Bizde benzemioz bi goz benzio kuzi aman gonuller bir olsunda kuzum:)Amin bebeğiiiimmmAma biz sevdicekle benzemiyoruz hiç yaaaa
Hihihihi evet çirkiniz :) ve asla benzemeyip tamamen zıttız o upuzun boylu ben normal :) 20 cm e yakın var araöızdabekliyorum bebeğim
hadi kolay gelsin bebeğimm gel biz buralardayız sonra da
çirkinler sizii, sizin resminizi ilk defa görüyorum ben heee
Aman nolck kuzum o kdr konslyr km dikkt edp bakack.d.dBenim de kaldı nolurkii
nasip işte benzerliği falan da bakmıyor gönül işleri bunlar bebeğimmHihihihi evet çirkiniz :) ve asla benzemeyip tamamen zıttız o upuzun boylu ben normal :) 20 cm e yakın var araöızda
çok tatlısınız kuzum sizler de yaa maşallah Allah bozmasınn
AMIN kuzum cumlemznkini bozmasn tskr edrm btane dha attm:)nasip işte benzerliği falan da bakmıyor gönül işleri bunlar bebeğimm
ALLAHm bozmasn kuzum MASSALLAH:) sizeHihihihi evet çirkiniz :) ve asla benzemeyip tamamen zıttız o upuzun boylu ben normal :) 20 cm e yakın var araöızda
Maşallah kuzucum Allah ayırmasın kem gözlerden korusun sizi de :)
Amiiiiin cümlemiziii kuzummmALLAHm bozmasn kuzum MASSALLAH:) size
Aynen kuzum nasip işte :)nasip işte benzerliği falan da bakmıyor gönül işleri bunlar bebeğimm
gördüm kuzumm hepiciklerimize maşallahAMIN kuzum cumlemznkini bozmasn tskr edrm btane dha attm:)
kaderrr nasibimizde ne varsa o kuzumAynen kuzum nasip işte :)
AMIN kuzum RABBIM hepimzi korusun Ayirmasn hic birimzden INSALLAH :)Maşallah kuzucum Allah ayırmasın kem gözlerden korusun sizi de :)
AMIN beybi :) MASSALLAH hepimizeeegördüm kuzumm hepiciklerimize maşallah
Hahaha ay kuzum deli ederler adami yaa bnmkde sogk konstu ardgnda cnmi skti bugn dedm neyn var kz yok brseym sessiz konstm yakalanmaym die paranoyami olsun diyr bana sus sus dedm.dayy kızlar az önce mesajlaşıyoruz sevdicekle, baktım durup dururken çok alakasız bir şeye alınganlık yapıyor ifade falan kullanmamaya başladı hmm tamam anladım falan kısa kısa cevaplar elim ayağım kesildi başladım ağlamaya o kadar sinir oldum ki heh dedim içimden nazar değdi işte falan sonra baktım bu gülücük koydu bir sürü bu da nazar boncuğumuz olsun dedim diyor bayadır tartışmıyoruz azcık sinirlendiriyim seni istedim diyor dedim yürü git bir daha yapma böyle şeyler bakarız diyor uyuz adam
hahaha ah bu askerliğin sonunda takıcaz hepimiz hınileri bu gidişleHahaha ay kuzum deli ederler adami yaa bnmkde sogk konstu ardgnda cnmi skti bugn dedm neyn var kz yok brseym sessiz konstm yakalanmaym die paranoyami olsun diyr bana sus sus dedm.d
Sorma.kuzu yaa akil hastnsnde yatrm ben herlde.dhahaha ah bu askerliğin sonunda takıcaz hepimiz hınileri bu gidişle
hepimiz öyle kuzum ya hunili fotoğraflarımızı da koyarık artıkSorma.kuzu yaa akil hastnsnde yatrm ben herlde.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?