- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
At mutlaka demetimmmyarin sabahtan gidicem canim ama bakariz olmadi sana atarim :) yok kiz ben cok iyi oynarim kanimizda var :) ama sevmiyorum pek :) ah o dugun bi olsunnnnn ben varyaa sabaha kadar oynamaya bile raziyim :)
Oooo ondan süphe yok bebeğiiiimBende cok severm dugunleri heleki kendi dugunmde ucacammmmmmm:)
atarr kuzumm tabii beraber attırcazz evellaalahSafak karanlik atarsa 320 :)
Hahaha ayy ne gzl hayal kuryorm insallah gerceklesr geldkleri zaman hayallermz kuzum yaa hic otrmcm oyncm dugunmde.ksmetse cok sevyrm da oynamayiOooo ondan süphe yok bebeğiiiimHavalarda uçucan kanatlanıcan gidicen
Hayirlisi kuzum illaki gececk oyle de boylede bitecek bu safakatarr kuzumm tabii beraber attırcazz evellaalah
Aç bi roman havası ordan kuzuuu ver coşkuyuuuu ver coşkuyuuuuHahaha ayy ne gzl hayal kuryorm insallah gerceklesr geldkleri zaman hayallermz kuzum yaa hic otrmcm oyncm dugunmde.ksmetse cok sevyrm da oynamayi
Aynen yavrummmHayirlisi kuzum illaki gececk oyle de boylede bitecek bu safak
Bende anlamadm yorgunluktan.dAynen yavrummmBu hafta nası geçti hiç bişy anlamadım ben inan
Tey tey tey lilililili ahey ahey hahahaAç bi roman havası ordan kuzuuu ver coşkuyuuuu ver coşkuyuuuu
Aç bi roman havası ordan kuzuuu ver coşkuyuuuu ver coşkuyuuuu
Maşallah diyelim beeğimAynen yavrummmBu hafta nası geçti hiç bişy anlamadım ben inan
Yalnz burda kaynanaya isyan var bu sarkida .d ankaranin baglarni dinleym bn bnmkide ankarada malum .dHaydeeeee
hepimizinnn jet hızıylaaa sünger suyu çeker gibi hızlıca geçsinnnnMaşallah diyelim beeğimHer hafta böyle geçsin gitsin inşallah..
Sevenleri sevdiğine vermediler vermedileeeer bi birbirimizi çok sevdik çok gördüler çok gördüleeeeer allaaaaaah tutmayın beni kızlar kalkıp göbek atacaaanHaydeeeee
Hihihihi yirim kız ben senihepimizinnn jet hızıylaaa sünger suyu çeker gibi hızlıca geçsinnnn
Eskiden derdimm gözümü kapatayım ve açtıgımda tanışma isteme evrelerini atlatmışolalım diyeSu gibi geçti zaman şimdi sözlüyüz aileler çok iyişükür Şimdi de askerlik için diyorumm Sen konuyu biliyorsun Allahımm Aminnn..
Hepimizinn bebeğimm su gibi geçsin şafaklarımızzHihihihi yirim kız ben seniRabbim gönlüne göre versin inşallah canım benimmmm Allahım sen sevginin konusunu biliyosun.. Amiiiin
Hos geldn bebegim naslsnkizlar bn geldim
Bebeğim noolduuuıkizlar bn geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?