- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Hahaha ay ALLAH gostermsn kz.dhepimiz öyle kuzum ya hunili fotoğraflarımızı da koyarık artık
Hahah ay yazk kz :)Ahaahahhah ne diye uğraşıyolarbnmkide bgn kıskndırıyo beni yerim rahat ya anamın duaları tuttu dedi güldü hıı dedm snra diyo yerimi değişmesnler dua ette,dedm anan etsin dua bnmkiler işe yramaz geç kalmştn sok heemn laf diyo
Benmkide delrck az kaldi.dhayırlısı be gülüm
anam bir de onlar delirmesin biz kendimizi zor idare ediyoruzBenmkide delrck az kaldi.d
AYnen.d.d ayy tokum ama canm kebap cekyr bnm olsada yesek .danam bir de onlar delirmesin biz kendimizi zor idare ediyoruz
ya gece gece sus kızAYnen.d.d ayy tokum ama canm kebap cekyr bnm olsada yesek .d
Iyi aksamlar tatlm naslsn:)iyi aksamlar canlarr
iyi akşamlar fıstıkk hoşgeldiniyi aksamlar canlarrsizi opebilirmiyimmm
Haha telvzynda gosterdiler kz cnm cekti dusunur dmi izliyenleri insan ha bire telvzynda gsteryrlr bn napaym kuzumya gece gece sus kız
ay biz rahmetli anneannemle öyleydik gece falan hiç dinlemezdik televizyonda bir şey çeksin canımız hiç vakit kaybetmeden verirdik siparişi ah ahHaha telvzynda gosterdiler kz cnm cekti dusunur dmi izliyenleri insan ha bire telvzynda gsteryrlr bn napaym kuzum
ALLAH rahmet eglesn bnm oyle anneannem olmadi hic spars edek anca drrdi getttitrde yiyek hesap bana kitlenrdiay biz rahmetli anneannemle öyleydik gece falan hiç dinlemezdik televizyonda bir şey çeksin canımız hiç vakit kaybetmeden verirdik siparişi ah ah
amin canım benim... hahaha kıyamam ya yok ben o yönden rahattım anneanne bank 7/24ALLAH rahmet eglesn bnm oyle anneannem olmadi hic spars edek anca drrdi getttitrde yiyek hesap bana kitlenrdicani saolsn tabi.d.d
saol tatlim bugun kotu baslasa da erdim saolasun yatmadan askimi deprestirdiIyi aksamlar tatlm naslsn:)
hosbulduk canimcimmmiyi akşamlar fıstıkk hoşgeldin
Herkese oyle aneanne nasp etsn kz bnm nenem oyle olaydi artk kanal kanal arardm yemek gostern tv acrdm alsn die hahahah :)amin canım benim... hahaha kıyamam ya yok ben o yönden rahattım anneanne bank 7/24
Aman kotu baslamasnda btmesnde kuzum:) bende oyiym cok sukr senin hastne isi vardi noldu snra gittnmi.kuzusaol tatlim bugun kotu baslasa da erdim saolasun yatmadan askimi deprestirdisen nasilsin bebegimm :)
hosbulduk canimcimmmnasilsin yoktun dun merak ettik seni
ay sorma misafirler çok geç gitti okul için işlerim vardı yattığımda saat 2ydi zaten 4,5 saatlik uykuyla geçirdim bütün günü kabus gibiydi kuzummsaol tatlim bugun kotu baslasa da erdim saolasun yatmadan askimi deprestirdisen nasilsin bebegimm :)
hosbulduk canimcimmmnasilsin yoktun dun merak ettik seni
amiinnnnn hahahah bizimki kendi açardı vallaaHerkese oyle aneanne nasp etsn kz bnm nenem oyle olaydi artk kanal kanal arardm yemek gostern tv acrdm alsn die hahahah :)
yok be kuzu gidemedim son dkk musteri geldi kacirdim randevuyu :/ artik yarin cuma gunu randevu icin aricam cunku ben yarin egitime gidicem gec geliyorum randevu almak icin gec kaliyorum.. artik ocagin ortalarina kaldi mecburenAman kotu baslamasnda btmesnde kuzum:) bende oyiym cok sukr senin hastne isi vardi noldu snra gittnmi.kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?