Hahaha formumu korumam lazm kuzum bnm ya yememlym fazla bak tvde.goryrm gozm doysn yeter ahahaha arada yicem ama.o kdri cok kilo yapmaz .day sorma misafirler çok geç gitti okul için işlerim vardı yattığımda saat 2ydi zaten 4,5 saatlik uykuyla geçirdim bütün günü kabus gibiydi kuzumm
amiinnnnn hahahah bizimki kendi açardı vallaa
Anladm kuzum ya ihmal etme sakn al randvyu. Yeniylda gelyor ugur getrir bze hepimze INSALLAH:)yok be kuzu gidemedim son dkk musteri geldi kacirdim randevuyu :/ artik yarin cuma gunu randevu icin aricam cunku ben yarin egitime gidicem gec geliyorum randevu almak icin gec kaliyorum.. artik ocagin ortalarina kaldi mecburen
ay sorma misafirler çok geç gitti okul için işlerim vardı yattığımda saat 2ydi zaten 4,5 saatlik uykuyla geçirdim bütün günü kabus gibiydi kuzumm
amiinnnnn hahahah bizimki kendi açardı vallaa
tamam canim merak etme sende alicam insallah :) amaan yeniyili biz pek kutlamiyoruz canim :) ama insallahhhh tabi :)Anladm kuzum ya ihmal etme sakn al randvyu. Yeniylda gelyor ugur getrir bze hepimze INSALLAH:)
valla ben de sıkıyorum kendimi bugün siyah dar pantolon giydim siyah dar bir badi yine üzerime de düz böyle sardı komple eneem gelen giden ne kadar zayıflamışsın falan dedi, dedim bilerek giydim zaten zayıfladığım görünsün diyeHahaha formumu korumam lazm kuzum bnm ya yememlym fazla bak tvde.goryrm gozm doysn yeter ahahaha arada yicem ama.o kdri cok kilo yapmaz .d
yatıcam kuzum sevdicekte yatsın şimdi nöbetten dönüyor yatarız birazdanay gecmis gitmis sukur canim hadi gecmis olsun erken yat bugun de al uykunu kuzuum
Kizz siyaah zayf gosterr ztn kurnaz seni.d.d bnada bugn dediler basenlern cook ckms kilo almssn fazla moralmn icne ettlervalla ben de sıkıyorum kendimi bugün siyah dar pantolon giydim siyah dar bir badi yine üzerime de düz böyle sardı komple eneem gelen giden ne kadar zayıflamışsın falan dedi, dedim bilerek giydim zaten zayıfladığım görünsün diye
yatıcam kuzum sevdicekte yatsın şimdi nöbetten dönüyor yatarız birazdan
Kuzum evde gecryrz bzde cerez yemek falan oyle yani migdemz bos durmyr haha.dtamam canim merak etme sende alicam insallah :) amaan yeniyili biz pek kutlamiyoruz canim :) ama insallahhhh tabi :)
Iyi geceler tatlm ruyanda sevdcgni gor ALLAH rahtlk versn:)İyi gecelerrrr beybilerrr tatlı rüyalar,, sevdicek yattı ben de oturmayayım çok öptüm hepiniziii
tamam kusumm :) hadi sizde beraber yatinnvalla ben de sıkıyorum kendimi bugün siyah dar pantolon giydim siyah dar bir badi yine üzerime de düz böyle sardı komple eneem gelen giden ne kadar zayıflamışsın falan dedi, dedim bilerek giydim zaten zayıfladığım görünsün diye
yatıcam kuzum sevdicekte yatsın şimdi nöbetten dönüyor yatarız birazdan
hee o standarttt zaten kuzu hahaKuzum evde gecryrz bzde cerez yemek falan oyle yani migdemz bos durmyr haha.d
haha kıyamam yaa yok genelde daha bol giyinirdim siyah yine de giyerdim ama bugün bilerek dar giydim ohKizz siyaah zayf gosterr ztn kurnaz seni.d.d bnada bugn dediler basenlern cook ckms kilo almssn fazla moralmn icne ettlercanilerr
tamam kuzumm hadi iyi uykular öptüümmmİyi gecelerrrr beybilerrr tatlı rüyalar,, sevdicek yattı ben de oturmayayım çok öptüm hepiniziii
kıyamam yaa can işte aşk işteee napcaksınızz nelerle avunuyoruzztamam kusumm :) hadi sizde beraber yatinn
burda saat 9 olmasina ragmen erdiyle ayni anda yatayim diye yataga giriyorum biliyomusunuz :)
bende cok optum kzuuum sanada iyi gecelerr :)İyi gecelerrrr beybilerrr tatlı rüyalar,, sevdicek yattı ben de oturmayayım çok öptüm hepiniziii
Aynen kuzum zatn demn tv de kebap gordm canim cekti varya bzleri hc dusnmyrlr gorurlermi canlari cekmezmi die..dhee o standarttt zaten kuzu hahaolmazsa olmazz
Hehe kz onlrda citi piti hastndki persneller btane var ama ayni guvenlk gbi gens kadn massallahi var.d.d.haha kıyamam yaa yok genelde daha bol giyinirdim siyah yine de giyerdim ama bugün bilerek dar giydim ohinşallah onlara da öyle derler kuzum hıh
tamam kuzumm hadi iyi uykular öptüümmm
kıyamam yaa can işte aşk işteee napcaksınızz nelerle avunuyoruzz
sorma kuzuummm :) biz gece uyuyamadigim zamanlarda toygari dinliyoruz sardunyalar sarkisi huzur veriyo bize :) onu dinle oyle uyu dedi bende oyle yapicam simdi :)haha kıyamam yaa yok genelde daha bol giyinirdim siyah yine de giyerdim ama bugün bilerek dar giydim ohinşallah onlara da öyle derler kuzum hıh
tamam kuzumm hadi iyi uykular öptüümmm
kıyamam yaa can işte aşk işteee napcaksınızz nelerle avunuyoruzz
Kalıyor canım kalıyor maalesef
1 ay önce falan bana demesin mi komutanlar sağolsun yeni yeni küfürler öğrendim
hahaha allah seniiiiiAynen kuzum zatn demn tv de kebap gordm canim cekti varya bzleri hc dusnmyrlr gorurlermi canlari cekmezmi die..d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?