Görmedim valla kuzum bende diorm nye cvp vermiyoryazdım ya bebekim gormedin mi
boy kac tatlimBen 57kiloyum kuzu dusun yani firlcam 60 a
ya canimmsinhepsi olucak inşallah demetim annesine anne dedigin gunlerde gelicek inşallah bn inanıyorum hem senn gibi gelin mi bulcaklar be kuzum:)
ayrica erdinin yanina yakismaz olur musun senn kalbinin güzelliği yüzüne vurmus resmn
olur muu kiz öyle sey az konusim sizle diye geldim ztn :)Görmedim valla kuzum bende diorm nye cvp vermiyor
gel kuzum sende gel katil sohbete :) siz nisanlimiydiniz canim?Beni duyan Yok mu hiiiicccc
Haha:) olurmu hic tatlm hos geldnBeni duyan Yok mu hiiiicccc
Iyi yaptn tatlm ne var ne yok:)))olur muu kiz öyle sey az konusim sizle diye geldim ztn :)
Boy 1.65 kuzum.dboy kac tatlim
ya bebeğim hersey kapalı olmak degil ki , seni tanimadiklari icin önyargılı olabilirler ilk basta ama taniyinca anlayacaklar kuzum cidden cok ince dusuncelisin,hassassin belki yüzyüze tanismadik ama yinede bn hissediyorum,senn kimseyi kirip uzecegine ihtimal vermiyorum balim:) cok seviyorum kiz bnde seni..ya canimmsininsallah basagim cok saol gercekten sende oylesin cok seviyom seni :) benim gibi gelin bulurlar hatta daha iyisini de.. ilk tanistigimiz sene erdiden ayrilmayi bile dusundum kapali gelin isterler ben bunu nasil yaparim onun ailesine diye ama tabi, nasil ayrilirim en sevdigimden sacmaladigimi anladim..
erdinin yaninda kaba duruyon dediklerinde kalbinin guzelligi malesef yetmiyo yavrum.. okadar kalbim kirik ki o sozlere gercekten.. bi insan kendi icin zayiflar demi yada sevgilisine guzel gorunmek ister? ben millet icin zayifliyorum
kuzu 53 olsan ideal bnce bnde 55 flnim 52 istiom :)Boy 1.65 kuzum.d
Kuzum sen milleti ne takiyon ya onlar donsun kendlerne baksn senin sevdcek byle begenms seni kimene takma kuzum yaaya canimmsininsallah basagim cok saol gercekten sende oylesin cok seviyom seni :) benim gibi gelin bulurlar hatta daha iyisini de.. ilk tanistigimiz sene erdiden ayrilmayi bile dusundum kapali gelin isterler ben bunu nasil yaparim onun ailesine diye ama tabi, nasil ayrilirim en sevdigimden sacmaladigimi anladim..
erdinin yaninda kaba duruyon dediklerinde kalbinin guzelligi malesef yetmiyo yavrum.. okadar kalbim kirik ki o sozlere gercekten.. bi insan kendi icin zayiflar demi yada sevgilisine guzel gorunmek ister? ben millet icin zayifliyorum
Haha:) olurmu hic tatlm hos geldn
Evet kuzum o gelens kasr ins zayflrm az da olsa yaa.s senin kilon ideal kuzum yaakuzu 53 olsan ideal bnce bnde 55 flnim 52 istiom :)
kuzu bnde bisi yok bnmki paso komutana kizip bna atarlaniyo :) bugunde aramadiIyi yaptn tatlm ne var ne yok:)))
Hos geldin babyGüzel yarenler ben geldimmmmmYatmadan bi merhaba diyim dedim
bnmki cok zayif ya, ayicik dio bnaEvet kuzum o gelens kasr ins zayflrm az da olsa yaa.s senin kilon ideal kuzum yaa
gel kuzum sende gel katil sohbete :) siz nisanlimiydiniz canim?
Denizimmm hoş geldin canım m :)Güzel yarenler ben geldimmmmmYatmadan bi merhaba diyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?