2014 Yarenleri! :)

Ahaahahhah ne diye uğraşıyolar bnmkide bgn kıskndırıyo beni yerim rahat ya anamın duaları tuttu dedi güldü hıı dedm snra diyo yerimi değişmesnler dua ette,dedm anan etsin dua bnmkiler işe yramaz geç kalmştn sok heemn laf diyo

Haha telvzynda gosterdiler kz cnm cekti dusunur dmi izliyenleri insan ha bire telvzynda gsteryrlr bn napaym kuzum
ay biz rahmetli anneannemle öyleydik gece falan hiç dinlemezdik televizyonda bir şey çeksin canımız hiç vakit kaybetmeden verirdik siparişi ah ah

ay biz rahmetli anneannemle öyleydik gece falan hiç dinlemezdik televizyonda bir şey çeksin canımız hiç vakit kaybetmeden verirdik siparişi ah ah
ALLAH rahmet eglesn bnm oyle anneannem olmadi hic spars edek anca drrdi getttitrde yiyek hesap bana kitlenrdi cani saolsn tabi.d.d

saol tatlim bugun kotu baslasa da erdim saolasun yatmadan askimi deprestirdi sen nasilsin bebegimm :)

hosbulduk canimcimmm nasilsin yoktun dun merak ettik seni
ay sorma misafirler çok geç gitti okul için işlerim vardı yattığımda saat 2ydi zaten 4,5 saatlik uykuyla geçirdim bütün günü kabus gibiydi kuzumm

Herkese oyle aneanne nasp etsn kz bnm nenem oyle olaydi artk kanal kanal arardm yemek gostern tv acrdm alsn die hahahah :)
amiinnnnn hahahah bizimki kendi açardı vallaa

Aman kotu baslamasnda btmesnde kuzum:) bende oyiym cok sukr senin hastne isi vardi noldu snra gittnmi.kuzu
yok be kuzu gidemedim son dkk musteri geldi kacirdim randevuyu :/ artik yarin cuma gunu randevu icin aricam cunku ben yarin egitime gidicem gec geliyorum randevu almak icin gec kaliyorum.. artik ocagin ortalarina kaldi mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…