2014 Yarenleri! :)

kiz zor takip ediliyo burda gozunu accan iyice :) ben telden giriyorum hele yoruluyorum valla buraya girdikten sonra :) hadi insallah canim :) bizde de yok henuz canim once isini halledecek sonra insallah bakalim

tamam basagim anlastikk
ya kuzu senn bi bas agrin vardi ne zmndr sorucam bi türlü soramadim naptin devam etmiyodr umarım

iyiyim
iyiyim tatlım sen nasılsın :)

Tabi bebegim hem kiskananlar byle laf eder seni cekemyenler var totonu kasi da nazar degmesn guzelline kuzim MASSALLAH:)
kasidim kasidim cok ayip saol beybiiim sende oylesin sende kasi kasii

Hoşbuldum demetiiiiimmmm.. Yıkadım kıııız bulaşık makinem yokki bnim elceğizlerimle yıkıyorummm Nasılsın kuşuuuuum?
oy alayim hemen denizimee bi makinaa :) iyiyim guzelimm nolsun burda ki canlarla konusupta kotu olmak mumkun mu sen nasilsin kusum hersey yolunda mi

kiz sen cok pozitif sin bayiliom sana.d
Oy yirim seni kiz kuzu negatf olaam hem kendmi uzerm hem negatflk sacarm burya oyle zamanmzda gecmz dolu dolu yasyp hizlica aksn zamanmz dmi:) safak atarsa 320 szn askerler gelck ksmtse snra yeni gidenlern yarenleri geleck burya icm dha cok rahatlck oyle haha bnmde duser insallah safk hemencicik:)

kiz sen cok pozitif sin bayiliom sana.d
aynen damlamiz cok pozitif yaaa :) hep oyle olsun insallahhh :)

kizlar aramizda 2014 ennnn leri secsek ya bizdee :)
ya kuzu senn bi bas agrin vardi ne zmndr sorucam bi türlü soramadim naptin devam etmiyodr umarım
var kuzum ara ara devam ediyo.. simdi bide kistlerim vardi onlara baktirmaya gidicektim randevu almistim isim cikti gidemedim bu aralar saglik sorunlari cogaldi hayirdir insallah

Sagol demetim :) kuzucum sizde cok pozitifsnz cok cana yaknsnz iyi ki varsnz :) o nasl olyor kuzu 2014 en secsek dedn ya safk arttrma icnmi.kuzum

Sagol demetim :) kuzucum sizde cok pozitifsnz cok cana yaknsnz iyi ki varsnz :) o nasl olyor kuzu 2014 en secsek dedn ya safk arttrma icnmi.kuzum
sende iyi ki varsin balim :) hani kadinlar kulubu olarak yilin enleri secildi ya, bizde asker yarenleri arasinda yilin enlerini secsek diyorum mesela en pozitifi sensiin

kasidim kasidim cok ayip saol beybiiim sende oylesin sende kasi kasii

oy alayim hemen denizimee bi makinaa :) iyiyim guzelimm nolsun burda ki canlarla konusupta kotu olmak mumkun mu sen nasilsin kusum hersey yolunda mi
Canım beniiiiiiim yerim seni kııııııııızzzz Sağol kuşum benimmmm.. İyiyim allaha şükür bitanem yaa bugün aşkımla çok uzun konuşamadım oyüzden eksik hissediyorum Sesini duymayı bile özlüyorum demetiiiim az evvel kızlarla konuşmaşarınızı okudum sakın sakın kötü düşünme.. Seni bi tanısınlar şükredicekler byle gelin bulduklarına Rabbim herkese senin gibi bi arkadaş, senin gibi bi gelin, senin gibi bi evlat nasip etsin Çok samimi söylüyorum bebeğim

Kuzim ne guzl konustn oyle haklsnda demetcim takmasn onun gbisini bulamazlar tabikide. Sende takma kuzum konusrsnz yarn INSALLAH dolu dolu balım üzülme lütfen tatlm

Eneeeee sizinde mi uzun dönem kuzuuu kıyamamki yaaa Geçicek bebeğim geçicek ağlama lütfen Bak 2ay snra taze yarenler gelsin kendimizi çok çok iyi hissedicez
Aynen gelsnlerde gorurler gunlerini hahaha saka bi yanada icim sogur kz belli etmem geldklerndede bnm az oldgnu gornce onlrdn icm sogr .d.d

ya kizlar siz bugun beni aglatmaya mi karar verdiniz naptinizzz aglarim haaa insallah dediginiz gibi olur canim benim cok saol cok dusuncelisin..

sabret guzelim az kaldi hayatimizin en zor donemi belki de askerlik ama sonrasi cok guzel olacak insallah denizimmm oyle dusunelimm.. hem hayallerimiz var anilarimiz var biraz onlarla idare edelim oldu muu

Kuzum dogrulari diyorz valla ben seni gordgmde yemn ederm cok begndm kilonu yuzunu kilon cok yoktu valla odeal yaksms sana km ne dese aldrma. Senin gbisini bulamazlar zaten eminmde seni aldklrna cok sevncekler ALLAHn iznyle.o gunleride yasarsn RABBIM tum ostyene yasatsn o zaman bak kaynanada baldan tatli olur kaynasrsnz ALLAHm iznyle:))

en iyisi balim negatif olmak cozum degil dogru söylüyorsun

ayy alt devre gelsin hmn ya cok güzel oluyo :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…