2014 Yarenleri! :)

hepsi olucak inşallah demetim annesine anne dedigin gunlerde gelicek inşallah bn inanıyorum hem senn gibi gelin mi bulcaklar be kuzum:)
ayrica erdinin yanina yakismaz olur musun senn kalbinin güzelliği yüzüne vurmus resmn
ya canimmsin insallah basagim cok saol gercekten sende oylesin cok seviyom seni :) benim gibi gelin bulurlar hatta daha iyisini de.. ilk tanistigimiz sene erdiden ayrilmayi bile dusundum kapali gelin isterler ben bunu nasil yaparim onun ailesine diye ama tabi, nasil ayrilirim en sevdigimden sacmaladigimi anladim..

erdinin yaninda kaba duruyon dediklerinde kalbinin guzelligi malesef yetmiyo yavrum.. okadar kalbim kirik ki o sozlere gercekten.. bi insan kendi icin zayiflar demi yada sevgilisine guzel gorunmek ister? ben millet icin zayifliyorum

ya bebeğim hersey kapalı olmak degil ki , seni tanimadiklari icin önyargılı olabilirler ilk basta ama taniyinca anlayacaklar kuzum cidden cok ince dusuncelisin,hassassin belki yüzyüze tanismadik ama yinede bn hissediyorum,senn kimseyi kirip uzecegine ihtimal vermiyorum balim:) cok seviyorum kiz bnde seni..

amann kuzum kotu niyetli insanlar soyleyecekse herseye bi kulp takarlar..ztn iyi niyetle soylense oyle bi cümle kurulmaz pis kiskanclar cok kafana takiliyosa verirsin demetim tek dert o olsun boyun uzun bi kac kilo versen yeter bnce.

Kuzum sen milleti ne takiyon ya onlar donsun kendlerne baksn senin sevdcek byle begenms seni kimene takma kuzum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…