2014 Yarenleri! :)

Maşallah onlara Rabbim daim etsin mutluluklarını Çok yakışmışlarrr , ne zaman gidiyor askere sevdiceği
Sagol kuzum cok teskkr edyr ocakta gidcek oda yakndr gelmesi kuzucum aramza:) ama dipdibe gor dersn kards gbi andrylar kurbn oldgm ALLAH nasl birlestrysa benzyenleri MASSALLAH hepmze kuzum Ya ALLAHm daim etsn hepmzn askini yaa :)

Bebişlerrr attığınız resimleri 2 dk içinde silmezseniz bir daha silinmiyoooooorr haberiniz olsunn :)

Sagol kuzum cok teskkr edyr ocakta gidcek oda yakndr gelmesi kuzucum aramza:) ama dipdibe gor dersn kards gbi andrylar kurbn oldgm ALLAH nasl birlestrysa benzyenleri MASSALLAH hepmze kuzum Ya ALLAHm daim etsn hepmzn askini yaa :)

Amin bebeğiiiimmm Ama biz sevdicekle benzemiyoruz hiç yaaaa

Kızlaaar ben müsaadenizi istiyimmm gidip bulaşık yıkamam lazım.. Azıcık işim var yani şekerler Öpüyorum koskocaman hepiniziiii, sarılıyorummm sımsıkııı

Ayyy bu da bizizzzz. Resmi düz çeviremiyorum ama artk olduğu kadar olmadığı kader :) tombiş ben :)

Kalması önemli değil Enes beni gebertir liiime liiime doğrar :) ki 2 dk içnde silemedim kaldı resim glb :) bu aramızda bir sırrr kızlaarrr :)

Dur ataym kuzum resmimizi gör:)
bekliyorum bebeğim
Kızlaaar ben müsaadenizi istiyimmm gidip bulaşık yıkamam lazım.. Azıcık işim var yani şekerler Öpüyorum koskocaman hepiniziiii, sarılıyorummm sımsıkııı
hadi kolay gelsin bebeğimm gel biz buralardayız sonra da
Eki Görüntüle 1340218 Ayyy bu da bizizzzz. Resmi düz çeviremiyorum ama artk olduğu kadar olmadığı kader :) tombiş ben :)
çirkinler sizii, sizin resminizi ilk defa görüyorum ben heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…