2014 Yarenleri! :)

kuzu bnde bisi yok bnmki paso komutana kizip bna atarlaniyo :) bugunde aramadi

sende ne var ne yok bakim
Tatlm altran al boyleler orda snrlennce bze patlyrlr biz yumusatmamz lazm. Bnde ne olsn kavglydm bnmkyle hastnlere gtms 4gun bni ondn aramams sylemdi de kzdm teli kapdm snra yumusadm tabi.d bugn armdi iste benide bakalm gelsnler temelli yaslncm onun yuznden

aaa geçmiş olsun yavruu neyi var askerinin,bide cocuk hasta yüzüne teli kapatmış deli kiz:)

Ben hep buradyim kuzu da selam verdim Alan olmadi bende yine SES vereyim Dedim sende duydun beni :) nasilsin canm :)
Kuzum valla gormedm kz yksa cvp verrm ask.olsun:) iyiym cok sukur tatlm benmkiyle az gel gitler yasadm smdi iyiyz cok sukr bugn aramadi bi ariyor snra bi bakmssn bi hafta aramyr dengesz iste.d sen naslsn bakalm:)

oyle balim erdi de aynisini diyo seni taniyinca sevecekler skma canini diyo ama icten ice neyle karsilasacgimi biliyorum.. ama sorun degil sonucta ben sevdim erdiyi ailesini de sevicem ne olursa olsun idare edicez hepimiz..

hepimizin hakkinda hayirlisi kuzum insallah hepimiz sevilen gelinlerden oluruz :)

vericem canim bakalim gitmeden bi 6 7 kiloya da raziyim insallah veririm :)
Güzel yarenler ben geldimmmmm Yatmadan bi merhaba diyim dedim
aha bi tatlim daha gelmis :) hg denizimmm bulasik mi yikadin kiiz :)

aaa geçmiş olsun yavruu neyi var askerinin,bide cocuk hasta yüzüne teli kapatmış deli kiz:)
Kz haber vermedi ama bana bde bana gulerk dedki anneme ispiyonlarsn aa iki djka ispyncu yapti beni .d ddmki hastlgni sylemem uzlmsnler die benclmym bn dedm bunu icnde tavr yaptm.d.d merdvenden dusmus sakar onune bakmyr inerken yere baksana onune bakyo e inerek hizlica iste deliyle ugrasyrm ben.d ayfni burkms ama bsey olmams sukur:)

aferin kuzum. .Böyle pozitiff oluyoruz hep anlaştık mi

ayy alemsin kuzu yaa :) iyi cok şükür bisi olmamis..

Hoşbuldum demetiiiiimmmm.. Yıkadım kıııız bulaşık makinem yokki bnim elceğizlerimle yıkıyorummm Nasılsın kuşuuuuum?

hggg bebeğim :)
Hb tatlım nasılsın :)
Kuzum valla gormedm kz yksa cvp verrm ask.olsun:) iyiym cok sukur tatlm benmkiyle az gel gitler yasadm smdi iyiyz cok sukr bugn aramadi bi ariyor snra bi bakmssn bi hafta aramyr dengesz iste.d sen naslsn bakalm:)
Canm bnm güldürdün beni Allah seni deli kız :) aksi birşey yoktur umarım tatlım ters giden birşeyler
Arada atış eğitimleri oluyor kuzu ondan vakit bulamamıştır askerine me dengesiz diyon tatlım yaaa :)

Ben laf attım da bakan olmadı kuzum yok canım benm nasipse askerlik bitince sen peki balım?
kiz zor takip ediliyo burda gozunu accan iyice :) ben telden giriyorum hele yoruluyorum valla buraya girdikten sonra :) hadi insallah canim :) bizde de yok henuz canim once isini halledecek sonra insallah bakalim

aferin kuzum. .Böyle pozitiff oluyoruz hep anlaştık mi
tamam basagim anlastikk

AMIN kuzum cumlemizi guldursun RABBIM:) valla bsey suryorz yogunz dedi bi aralr traktor anldm.ilk ben sormdm rezl olmaym die guler ustme cnku .d.d yok cok sikr armzda kotu bsey kuzu ya bu merdvndn dusyrda ondn armsi 4gun beni haber vermedi annesne ispiyonlrm die kapdm suratna teli deli etti :) snra konstk iste yumusadm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…