2014 Yarenleri! :)

Ooffff ben de artık demek istiyorum ki aaşkitoşkom nöbetten döndü birzdan yatarız diye offfffff yine isyana bağladım

bebeğim ya isler cok yogun 8 9 çalışıyorum o yüzden gelemedim bnde seni özledim ki Nasılsın bakim ne var ne yok demetimm :)
oy kuzum dikkat et kendine dinlenmeye bak eve gelince :) bende ne olsun ayni kuzum ya iş yerinde sıkıntılar var sinir oluyorum bi kac kişiye, onun haricinde askimi cok ozluyorum iste balim standart :) herseye ragmen sukrediyorum varligina balim oyle iste :)

sen nasilsin kuzum askerin hastaneye gidecekti gitti mi?

aman bankada musteri ayri dert,is arkadaslari ayri dert..takma kuzum kafana bosver...
oyy erdini mi ozledin kiyamam kuzum. .bizde de durumlar ayni,daha komutan gondermemis doktora bakalım keyfi ne zaman gelicekte gondericek bekliyoruz

aman bankada musteri ayri dert,is arkadaslari ayri dert..takma kuzum kafana bosver...
oyy erdini mi ozledin kiyamam kuzum. .bizde de durumlar ayni,daha komutan gondermemis doktora bakalım keyfi ne zaman gelicekte gondericek bekliyoruz
aynen oyle kuzu bide yeni sayilirim diye ustume cok geliyolar bazennn takmiyorum yavrum atiyorum hemen ustumden

ozledim ki ne ozledim artik 4 senedir sabretmekten ozlemekten yoruldum :) hayirlisi :).

ayi komutan aynisini oda ceksin de gorsun gununu tobe tobee beddua okumuyorum ama insafa gelir belkii allaha havale ediyoruzzz

iyi yapiosun tabi kuzum ,ztn ortam farketmiyo yeni elemanın heryerde ustune gidiyorlar pislikler

kuzum az kaldı ozlemlerin bitmesine,cogu bitti gitti bak,hem askerden sonrası kolay bitanem,hersey netlesicek inşallah az daha sabir:)

valla bnde beddua etmek istemiyorum ama bzn Tutamıyorum kndimi, inşallah insafa gelir bebegim..askerim de bna yukleniyo bunaldikca,alttan almaya çalışıyorum bnde napim.

Insallah basagimmm insallah :) erdi nisanlim olsun artik annesini babasini taniyim istiyorum bizimkilerle tanissin en cok nenemle dedemle tanissin istiyorummmm :)

etme etme beddua cok kotu kuzum.. alttan al balim onun orda piskolojisini hicbirimiz tahmin bile edemeyiz bazen burda trip yapiyolar goruyorum cok kiziyorum askerlerin bu kadar ustune gidilmez ya
yok yok kuzum fistiksin fıstık
yok basagim ya o resimlerin ustune 7 kilo say resimlerde de fazla vardi zaten 7 kilo daha etti 14 kilo :) erdinin yanina yakismam uymam lazim :/

hepsi olucak inşallah demetim annesine anne dedigin gunlerde gelicek inşallah bn inanıyorum hem senn gibi gelin mi bulcaklar be kuzum:)
ayrica erdinin yanina yakismaz olur musun senn kalbinin güzelliği yüzüne vurmus resmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…