorlar maşallah birbirlerine Allah daim etsin kuzummmmSevgilsyle arkm bu resm var bde kuzularm.d
Sevgilsyle arkm bu resm var bde kuzularm.d
AT kuzum yaa silersn nolcak hpmz gordk brbirmiziAyyyy ben de atmak istiyorum da tırsıyorumm aşkitoştoşum görür duyarsa mahveder beni :) ben bişey saklayamam da saf gibi hemen ağzımdan kaçırıveririmm :)
Eki Görüntüle 1340210 Eveeeeet kurabiyelerde benden ozamaaaaaan
Eki Görüntüle 1340210 Eveeeeet kurabiyelerde benden ozamaaaaaan
Sagol kuzum cok teskkr edyr ocakta gidcek oda yakndr gelmesi kuzucum aramza:) ama dipdibe gor dersn kards gbi andrylar kurbn oldgm ALLAH nasl birlestrysa benzyenleri MASSALLAH hepmze kuzum Ya ALLAHm daim etsn hepmzn askini yaa :)Maşallah onlaraRabbim daim etsin mutluluklarını Çok yakışmışlarrr , ne zaman gidiyor askere sevdiceği
Sağol kuzucummmmYaaa bu yapılmazkkiiiiiiEllerine sağlık kuzucummm
Eeeeee sende çok tatlısııııınnnAmaaaa sen çok mu çok tatlısıııııın ya ımmm enfes görünüyorlarrrr ellerine sağlıkkk
Sagol kuzucum AMIN sizde benziyorsunz MASSALLAH kuzum size bizo gordnmu kz .d gerci bnm kaytli kaldi resmim.skız at bizimkinin de haberi yok silersin ben de silcem zaten
benziyorlar maşallah birbirlerine Allah daim etsin kuzummmm
Ah kuzu ah basta deselerdi bana saniyesnde silerdm kendi resmimi kaldi hepsiBebişlerrr attığınız resimleri 2 dk içinde silmezseniz bir daha silinmiyoooooorr haberiniz olsunn :)
görmedim sizi ya eski sayfalarda kaldı heralde kuzumSagol kuzucum AMIN sizde benziyorsunz MASSALLAH kuzum size bizo gordnmu kz .d gerci bnm kaytli kaldi resmim.s
Dur ataym kuzum resmimizi gör:)görmedim sizi ya eski sayfalarda kaldı heralde kuzumay evet bizde de var o benzerlik teşekkür ederiz bebeğimm
Sagol kuzum cok teskkr edyr ocakta gidcek oda yakndr gelmesi kuzucum aramza:) ama dipdibe gor dersn kards gbi andrylar kurbn oldgm ALLAH nasl birlestrysa benzyenleri MASSALLAH hepmze kuzum Ya ALLAHm daim etsn hepmzn askini yaa :)
Ah kuzu ah basta deselerdi bana saniyesnde silerdm kendi resmimi kaldi hepsi
Kızlaaar ben müsaadenizi istiyimmm gidip bulaşık yıkamam lazım.. Azıcık işim var yani şekerlerÖpüyorum koskocaman hepiniziiii, sarılıyorummm sımsıkııı
bekliyorum bebeğimDur ataym kuzum resmimizi gör:)
hadi kolay gelsin bebeğimm gel biz buralardayız sonra daKızlaaar ben müsaadenizi istiyimmm gidip bulaşık yıkamam lazım.. Azıcık işim var yani şekerlerÖpüyorum koskocaman hepiniziiii, sarılıyorummm sımsıkııı
çirkinler sizii, sizin resminizi ilk defa görüyorum ben heeeEki Görüntüle 1340218 Ayyy bu da bizizzzz. Resmi düz çeviremiyorum ama artk olduğu kadar olmadığı kader :) tombiş ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?