- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
oleeeey be kuzum gelmissskizlar bn geldim :)
bebeğim ya isler cok yogun 8 9 çalışıyorum o yüzden gelemedim bnde seni özledim kioleeeey be kuzum gelmisssnerelerdesin kuzum ozledim seni yaaa
oy kuzum dikkat et kendine dinlenmeye bak eve gelince :) bende ne olsun ayni kuzum ya iş yerinde sıkıntılar var sinir oluyorum bi kac kişiye, onun haricinde askimi cok ozluyorum iste balim standart :) herseye ragmen sukrediyorum varligina balim oyle iste :)bebeğim ya isler cok yogun 8 9 çalışıyorum o yüzden gelemedim bnde seni özledim kiNasılsın bakim ne var ne yok demetimm :)
aman bankada musteri ayri dert,is arkadaslari ayri dert..takma kuzum kafana bosver...oy kuzum dikkat et kendine dinlenmeye bak eve gelince :) bende ne olsun ayni kuzum ya iş yerinde sıkıntılar var sinir oluyorum bi kac kişiye, onun haricinde askimi cok ozluyorum iste balim standart :) herseye ragmen sukrediyorum varligina balim oyle iste :)
sen nasilsin kuzum askerin hastaneye gidecekti gitti mi?
Bnide gormsne az kaldi ama hala siskoyumhahaha allah seniiiiibenimde cok acil diyete girmem lazim erdimin beni gormesine az kaldiii en son yazin gorustukk ah ahh
Hos geldn yawri.dkizlar bn geldim :)
hb kuzu napiosun :)Hos geldn yawri.d
aynen oyle kuzu bide yeni sayilirim diye ustume cok geliyolar bazennnaman bankada musteri ayri dert,is arkadaslari ayri dert..takma kuzum kafana bosver...
oyy erdini mi ozledin kiyamam kuzum. .bizde de durumlar ayni,daha komutan gondermemis doktora bakalım keyfi ne zaman gelicekte gondericek bekliyoruz
kiz senin neren sisko susBnide gormsne az kaldi ama hala siskoyum
iyi yapiosun tabi kuzum ,ztn ortam farketmiyo yeni elemanın heryerde ustune gidiyorlar pislikleraynen oyle kuzu bide yeni sayilirim diye ustume cok geliyolar bazennntakmiyorum yavrum atiyorum hemen ustumden
ozledim ki ne ozledim artik 4 senedir sabretmekten ozlemekten yoruldum :) hayirlisi :).
ayi komutan aynisini oda ceksin de gorsun gununu tobe tobee beddua okumuyorum ama insafa gelir belkii allaha havale ediyoruzzz
yok yok kuzum fistiksin fıstıkkiz senin neren sisko susbenim 15 kilom var resmen
Safak kacti kuzum burda isyana baglck kisi varsa oda ben olmalydm.dOoffff ben de artık demek istiyorum ki aaşkitoşkom nöbetten döndü birzdan yatarız diye offfffff yine isyana bağladım
O esli halimden eser yok.simdi:) senin neren sisko kz asl MASSALLAHn var:)kiz senin neren sisko susbenim 15 kilom var resmen
Insallah basagimmm insallah :) erdi nisanlim olsun artik annesini babasini taniyim istiyorum bizimkilerle tanissin en cok nenemle dedemle tanissin istiyorummmm :)iyi yapiosun tabi kuzum ,ztn ortam farketmiyo yeni elemanın heryerde ustune gidiyorlar pislikler
kuzum az kaldı ozlemlerin bitmesine,cogu bitti gitti bak,hem askerden sonrası kolay bitanem,hersey netlesicek inşallah az daha sabir:)
valla bnde beddua etmek istemiyorum ama bzn Tutamıyorum kndimi, inşallah insafa gelir bebegim..askerim de bna yukleniyo bunaldikca,alttan almaya çalışıyorum bnde napim.
yok basagim ya o resimlerin ustune 7 kilo say resimlerde de fazla vardi zaten 7 kilo daha etti 14 kilo :) erdinin yanina yakismam uymam lazim :/yok yok kuzum fistiksin fıstık
yavru kilomu soylemem kompleksliyimO esli halimden eser yok.simdi:) senin neren sisko kz asl MASSALLAHn var:)
hepsi olucak inşallah demetim annesine anne dedigin gunlerde gelicek inşallah bn inanıyorum hem senn gibi gelin mi bulcaklar be kuzum:)Insallah basagimmm insallah :) erdi nisanlim olsun artik annesini babasini taniyim istiyorum bizimkilerle tanissin en cok nenemle dedemle tanissin istiyorummmm :)
etme etme beddua cok kotu kuzum.. alttan al balim onun orda piskolojisini hicbirimiz tahmin bile edemeyizbazen burda trip yapiyolar goruyorum cok kiziyorum askerlerin bu kadar ustune gidilmez ya
yok basagim ya o resimlerin ustune 7 kilo say resimlerde de fazla vardi zaten 7 kilo daha etti 14 kilo :) erdinin yanina yakismam uymam lazim :/
Ben 57kiloyum kuzu dusun yani firlcam 60 ayavru kilomu soylemem kompleksliyimama duysan oyle demezsin oha dersin direkkk
yazdım ya bebekim gormedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?